icon

Prázdny gestačný vak

19940711
11. aug 2018

Ahojte baby,
Prosim Vas je tu niekto kto prezila nieco podobne ako ja.
Zaciatkom jula som mala IUI. Aj sa nam to podarilo. Bola som na ultrazvuk a doktor mi povedal ze mam prazdny grstacny vak, nevidel plod 😞 HCG som mala 42 000
Vcera som isla zas k lekarovy a tak isto tam nevidel nic. A HCG mam uz 72 000.
Buduci tyzden mam ist na kontrolu a potom caka ma kyret. Prosim napiste mi ked niekto mal nieco podobne, som uplne smutna. Ale este stale verim k tomu ze sa babo ukaze 😞

Strana
z2
19940711
autor
12. aug 2018

@daduska2009 Dakujem Vam krasne,ste zlata 🙂dufam ze sa ukaze 😫

lucia741
12. aug 2018

mne videli v 5. týždni prázdny vak a v 7. týždni už bijúce srdiečko ...

19940711
autor
12. aug 2018

@lucia741 Mne hovorili ze som 8tt ale podla mna som len 7tt.. ale aj tak tam nic nevideli 😞

dolynkag
19. aug 2018

@19940711 tak ukázalo sa bábätko ?

19940711
autor
11. sep 2018

@dolynkag Nie 😫musela som ist na kyret 😞😞😞

nadazdi
11. sep 2018

@19940711 aj ja som bola, tiež takto, tiež ma každý podporoval, že sa ešte ukáže, ale podľa mňa tomu komu sa až v 8.-9tt ukáže dieťa tak ma dosť posunutú ovulku.. ja som ju mala ako hodinky, už som vedela, že už je zle keď tam stále nič nebolo, nevadí, ideme ďalej

dolynkag
11. sep 2018

@nadazdi v jednej diskusii teraz baba tiež mala isť na kyret a ukázalo sa v 8 TT ale zodpovedá 6 TT, ale srdiečko bije, tak ja tomu tiež nerozumiem, ale stáva sa aj s dobrým konocm...... a kedy sa to stalo tebe? dávno?

dolynkag
11. sep 2018

@19940711 viem, ako to ženy ťažko prežívajú..... trošku sa treba zotaviť a znova skúšať, do vianoc budeme tehuľkovať

nadazdi
11. sep 2018

@dolynkag akurát teraz som po 7 týždňoch dostala prvú ms od kyretu.. veď jasne že sa to stáva aj s dobrým koncom, ale neverím tomu, skôr chodia ku gynekológovi VEĽMI VEĽMI VEĽMI skoro niektoré a potom si už domýšľajú týždne :D

dolynkag
11. sep 2018

@nadazdi ja som tiež dostala prvú ms, ale kyret somnemala, tak veľa šťastia

nadazdi
11. sep 2018

@dolynkag tak držím palce ❤️ My sme sa nesnazilkovali, 3 mesiace po pôrode som bola keď som videla tie dve čiarky znova a až ma pot oblial.. keď sme sa už začali tešiť, tak to všetko skončilo, teraz naopak túžim zas po druhom bábätku pritom prvé ešte ani nesedí :D

dolynkag
11. sep 2018

@nadazdi tak ja mám už 19 a 16 ročné 😀 vlastne samostatné detváky ..... niekedy túžba je uplne silná a rozum nemá šancu 😀

19940711
autor
26. sep 2018

@dolynkag Ja do vianoc asi nie 😞 prve tehotenstvo mi skoncila s potratom a teraz s kytetom.. a ani menzes som este nedostala, ale ani predtym som nemala 😞 teraz musime absolvovat geneticke vysetrenie. Ale neviem ci sa do toho ist. Pocula som ze je to dost drahe.. teraz asi dame mesiac pauzu, a potom uvidime... 🙂

scarletka34
21. júl 2023

@scarletka34 mne tiež HCG nerobili vôbec a ja som 11tyz potratila lebo som odmietla ísť na kyret. A doktor mi vysvetlil ze sa to stalo pre to lebo boli poškodené nejaké bunky tak sa tehotenstvo nevivijalo ako malo. A radšej takto akoby sa mi malo narodiť choré dieťa. Vždy sa deje niečo pre niečo.

rivini
21. júl 2023

@19940711 ano, moze sa to stat pri Anembryomole. Prazdny vak, ziaden plod, stupajuce HCG. Stava sa to, ak sa oplodni nekvalitne, tzv.prazdne vajicko. Ale mozes si skusit nechat predpisat prostaglandiny (cytotex). Mozno sa vyhnes kyretu a je to setrnejsie pre maternicu.

Strana
z2