Prázdny gestačný vak skoro v 7. týždni
AHojte baby. Moja posledná menštruácia bola 30.8.2013 aj to vdaka vyvolávačke...Vôbec som nevedela teda kedy budem mať plodné dni v septembri a tak sme s priateľom keksíkovali kedy sa nám chcelo až nakoniec ani neviem ako som otehotnela :D..Dnes som bola u doktora a podľa menzesu by som mala byť v 6+5 tt..No lenže na sone videl iba vačok a nič iné..Povedal: áno vidno tehotenský vačok, ale treba prísť o dva týždne, zatiaľ užívajte nejaké vitamíny..Je možné, aby skoro v 7 týždni nebolo vidieť plod alebo som mohla mať neskôr ovulku kvôli tej vyvolávačke? Za odpovede dakujem...Musím sa nejako upokojiť lebo tieto dva týždne ma zabijú ☹
@pipinulkaa jasne, nema zmysel sa ponahlat, v nemocnici ti zase urobia sono a uvidia...ja by som sa druhykrat uz do nemocnice tak neponahlala
@pipinulkaa Tak mne sa objavil plod vo vaku 7+6.A to by som prisahala ze viem presne kedy som otehotnela a vidis...este by som tyzden pre istotu pockala.
@pipinulkaa ja toto nechápem, síce našťastie takú osobnú skúsenosť nemám, ale pri oboch tehu som bola u dr asi 6-7 týždeň, hneď mi povedal, že to je ešte skoro, že keď chcem môže mi spraviť sono či náhodou niečo neuvidí a aj urobil(len cez brucho) videl malo, horko tatko vak cez čreva a vravel že pekne krásne o dva týždne mám prísť, až v 9tt že dovtedy nemá význam nič riešiť... veď môže byt dlhy cyklus, posunutá ovulácia. Vydrž este. Aj baby vyššie písali že niektorej až v 10 to bolo vidno. To je náhoda môžeš mat cyklus jak hodinky a ten jeden krát sa môže predĺžiť, posunúť. Držím palce ale isto počkaj to je veľmi skoro.
@nikuska00771
@nini1010
@kucerawa
@penelope2066 baby bola som u dr 10.4 povedal že som v siedmom týždni že nič nevidí a rovno vypísal papiere na kyret. PM bola 13.2. tak ja už neviem sme z toho na nervy. Na utorok 17.4 som objednaná do nemocnice na kyret tak skúsim po USG ich presvedčiť nech počkáme ešte týždeň ☹
@pipinulkaa ja som pri oboch detoch mala srdiecko a plod az v 10tt podla ms. V 8tt som krvacala a bol prazdny gestacny vak. V jednej nemocke ze okamzite kyret, odmietla som, sla inde a pockali sme 2 tyzdne. Keby neodmietnem, starsia pomaly 4 rocna mi tu dnes nepili nervy 😓😅😇 stala by som si za svojim a pockala by som, pokial to neni naozaj nutne
@pipinulkaa ja som v 6+1 mala krvacanie, sla som na pohotovost. Bol tam prazdny gest.vak.
Sono maju uplne nove, vymakane, este aj vaginalne ho robil a nic.
Doslova ma poslal ma dovom potratit.
Nastastie osa tyzden na kontrole sa uz srdiecko ukazalo. Revala som tam ako malá.
Teraz som uz v 27 tt a nastastie je vsetko v poriadku.
Brala som femibion, magnezium - magnerot a ascorutin. Neskor utrogestan ( kvoli spineniu )
Celkovo ak je vak v maternici tak by som sa neponahlala.
Ak chcu kyret, tak nech beru krv a nech sleduju ci hcg stupa alebo, klesa. Inak by som sa na to isto nedala.
Mnoho krat tam babatko je, len treba pockat
@pipinulkaa ja som dokonca krvacala. Len sa nasadili lieky a dufalo sa, ze sa to krvacanie nerozbehne naplno. Fakt by som si stala v tvojom pripade za svojim.
@pipinulkaa cakaj, neries. Musis mysliet na malinke a verit muma. Ty si jeho maminka a hento je len sproste sono čo ma problem zobrazit realitu. Babatko je prave velke asi ako zrnko maku. Jednoducho je to tazke to tam vidiet.
Tak sa prosim netrap. Nalad sa pozitivne nech vie ze ho lubite ❤
@pipinulkaa zenicky nie senický 🙂
@pipinulkaa ja som v tom 8tt mala len gestacny prazdny, ani zltkovy, nic, len prazdnota
@kikuskar5 aj ja tak isto a hneď nás odpískal. Hned papier na kyret a to mi kázal ísť už v štvrtok teda včera ale povedala som že pôjdem len v utorok. Ešte podotkol že čím skôr tým lepšie nechápem prečo keď mi nič nie je
@pipinulkaa ja to tiez nechapem. Ja som tak sla na pohotovost, bo som krvacala a mala slabsie bolesti. Okamzite ma sli hospitalizovat, odmietla som a lekar len poznamenal, ze to je zabite. Sla som inde a tam si klepali na celo, ze to sa stava, ze pockame. Len nasadili lieky a vsetko dobre dopadlo. Pri druhom tehu som pre istotu krvacala cele tehotenstvo 🤔 drzim palce ✊✊✊✊
@pipinulkaa mne v 8 týždni tiež videla len vačok a nakázala aby som prišla až o tri týždne (!) aby sa dalo zhodnotiť či plodu vôbec bude biť srdce...a bilo 🙂 Drobec je stále tam kde má byť a zatiaľ je všetko v poriadku. Na začiatku tehotenstva som tiež nemala žiadne príznaky, len v tých prvých dňoch som mala telesnú teplotu vždy okolo 37,3 - 37,5 °C a vôbec mi nedochádzalo že to mohlo byť z usádzania vajíčka v maternici
@pietrins tak je to o nervy všetko ☹
@pipinulkaa jj to verím. Ja som to mala asi o to ľahšie že som ani nevedela čo sa deje a ako by to malo vyzerať, pretože toto je naše prvé bambino. Ale rozhodne by som počkala niekoľko dní a potom by som riešila nejakú kyretaz, keď už bude naozaj jasné že vacok je prázdny.....a hlavne, hlavu hore 🙂 ak sa tam tvorí mimino (v to dúfame), potrebuje stastnu maminu
@pietrins uvidíme v utorok čo mi povedia
@pipinulkaa držím palce, daj tomu šancu a mysli pozitívne...mne sa to nedarilo a teraz ma to mrzí, keď čítam toľko komentárov o srdiečku až v neskoršom období. Veľa šťastia ❤
Ach zenicky, dnes začalo hnedé spinenie, úplne mini nič extra ale aj tak sa bojím že to asi dobré znamenie nebude ☹
@pipinulkaa ja som aj krvacala, stale to nemusi nic znamenat. Kludovy rezim, dobre bude ✊✊✊😊
@kikuskar5 snad áno a náhodou keď budem musieť na kyret čo si tam všetko vziať a ako dlho tam budem nevieš ☹
@pipinulkaa tak to nemam potuchy popravde 😞 ale ver, ze nebues musiet ist, uvidis 😊
@kikuskar5 keby si mala pravdu 🙂 aj keď je to stále 50:50 a popravde veľmi tomu neverím lebo už má začínajú boliet aj kríž aj v brušku ako by som malo dostať krámy ☹ od včera ešte ktomu to spinenie aj keď nie je to krv skôr výtok hnedý. No múdrejšia budem len v utorok ☹
@pipinulkaa aj mna spociatku bolelo brucho aj krize, citila som sa na kramy velmi dlho, an som mala hnedy vytok. Tiez nebolo vidno plot v 6.tt., tiez ma mudr.vystrasila a dnes ma moj obsah vaku takmer 2 roky 🙂 moze to dopadnut ozaj rozne,ale je dolezite doverovat bodke a nedat sa ukecat na okamzity kyret. Drzi palce
@pipinulkaa to stale nemusi nic znamenat. Ja som mala bolesti pri starsej asi od 8tt do 13tt a pri mladsom uplne od zaciatku, asi od 3tt do konca prveho trimestra. Uplna ako pred kramami. Telo moze bojovat, a btw, moja mama ked ma cakala, tak prvych 5 mesiacov mala normalne menzes 😅 pravidelny, klasicky silny, az ked pocitila pohyby, si bola ista, ze je tehotna, (sono jej vobec neroboli vtedy), ale aj taketo stava 😊
@kikuskar5
@zaba22
@kucerawa ach dievčatá dnes som zbehla za mojím dik, lebo na ziadanku na kyret mi nedal pečiatku a podpis, a pekne som sa ho spýtala či mi nespraví usg či sa drobec neukázal tak ma odbil že načo že to je zbytočne a ešte ma zdrbal že prečo som ešte nesla do nemocnice keď ma tam posielal už v štvrtok ☹
A nemôžeš ísť k inému gynekológovi? Len si k hocikomu zavolaj a povedz či ti neurobia ultrazvuk, že si aj zaplatíš. Otrasný prístup dr :(

@pipinulkaa nechoď ešte na kyret