icon

Priateľ ma posiela na interrupciu

naty0818
23. jún 2020

Ahojte, prosim vas o radu. Zijem s priatelom uz 7 rokov. Priatel ma 12 rocneho syna s prvou priatelkou a spolu mame 2 rocneho synceka. Vzdy som velmi tuzila mat dve vlastne deti. Akosi sa mi podarilo otehotniet ale priatel o dalsom dietati nechce ani pocut. Posiela ma na interrupciu a ja neviem co mam robit. Srdce mi puka ak si len predstavim ze si babatko necham zobrat. Vyhraza sa mi rozchodom. A ja nemam kam ist kedze rodicia byvaju v dvojizbovom byte. Neviem si predstavit ze by som tam bola s nimi este s dvomi detmi. Dakujem za kazdu reakciu.

Strana
z5
veroncka
25. jún 2020

@naty0818... Vlastne si si odpovedala sama či ísť alebo neísť... Keď píšeš že ti srdce puka už teraz ak by si to urobila tak to prosím nerob... Vždy nejako bude ale aspoň budeš mať to dieťa a nebudeš si to vyčítať... ChvalaBohu neviem aký je to pocit a dúfam že ho nikdy nezažijem ale myslím že to musia byť strašne výčitky potom... Tak prosím nerob to nechaj si to dieťa. Je to Boží dar.

veroncka
25. jún 2020

@xckaret presne si to napísala za mňa rovnaký názor

alinka2018
26. jún 2020

@naty0818 takého priateľa pošli do riti, keď nie je hoden sa postarať aj o to druhé bábätko ,keď si túžila mat dve deti prečo sa svojho sna vzadvaš dopraj život aj tomu druhému dieťatku ,budeš si to vyčítať do konca života keď si ho necháš zobrať ,dieťa je najkrajší dar zostaň radšej sama ako s niekým ktorý si ta nezaslúži, ja by som dala všetko aby som držala v náručí zdravé bábätko,mne moja dcerka zomrela pred rokom narodila sa predčasne a o 3 dni mi zomrela,je to neskutočna bolesť,držím prsty aby si sa spravne rozhodla

adriana89
30. jún 2020

Nechapem ako toto moze normalny chlap /manzel povedat...ale poviem ti jedno nechas si dieta vyhraza sa rozchodom...ak pojdes na potrat vas vztah to poznaci na tolko ze do smrti mu to budes vycitat a tym padom pojdete aj tak od seba....dieta si nechaj jeho posli do riti...a ked bude chciet pricupkat spät pekne mu to okoren 😂 asi pozeram vela filmov 😂😂 ale tak nejak by som to spravila ja 😉

adriana89
30. jún 2020

Pusti mu toto...a ci take chce aby sa stalo z jeho dietatom

https://www.facebook.com/303534976345530/posts/...

adriana89
30. jún 2020

@daniela1911 to je teda rada daj dieta na adopciu....zit s myslienkou ze dieta chcem ale koli magorovi ho dam na adopciu..a rozmyslt kde je skym je..je zdrave,nieje hladne....urcite ani potrat ani adopcia....

tesari
30. jún 2020

Ale, ak je len malá šanca, že si ho chceš nechať, a je zdravé, nechaj si ho. Život to zariadi tak aby bolo dobre. Len musíš v sebe nájsť odvahu a dôverovať životu. Možno to bude to najlepšie, čo ti život pošle. Poviem ti, čo sa stane, keď pôjdeš na prerušenie - je možné, že do konca života si budeš dávať otázku, aké by dieťatko bolo. A tvoj vzťah s priateľom dostane možno na frak tak ci tak. Spýtaj sa, aký bude k nemu tvoj vzťah, keď budeš mat pred očami stále to, že ťa nepodrzal, keď mal. Veľa párov sa po niecom takom rozchadza.

j_a_j_a
11. júl 2020

Dohodnite sa medzi sebou mozno ho prehovoris

rubinka
11. júl 2020

@naty0818 - nerieš. Nikto ťa nemôže prinútiť ísť na potrat keď nechceš. Nebaví sa o tom s ním a hotovo. Keď už prejde doba 12 týždňov môže sa aj na hlavu postaviť už ti potrat nik neurobí.

Strana
z5