Primabella - prístroj proti nevoľnosti
baby máte s tým skúsenosti? týždeň mi je kvalitne zle, nadvihuje ma počas celého dňa, nedokážem poriadne vstať z postele, lieky nejako nezaberajú......
a teraz mi táto "sranda" padla do oka v akcii...... http://www.shopcity.sk/detail/Vychytavka-6630-P...
@zabkakwa s citronadou opatrne, privela kyseliny (citronovej) ti moze podrazdit zaludok, a budes blinkat zase 😝
existuju aj lizatka proti nevolnosti-su myslim so zazvorom, zozenies v lekarni. skus, ak aj nepomozu, urcite neuskodia.
mne trochu pomahal slabsi osladeny cierny caj. treba par veci vyskusat a najst si, co ti sadne. snad sa ti ulavi, aj ked skoncia tieto horucavy.
Nesuhlasim celkom s názorom, že Primabella je len zbytočne drahy naramok, dve moje kamošky s naozaj hroznou nevoľnosťou počas prvých troch mesiacov v tehotenstve, ho použili, a namiesto celodenného grcania a neschopnosti vobec nič urobiť, boli schopne sa najesť, napiť a celkom slušne existovať, jedna z nich bez problemov chodi aj do prace, a ta druha normalne funguje v domacnosti a je schopna postarat sa o dvojrocneho syna, takze aj ja kedze planujem tehotenstvo, si ho urcite zabezpecim...
prosim vas poradte kde sa da ten naramok objednat... mne byva tak strasne zle ze musim nieco poriesit...
@florence123
@ichbinich
@yukaya:
Ano, ja som ich nosila na zaciatku tehotenstva, ked mi byvalo tak zle. Ono sa to odporuca aj pri nevolnosti pri cestovani, ale aj pri tehotenskej nevolnosti. Ja som ich davala dole akurat na sprchovanie...
Ja som tie naramky kupila normalne tu v Rakusku v lekarni... Ale daju sa objednat aj cez internet.
Bože prosim o radu mam rocneho syna a som tehotna. Partner vetsiniu pracuje cize s om sama. Dost grcam nemohu citit jedlo. A to musim varit a krmit, prebalovat. . Nejaku supu radu. ?
Ahojte mamicky, tema je sice 3 roky stara, ale podelim sa s vami o svoju skusenost s primabelou. Ked som zistila, ze cakam tretie dieta, hned som si spomenula ako mi bolo pri druhom zle ... a predstava tehotenskych nevolnosti a starostlivost o 2 deti ma riadna vystrasila. Moj rozhodny manzel mi kupil primabellu.
http://www.primabella.sk/index.html
Vyskusala som ju 1x. Zjedla som knedlik, koprovu omacku a maso ...a nasadila primabelu na 2 a pol hodiny. Ked som vypla primabelu do 30 minut islo jedlo do zachodu.
Pri tretom dietatku som vracala len 3x denne a 1 x v noci, co bolo v porovnani s druhym tehotenstvom znesitelne a dokazala som udrzat male porcie jednoducheho jedla v zaludku (zemiaky, chlieb, avokado...) Tak preto, ked som isla testovat ten naramok, som si dopriala riadne tazke jedlo 🙂
Viac som primabelu nepouzila. Nebolo mi az tak zle ako pri druhom tehotenstve a to brnenie v ruke mi vadilo (znak toho ze pristroj funguje).Uprimne, cakala som zazrak, ze nebudem citit ziadne nevolnosti. Citila som skor zmiernenie nevolnosti a jedlo sa v zaludku travilo ...Domace prace (varenie, vesanie pradla..) boli pre mna dost neprijemne. Tak som si lahla a chvilu oddychovala s primabelou a to bolo fajn. Myslim, ze to moze pomoct hlavne mamickam, ktore nevedia nic udrzat v zaludku, alebo maju cas si na chvilu lahnut a s primabelou si oddychnut. ...
Tolko moje skusenosti.
Jedine co ma potom drzalo nad vodou bola myslienka, ze sa to coskoro skonci a manzelova pomoc s detmi.
Mile mamicky, nezufajte, vsetko zvladnete, je to ako v rozpravke ... vsetko sa skonci dobre 🙂

@zabkakwa:
Mozes si nieco podobne kupit ovela lacnejsie v lekarni. Vola sa to SeaBands, ja som za to dala tu v Rakusku asi 15€. Je to ten isty princip, stimuluje to ten bod na zapasti. Su to dva naramky, je tam aj navod, su pratelne, mozes ich nosit non-stop. Mne osobne to trosku pomahalo. Vysolit 90€ by som ale nevysolila. Aj ked mi byvalo cely den zle.
Skus este okrem tych naramkov aj zazvor - ako caj alebo cukriky. Mne osobne pomahal aj zeleny caj (niekedy s citronom a zazvorom (hotovy z DMka)). Inak ale som si to musela doslova odtrpiet. Nastastie som musela iba jediny raz vracat.
Co bude pomahat tebe, si musis zistit. Niekomu pomahaju citrony, ina ich nemoze vidiet... To si fakt najdi pozbierane rady a triky a skusaj ich, ze co zaberie tebe. Niekto odporuca este pred vstanim z postele rano zjest suchar a pod. Ale mne bolo zle cely den, mne to nepomohlo...
Vsetko dobre!