icon

Príznaky v 5. týždni prichádzajú a odchádzajú

babyttcirl
12. jún 2020

Ahojte tehulky,

Dufam ze sa mate fajn! Akurat zacinam 5tt dnes a mam 2300 hcg a bolo vcera vidiet AJ gestacny vacok. Niektore dni za posledny tyzden citim symptoms a niektore vobec - teda okrem zvacsenych prs , tie mam stale. Niekedy bolia viac a niekedy menej. Nechcem sa strachovat. Chcem len vediet Vase skusenosti. Je normalne ze priznaky prichadzaju a odchadzaju? Dajte mi prosim vediet co cakat. Dakujem. L

21anjelik19
12. jún 2020

@babyttcirl áno je to normálne, nemusíš mať príznaky každú minútu...... ja som mala len jeden príznak, ktorý trval nonstop až do 4tého mesiaca a to bola bolesť pŕs
Hlavne nestresovať ale tešiť sa 😊

babyttcirl
autor
12. jún 2020

@21anjelik19 oki, dakujem za nazor!

nini1010
12. jún 2020

Ja len tolko,ze neviem ake mozes mat priznaky okrem mozno citlivych prs v takto skorom stadiu ale ver tomu ze normalne seriozne nie vsugerovane priznaky zacinaju az po 6tt.

babyttcirl
autor
12. jún 2020

@nini1010 krasna odpoved 🙂. Mas pravdu. Ja len beriem utrogestan, estrogen, fraxiparine atd.. kedze som po IVF. A vcera ma akoby presiel perny valec a Isla som k doktorke na krva atd a dnes zasa nic.mozno su to Len tie hormony co v sebe mam.

rachel36a
12. jún 2020

@babyttcirl joj, to ked si na hormonoch tak ti veka priznakov robia prave ony, tiez mam baby po ivf, bolo to ako na drahe...hore dole...uspesne tehulkovanie

lucikee
12. jún 2020

@babyttcirl Ahoj 🙂 áno je to normálne ja teraz pomaly končím 7 tt, a do 6 tt mi nebolo nič, okrem toho že ma boleli bradavky a sem tam podbruško..... minulý vikend ma už aj to prešlo tak som mala strach že čo, ale v pondelok poobede to vypuklo naplno, strašne nevolnosti mam normalne by som stenu škrábala nechtami čo mi je tak zle ... :( takže bud rada dokiaľ ti nič nie je :D a užívaj si to :P

kiki68
12. jún 2020

Bud rada, Len si uzivaj kym Ti nezacnu tie echt priznaky. Si len tehotna, hcg je v poriadku. O tri tyzdne bude mozno hcg uplne inde a Ty s hlavou vo vedre. Na dalsom usg uz bude urcite mimco vidiet

mata122
12. jún 2020

Môžeš mať týždeň príznaky na tehu a potom nič.. a zase sa ti môžu vrátiť a zase vymiznúť a stále to bude normálne... 🙂 každá to máme ináč.. 🙂 dôležité je aby malá fazuľka pekne rástla.. 🙂

s_a
12. jún 2020

Mne bolo 3 mesiace každý deň zle, teraz začínam pomaly 19tt a ked sa teším, že mi dva dni zle nie je, tak potom 3 dni mi zas zle je.. 😀

babyttcirl
autor
12. jún 2020

@s_a a kedy ti to zacalo? V ktorom tyzdni?

s_a
12. jún 2020

@babyttcirl v nejakom 6-7 týždni, neviem presne, ale ešte pred prvou kontrolou u doktorky 🙂

babyttcirl
autor
14. jún 2020

@rachel36a a tiez si to raz citila a raz nie? Akoze par dni dozadu mi bolo blbo a teraz uz nie. Prsia boils stale a su velke ale inak celkom fajn. Pichanie ma preslo.. no tak uvidime o tyzden na sone.

rachel36a
14. jún 2020

@babyttcirl ano, zo zaciatku ano...potom zacal 7tt a vracanie, a skoncilo to az tesne pred porodom 😁😪😪

babyttcirl
autor
14. jún 2020

@rachel36a dakujem za info. Dnes som zacala spinit mierne hnede. Rano idem ku gynekologicke. Som zvedava co tam bude. Celkom sa bojim... no uvidime

rachel36a
14. jún 2020

@babyttcirl drzim palceky nech je vsetko ok

babyttcirl
autor
15. jún 2020

@rachel36a tak dnes som bola na sone. Som 5tt 3 dni a bol tam ten gestacny AJ zltkovy AJ embryjka bolo uz vidiet. Takze asi dobre. Zobrala krv tak uvidime 🙂

rachel36a
15. jún 2020
sunny_g
3. júl 2020

@nini1010 v tom sa nezhodneme ;)

lia6635
8. júl 2020

ahoj ja som v siestom a priznaky som mala uz pred dvomi tyzdnami, bolo mi cely tyzden neskutocne zle a grcala som! no a po tyzdni to z nicoho nic prestalo, pytala som sa na to lekara a povedal ze je to normalne 🙂