icon

Riešenie nečakaného tehotenstva a dovolenky v Turecku

27. jún 2024

Ahojte ženy riešim tu sestrinu otázku ostala nečakané tehotná a dovolenku na už vyplatenú idú do Turecka nevie či má ísť alebo nie a naneste 7 ročného syna on sa veľmi teší na dovolenku a keď nepôjde bude plakať on lebo keď mamka nepôjde nepôjde ani syn ani jej manžel ona sa trochu aj boji

Strana
z2
mimi3008
27. jún 2024

Neletela by som v 1. a 3. trimestri, ale teda hlavne dlhe lety...Turecko je OK

gumkac19
27. jún 2024

Ja som bola na dovolenke aj v 8tt na Cypre
Aj som letela v 13tt do UK aj v 20tt do UK
Teraz som bola v 19tt na sicilii
A všetko OK, dokonca druhé tehotenstvo keď som nikde neletela len bola doma tak prestalo biť srdiečko v 16tt
Čiže za mňa keď sa niečo má stať tak sa stane aj doma

duppka13
27. jún 2024

Isla by som, aj som tak bola, v tretom mesiaci tehotenstva

matkahelka
27. jún 2024

bez problemov by som sla a uzila si dovolenku. ja som 6x potratila a z okresu som sa nepohla. a potom som letela v 1 trimestri 4x, absolvovala som cestu 1200km tam a 1200km spat autom a dcera ma 2.5roka. ziadna zena nepotratila vplyvom letu. ak potratila, potratila by aj doma. moja kmotra mala booknute chorvatsko, po 2 rokoch snazenia sa im zadarilo, od gynekologa utekala do cestovky zrusit dovolenku. o tretej poobede prebehlo storno, ona o polnoci skoncila v nemocnici s potratom.

autor
27. jún 2024

@elenka.k áno majú poistenú

smajliica
27. jún 2024

Ale tehotenstvo poisťovňa neberie ako dôvod zrušiť dovolenku, ak teda nemá iné komplikácie. Ja by som išla.

guiseppinka
27. jún 2024

Kamoska ma termin zaciatkom decembra a este planuje ist v septembri oktobri za rodinou do ekvadoru... dovcu by som nerusila. Prvy test som robila na mallorke. Jedine pocas tretieho by som nikde neletela, lebo mi bolo vkuse zle aj z vody... ale ako sa poznam, tak by som sla aj tak... ved zle by mi bolo aj doma... ale teda to bola tazka korona🤣

kiki68
27. jún 2024

Ja som letela, ved je tam tiez zdrav starostlivost. Je to kratky let, ved nech to konzultuje s lekarom. Mne neodporucil iba zaoceanske lety. A to som mala lieky skrz tlak a na udrzanie tehu pocas toho casu. Ja by som to nerusila, ak nie su komplikacie. Tehotne zeny lietaju. Vyhla by som sa iba bazenom, nie vsak moru.

Strana
z2