Skúsenosti s Femibion
Ahojte mate niektora skusenosti s uzivanim femibion...myslite ze pomaha alebo je to len marketing?
@bykaterina dakujem vam dievcata na rady aj tebe @bobulazelena 🙂 Pytala som sa v lekarni aj na tie veci, co ste tu pisali o tom metabolizovani kyseliny listovej, lebo som sa v tom stacala. Ale nastastie uz tomu rozumiem, uz mi to dava zmysel, uz to ma pre mna hlavu aj patu. Kupila som si nakoniec Femibion, pozerala som, ze co vsetko obsahuje ake vitaminy, precitala som si dost toho aj na nete, ze naco su jednotlive vitaminy, aby som bola v obraze. Uz len poctivo, uzivat a dufat, ze vitaminy splnia ocakavania 😝
@ancik28 daj to do skupiny predaj vitaminov napis rybkaa IP a ona ta prida, tu by diskusiu zrusili
@bykaterina dakujem krásne za radu 🙂
@magda15 za tie peniaze žiaden kauf. Čo pozerám zloženie. Ako ale určite lepšie ako nič. Lepšie sú tieto na foto majú kl čo sa.lepsie vstrebáva Alebo komplexnejšie sú Yarilo Einstein, femibion , alebo dr Max na tie svoje a tam je lepšia tá listovka podobá sa na femibion
Ahojte my sa snažíme o bábo už 6rok ...brala som hocičo čo reklamovali až raz kamoška mi povedala o femibione a šup a otehotnela som už sme nedávali nádej... ale som potratila v 3mesiaci tehotenstva ....teraz som brala inofolic combi ale začala som femibion tak uvidíme či bocian priletí čoskoro ku nám 🙏
Ahojte začala som brať femibion 1 mám jednu otázku kedy je najlepšie ho začať brať pred ms....alebo až po ?
@trinity246 femibion sa berie stále už keď plánuješ tehu
@bykaterina dakujeeem
@trinity246 uz ho uzivas? To nie je vobec dane, ze kedy ci pocas ms ci po, najlepsie je hned ked sa rozhodnete, ze sa budete snazit, cim skor bude mat telo vitaminy, ktore babatko bude potom v brusku potrebovat tym podla mna lepsie. Drzim palce aby sa vam postastilo, lebo tiez to nemate jednoduche :/ Juj posielam vela sil 🙂
@grandzero9 ďakujem užila som dve krabičky potom femibion a stále nič 😣 necháme to na osud
Baby ktorá ste užívali femibion 1tak počas snaženia sa tak rozhadzal vám menštruačný cyklus?
@natal12 uzivala som ho, ale nieco take sa mi nestalo, mala som normalne cyklus bezny, presny, teda dokym som neostala tehotna 🙂
Zdravím chcem sa opýtať som 2 deň po oplodnení no či budem tehotna ešte neviem…keďže som si ešte nerobila test keďže to je moj 2 deň po… chcem sa opýtať či je v takomto prípade dobre si ten femibion kúpiť a dať si zajtra 1 tabletku ?

@bykaterina inak pri tych prachoch vsetkych uz dat par korun za femibion je ozaj jedno 🙂