Som 12. týždni a zaspala som na bruchu
Ahojte som v 12 týždni a zaspala som na pol hodinu na bruchu , zobudila som sa na bolesť bruška ale potom do pár min to prešlo ,som V12 týždni ale bruško už mám vypuklé ,,,,,,myslíte že to neuškodílo bábätku??
Ja v 37 a zobudila som sa na bruchu.
Čo by sa malo v 12tt stať? Vieš koľko krát sa ešte takto zobudíš, kým ti narastie riadne brucho?
Moj sen spanok na bruchu.. 😉 Cakam na ten deň.. Uz sa to blíži...
Ja som spavala na bruchu do 20tt. Potom ma babo zacalo kopat vzdy ked som na brucho lahla 🤪
@mamamasama to nemyslis vazne🤣 to co mas za brusinko male? Ja som v 14tt a uz x tyzdnov mi je neprijemne byt na bruchu
@mamamasama nemyslím to v zlom, len ma to zaujíma...to ako sa vám vôbec podarilo v takom vysokom týždni?
Pri prvej som nemala skoro ziadne brucho, spavala som na bruchu do konca 7.mesiaca🤣 pri druhej uz bolo vacsie, ale tiez som dost dlho spavala na bruchu, tak polo bok polo brucho popodkladana paplonom🤣
@sonulka81 to som si aj ja myslela, ale ked som si po porode lahla na tie naliate prsia, skoro som zosalela🤣🤣🤣
Tieto typy otázok sú myslené vážne, či majú slúžiť na pobavenie?
Úprimne 20tt a mňa už aj boky tlačia nieto ešte keby sa na bruchu zobudím,coby sa mi uz nepodarilo ......ale tak v 12tt si myslim ze to nevadi,este ho adi moc netlacis .....je naozaj vela žien,ktoré dlho spia na brušku a neprekáža im to....
Nic sa nestalo. Ak by bolo nieco zle, zobudis sa. Neboj, priroda to ma poriesene 😉
Ja som spala na bruchu kym sa dalo 😂 inac som zaspat ani nevedela.
🤦♀️ Ľudia hlupnú.
Tiež sa mi stalo že som sa na začiatku 8mes zobudila ráno na bruchu 🤭 tiež som nechápala, ale zjavne sme boli obaja spokojni
ja som v 12tt urcite este spavala na bruchu, postupne prisiel pocit, ze mi tma neico zavadza a to som mala vydute brusko od zaciatku.
@beata_k zobudila som sa na bolesť ale potom hneď keď som sa pretocela do pár min to prešlo 🤷
Na bruchu mozes spat dovtedy, kym ti je to pohodlne, kludne aj v 40tt. Ak nespis na doske.
To, je ok. Telo ta vcas same zobudilo. Ja som si prilahla dutu zilu a zobudila som sa.
Ja by som sa tiež zľakla, vôbec nerieš tieto výsmesky tu. Každá normálna žena sa boji o svoje dieťa. I tak nie je prirodzené podľa mňa ležať na tom bruchu ako sa tu podaktore vychvaľujú, že a čo ... Ja som nikdy nespala na bruchu a dávala som si sakra pozor aby sa to nikdy nestalo. Ani sa nestalo. A čo je na tom ak to niekto rieši. Ja ťa úplne chápem ❤️
Je to v poriadku, neboj ♥️. Všetko bude okej 🙂. Príjemné tehuľkovanie

Ja som 18tt, brusko uz mam riadne a kazdy vecer zaspavam na bruchu