Som 5 mesiacov po porode a nedostavila sa mi druhá menštruácia. Aká je šanca byť tehotná?
Zdravim vas mamicky cca 2 mesiace po 600 nedeli som dostala menstruaciu 21.5. Trvala normalne 5 dni ako vzdy synceka plne kojim no dalsia uz nedosla necitim sa byt tehotna ... Mate s tym niektora skusenost uz mam3 dceu na 3tie sa moc necitim ... Ale ak by to bola pravda tak isto na potrat nepojdem ... Otazka zni moze byt aj ina pricina meskania ??? Zajtra soravim test
@obsadenemeno vlastne ano..teraz som si to uvedomila 👍
@alchemilkazltozelena kazdopadne ale nie je seststonedelie ale sestonedelie...
@danielalaura áno, ja som to tak mala po oboch pôrodoch 🙂 nebola som tehotná 😉 nemusíš sa báť podľa mňa ; )
@obsadenemeno ako oznacila si slovo "počko" za trapnu skratku a upozornujes tu jedna radost na vsetko. Ale to, ako pises ty, aj skratkami, to neriesis. Si si nevsimla, ze si pouzila slovo "šoklo" miesto šokovalo??? To uz nie je trapne? To uz kto takto pise? 😉 ja len tak, na margo tvojej obhajoby.
@adula12 ale pisala som aj, ze casto pouzijem narecove slova.... takto sa to u nas pouziva... pocko nie je narecove...... oj, ale ved si rypni aj ty, nech mas pocit ze si za spravodlivu tiez..... 👏👏👏 urcite ta to urobi lepsim clovekom 😇
@danielalaura 😂😂😂😂😂 ani mne moja.. som v 8tt a tiež ma moja akurát 5 mesiacov 😂😂😂😂😂😂
@obsadenemeno a odkedy je soklo narecove? Zato, ze to ty pouzivas? Je to v nejakom specialnom slovniku? Tiez je to skratka. Pocko pouziva milion ludi, hlavne na zapadnom Slovensku.
Ja nejdem rypat. Len zaujimave, ze ty si "soknuta" ako ludia pouzivaju skratky a dehonestuju rodny jazyk a pritom to robis tiez. 😉 toto je sice verejne miesto, ale nie si na urade, ani v praci, MK je volnocasova aktivita. Takze osobne by som sa skor zamerala na negramotnost ludi, lebo ta mna neskonale vytaca, ked kazdy druhy status sama hrubka. Skratky su individualne na kazdeho jedinca, ale gramatiku sme sa vsetci ucili v rovnakych podmienkach, takze vsetci by sme ju mali akotak vediet. A to mi urcite das za pravdu. 😉
@danielalaura vsak ked plne kojis,je normalne nemat menzes...
@adula12 ked som sa parkrat pozastavila nad hrubkami, zosypalo sa na mna este viac....a rovno urazok, (ja som pouzila slovo "trapnost", ine pouzili ovela horsie) cize neriesim uz i/y ani ciarky ci velke pismena na zaciatku vety. Ani preklepy. Pocko mi pride ako Procko (ten moderator, aka modo) alebo akoze pockaj, pocasie by som netipovala nikdy. To moje "soklo ma" aspon hned vies, co to znamena (inak, to bol tiez preklep, ale u nas sa to tak pouziva 😉 )
Skratky maju vyznam, ak je hned jasne, co sa tym mysli. Tie dve, co ma "sokli" veru take priamociare nie su.
A ano, suhlasim, ze by sme vsetci mali akotak vediet pravopis. Ale na koniku si za divnu, ak ho vies, pouzivas a nedajboze si dovolis pozastavit sa nad nezvycajnym "patvarom" ci ypsilonami v slovach, kde to kole oci. Ved tie skolske lavice sme predsa drali len tak zo srandy. 😒
Nic v zlom zienky, ale nechcete si zalozit svoju diskusiu kde budete mat jazykovedne okienko? Zapla som si upozornenia lebo tiez nemam pravidelnu menstruaciu po porode, a posledna strana je teda uplne od temy.. ano mne tiez kole oci "600nedelie",aj ked asi kazdy chape co sa tym mysli... ale tu na mk je vela takych slov, snazim sa to ignorovat (mrcha, niaky, praci prach atd😄)
lebo vsetky, co neovladaju gramatiku, maju IQ ako ten konkretny pripad, co tu bol spomenuty.....
@cecilia68 vidis, zacni pisat s chybami a hned si specialne inteligentna.....
Ja som po druhom porode dostala ms este v sestonedeli..potom uz nic. az do15 mes. po porode som zacala mavat pravidelne ms. divne ale bola som tomu vcelku rada..kojila som intenzivne..
@danielalaura pri prvom synovi som dostala M ked mal syn 5 mesiacov, pri dcere az ked mala 7-8 mesiacov. Obaja dojceni. Takze uplna pohoda.
@cecilia68 uz sa nedozvies 🙂 ale presne viem uz s kadial si ta ja pamatam, zo skupiny o svokrach. Tam si tiez "uradovala", chodis si sem honit ego alebo si chora 🙂 v kazdom pripade s takymi ludmi ako ty, nejdem stracat svoj drahocenny cas, ked mi neveris, never. Zily mi to netrha 😉
@ink vystihla si to ....zeny to co tu riesite ... tema je o inom tak si zalozte novu a nerieste pravopis nie sme na hodine slovenciny
@niky21 dik ale uz som pisala ze menstruaci a prisla je to pre mna nove pretoze po prvom porode som mala pravudelnu a teraz tyzden meskala ... ale dik za povzbudenie
@nadazdi moja uz dosla .. zatial mi 2 deti stacia
@siska53 po prvom porode som mala pravidelnu a tiez som plne kojila rok a pol
@danielalaura tak ale to neznamena,ze ak si malampo prvom porode takto,bude aj po druhom. Telo sa sprava castokrat rozne.. mne sa po prvom po osstaveni obnovila krasne a bola pravidelna a bezbolestna a po druhom (tam.som ale dojcila dva roky, prve len 11m.) ostala nepravidelna (rozny rozsah ako kedy) a bolestiva..
@siska53 viem ze to moze byt ine len ja som nikdy nemala nepravidelnu ked mi meskala tk som bola tehotn ....preto som chcela vediet nazor aj inych ....
@danielalaura test si si este nerobila?

@alchemilkazltozelena 600nedelie nie je nazov firmy... toto je... no ale teraz si tomu dala, uz sa to zacne pouzivat na koni pravidelne......😲