Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak
Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem
@denulka85 držím palce,nech je to v pohode
@tilly
@barboritta baby volal som do centra dr, ze mam vysadit lieky a ist na cistenie, tak som isla naspat k mojmu dr. volal po vysledky co poslal rano. vysledky sa stratili na biochemii. tak mi bral zas krv brala som to tam osobne a hcg sa zvysili na 31 056 myslite ze hcg rastie aj keby sa plod nevyvijal?
@denulka85 ne,nemyslím si že keby babo umrelo tak by hcg rastlo
@barboritta ja uz neviem co mam robit baby na iscare stranke hovoria ue hcg by malo byz uz omnoho vyssie a ue nema zmyel cakt nepametas ake si mala nahodou ti?
@denulka85 beries duphaston ci aj nieco ine ?... moja mas to tazke.. ale to ako ze super ze ti stratia vysledky 😅 😨 ... a sono ti robili kde zase tvoj doktor?.. Kedy si tam bola naposledy v pondelok..?. inak preco mas ist na cistenie ?.. oni si myslia ze sa tvoje telo nevie samo precistit ak by v nom neprebiehalo vsetko tak ako malo... ?
@oskvarka volala som do caru, a drpovedala ze mam ist na cistenie lebo embryo sa prestalo urcite vyvijat vraj viac ako tyzden nemoze byt vak prazdny a mam vysadit utrogestan, veru vysledky mi stratili tak sme na to prisli ze sme hned utekali za mojim dr. volal tam a nevedeli ich najst tak sme tam brali osobne krv a v pondelok hcg bolo 22 994 a vo stvrtok bolo 31 056 takze neviem co si mam mysliet, podla teba ak by bol problem ze sa nevyvija zvysovalo by sa hcg?
@denulka85 no ako fakt neviem presne ako maju tie cisla stupat mne to nikdy nemerali... ale tak neviem ci by som ten progesteron nevysadila... chemia ktora metie tvoj organizmus ... ja by som to asi urobila a nechala to v Bozich rukach.. .. ale neviem s tym cistenim .. ved moze ti to nejako ublizit alebo tvojej maternici ked je takyto stav teraz ?... ak nie tak preco ta hned tak rychlo posielaju na cistenie ?.. aky to ma vyznam...
@denulka85 ja som bola v nemocnici tri dni, ale kvoli tomu, ze sa tiez nevedeli dohodnut, ci babo zije alebo nie, nakoniec ked ma cistili, hovorili, ze babo bolo uz dlhsie mrtve a teda dobre, ze uz cistili, lebo by tam hrozila otrava krvi a tak... ale co viem, tak kamoska na cistenie nesla a vycistila sa sama, ale neviem, ci by som to riskovala, kazdopadne, ak zacnes krvacat, utekaj hned na pohotovost...
normalne si v nemocke bud jeden den, alebo jednu noc, cize ak ta budu cistit rano, nechaju si ta tam este par hodin na pozorovanie a potom mozes ist domov, ak vecer, tak jednu noc prespis... takze je asi lepsie ist rano... a samotne cistenie neboli (spis), ani potom to neboli, teda fyzicky to neboli...
ach, tuto dramu ti teda vobec nezavidim, viem, co prezivas, ja som takto chodila kazdu hodinu na uzv, dvaja doktori videli srdiecko, treti nevidel... kym mi spravili hcg a druhe hcg a kym to vsetko vyhodnotili, to bol des, nervy, strasne, aspon si doma, ja som bola zavreta v nemocke, doma trojrocne decko, ktore malo akurat narodky a malo ist prvy krat do skolky, vonku krasne pocasie, bol koniec augusta, teplo bolo a ja zavreta v nemocke a nevedela som, ci babo po roku snazenia zije ci nie, ci co... ked to vies hned, tak sa s tym vyrovnas, ale tieto natahovacky, zije, nezije... otras, drz sa
@denulka85 hcg by sa malo obden zdvojnasobit, co sa tebe nezdvojnasobilo. Ale zas nie kazda sme podla tabulky, a ani kazde tehu nie je rovnake. Takze sa budem opakovat, treba najst ineho dr. aj na priamu platbu a ist k nemu na kontrolny uzv. Ak zaplatis, nik ta neodmietne. Sumu za uzv odhadujem cca 20 Eur, plus minus. A to za ten pokoj stoji 😉
@denulka85 popozeraj dr. vo svojom okoli tu: http://www.lekar.sk/
@denulka85 MUDr. Jana Langová
Gynekológ a pôrodník
Slovenská 3, 940 01 Nové Zámky
Mobil: 0905 287 068
E-mail: jana.langova@orangemail.sk
Diagnóza tehotenstva, pravidelné tehotenské prehliadky, preventívne prehliadky, liečba gynekologických ochorení, ultrazvukové vyšetrenie.
MUDr. Tomáš DANYS, PhD Telefón:
035/ 640 44 44
035/ 691 27 10
E-mail: gyndanys@gtsmail.sk
Mudr. Havlas
Gynekologická ambulancia - 4D ultrazvukové zobrazenie, vyšetrenie plodu v pohybe v reálnom čase. Diagnostika vrodených vývojových chýb plodu.
www.ultrazvuk4d.sk
Kontaktné údaje
Komárňanská ulica 24, 940 76 Nové Zámky
Telefón:
035 / 642 61 46

@tilly uz som kludnejsia a to o dost volala som aj kamoske ci sa nahodou biochemia nepomylila ona robi v nemocnici a hovori ze ked tak len o desatinku a nie o take velke cislo 😀