Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak
Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem
@krasneleto ze sa mam zastavit skoro rano stvrtok na utz a nalacno tak som zvedava sam bol s toho mimo
@denulka85 budem ti drzat palce
@krasneleto dakujem velmi pekne
@denulka85 určite má starý ultrazvuk,na nejakom novšom to bude určite lepšie vidno,uvidíš.
@barboritta dufam inak sa zblaznim a neviem preco mam prist rano a nalacno vsak na hcg nemusim byt nalacno necham sa prekvapit
@denulka85 hlavne sa nestresuj.. nebud na to moc namotana ale nestresuj sa to je najhorsie.. ja som 5+2 tiez nemala nic ale nastastie ma nik nevystrasil ze by tam nejaky zltkovy vak mal byt... nebola som sice na mimotelovom ale chodila som na folikulometriu a podla merani som nemala ani ovulku.. po // som sla na vysetrenie s malou dusickou.. bola tam len mala uzka strbinka nic viac... (dokonca splostena ako baby spominali) dokyna skonstatovala tehotna ste, pravdepodobnost potratu v tejto faze velmi vysoka takze sa nestresujte , davajte si na seba pozor a pridte o 2 tyzdne a keby nieco hned volajte alebo chodte na pohotovost... nic nezmenis ak sa budes stresovat len to mozes zhorsit porozpravaj sa so svojov bublinkou to ti zlepsi naladu a vydrz aj ked viem ze sa mi to vravi - ja som nemala na vyber kedze boli vianoce a vseci mali dovcu (a ja som mala doma 7 ludi na navsteve o ktorych som sa musela starat a nikomu z nich nic neprezradit)..... drzim palce nech to vide...
@oskvarka tak to mas dobre mna tu kazdy najprv vystrasi ci v care alebo doma dr. a potom nevedia co to je... a kedy sa ti ukazal pld so srdieckom? no mne napisal moj dr do papiera ze bez zarodoconych struktur tak som bola mimo a este mi tlacil ze asi budem musiet ist na cistenie
@denulka85 tak ako mne tiez dokina do konca 3 mesiaca stale vravela ze je vysoka sanca potratu ze sa to stava.. jednoducho asi ma rada ked su ludia pripraveny na veci ... ale zase nie tak vystrasujuco.. mam vybornu doktorku som velmi spokojna.... ale tak vraviet cloveku o cisteni dopredu.. ale tak kazdy sme asi ina povaha ja som doteraz nikdy nevolala ani o vysledky testou a na kazdej poradni ma ich tam potom caka kopec... beriem to tak ze to bude tak ako to ma byt ... ale inak take vety vedia nasrat... mne tiez do prveho nalezu uz baba nieco napisala ze oblicky neindikovane a to som si ani nemala citat hned mi to vrtalo v hlave.... ale to sa asi pise standardne o vsetkom ... mne tiez povedala babo este nevidno ani srdiecko ani zltkovy vak.. inak nic nepovedala neriesila som... srdiecko aj vak bolo vydno 7+2 kukni v mojom fotoblogu ako to vyzeralo
a to som bola aj pozadu ale asi som mala neskorej ovulku
@oskvarka pozriem sa vraj aj ja som pozadu o dva tt, vsak to ze zbytocne cloveka vytrasia a hotovu pre nich to je jedno ked clovek tuzi po miminku a ked sa to akoze stane skutocnostou tak ta vyplasia a koncis... od vcera som myslela ze sa zblaznim ked mi to povedal ze asi cistenie a teraz ak videl krv tak som zvedava co nam povie
@denulka85 a este som si spomenula ze mi sestricka ponukala termin aj 4 dni pred tym ako som nakoniec sla ale upozornovala ma na to ze sa moze stat ze stale nebude nic vidno ze tie 2 tyzdne budu lepsie - ze sa moze stat ze tam potom pojdem este 2 krat.. ale zobrlala som to ... som bolaako na ihlach.. potom som sa preobjednala cez sviatky lebo rodina sa rozhodla o den dlhsie ostat a to by som asi nevysvetlila preco idem medzi sviatkami na gandu...
@denulka85 no asi koli tomu mimotelovemu preca je to speci a aj to je speci ze si 2 tt pozadu (aj ked ja som mala posledny keksik 13 DC a dokyna mi vravi na prvvom UTZ ze ovulka bola 18 DC tak tiez som nechapala ... ale neriesila to ako problem- ze by ma musela stale ultrazvukovat)... ale stale to nemusi znamenat vobec nic mi mame v sukromnej teme dievcinu co je po potrate ... jej sa vyvyjal naozaj len vak tak musela ist na potrat ale tak ju asi sledovali a vedeli co sa deje... jej mm ma 0 percenty spermiogram v care jej povedali ze sa jej vobec cuduju ze otehotnela ze to sa snad ani nedalo a uz ju objednali na umele - ze snad tam niekde tu jednu smermosku najdu... mesiac pred terminom otehotnela .. tiez ju vela ultrazvukovali koli tomu predchadzajucemu tehu... teraz je o 4 dni popredu odo mna a vsetko je uplne v poriadku ;) - zazraky sa deju ;) ....
ja som tiez podla karty ovulku nemala ...;)
@denulka85 ako ze ja sosobne za vela rekreacneho UTZ niesom radsej co najmenej a radsej co najkradsie.. ale ked je treba pozrovat tak urcite sa netreba z castejsieho kratkeho sona stresovat... aj ked na jednej strane sa diskutuje o tom ze teoreticky moze byt skodlive aj ked to nieje dokazane ... je dokazane len ze babetkam sa to moc nelubi... na druhej strane sa UTZ bezne vyskituje v prirode a vydavaju ho zvierata tak to asi take svinstvo nebude...

@denulka85 a co povedal doktor?