icon

Som tehotná?

nufikufi
26. aug 2018

Je to síce ešte skoro napaniku ale mešká mi menzes približne 2 dni.. nemám pravidelný Cyklus no mala predmenštruačne bolesti ako vždy no menzes neprišiel.. robila som si aj domáci tehot. Test s pastou (trocha zub. Pasty do pohárika a trocha mocu.. ak zmodra alebo začne bublat tak je vysoká šanca tehotenstva..) nezmodrala a nemôžem povedať že by bublala.. vyšla jedna jediná bublinka... no mám strach.. nemôžem si dovoliť dieťa tak ak by sa našla nejaká žienka a poradila mi niečo budem veľmi vďačná :((
Poprípade ako vyvolať menzes alebo ako zabrániť tehotenstvu 😪 návšteva gyn. Nebude mozna cely týždeň až do 3.septembra lebo som na dovolenke 😪

Strana
z2
marvin1234
26. aug 2018

@nufikufi ver mi, ja pracujem v chemii, je to sprostost s tou pastou. Len ta to vystresuje..

shilou
26. aug 2018

Neviem, či ti to pomoze alebo nie. Mne meškalo 2dni a tiež zvláštny pocit, a na teste nic. A ani na druhom teste na druhý deň nič. Po dovolenke cca o 5dni som nasla vytuzene 2ciarky. My sme dieta plánovali...

haanovajana
26. aug 2018

@nufikufi skus si dat cervene vino a dat horucu vodu do vane.

ukulela
26. aug 2018

@marvin1234 pls, napis toto do vsetkych diskusii o sode bicarbone (aj ked asi to nema vyznam, lebo ked niekto nechape vyznam slov "pravdepodobnost 1:1" alebo "50 % sanca" a odbije ta odpovedou "mne/kamoske/susedovej kobyle to preda vyslo, tak nieco na tom bude", tak vtedy neviem, ci skocit z okna, alebo co ... )

evittam
26. aug 2018

@ukulela Vykašľať sa na "sliepocky".😁😉 Inak pasta pobavila-este aj presnu znacku treba pouzit.😉

ukulela
26. aug 2018

@evittam ked ja mam aj v popise prace akosi otvarat ludom oci a ukazovat im pravdu - a toto ma doziera, ked vidim, aky sme hlupy narod :(

evittam
26. aug 2018

@ukulela No v niektorých prípadoch je to zbytocne a este ty si za hlupu.....😁😉.

marvin1234
26. aug 2018

@ukulela tak ved ich treba nechat nech testuju no....🙂 Ja sama ked som bola tehotna som zasla ako mi x znamych povedalo ze si nemam byt na zaklade ultrazvuku ista ze cakam chlapca, ved to je take nejasne, ale zato miesanie mocu so sodou ci co je ABSOLUTNE presne 😀

ukulela
26. aug 2018

@marvin1234 jo, a spicate brucho, vyrazky, chut na sladke/slane ... vsetko signalizuje polavie lepsie, ako UTZ, ci geneticke testy 🙂podla testu so sodou bicarbonou by mala byt tehotna aj kazda moja marlenka, ktoru peciem 🙂 (tam sa ale miesa soda s octom, namieto mocu - aby nedoslo k omylu 🙂🙂🙂🙂

sticker
matulik212
26. aug 2018

@ukulela 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

vejapa76
26. aug 2018
moonlight1210
26. aug 2018

@nufikufi ak ti menzes meska, tak uz mozes byt tehotna (a nemusis). Na tom ziaden test uz nic nezmeni. Ani ci si ho urobis teraz, alebo az 3.9.
A nic na tom nezmenis, ani keby si planovala v pripade tehotenstva ihned prerusenie. Aj tak to najskor bude mozne po 3.9.
Ibazeby si prerusila dovolenku a bezala hned teraz domov.

To mas len zbytocne pocuchrane nervy. Ukludni sa, vychutnaj si dovolenku. Ak sa nieco stalo, tak sa stalo. Ci budes pre to par dni vopred v nervovom krci, alebo nie, nic ti to nepomoze,ani nezmeni. Aj tak to mozes riesit, az ked sa vratis.‭
Navyse stres oddaluje menzes.

dopepalacinka
27. aug 2018

Waw vidim ze sa ti dostalo vela "super rad"a stale sa pri vysmievani objavuju tie iste mena neries co ti pisu...potrebujes podporu ten test s pastou blbost ..fakt a 2 dni neni dvovod na paniku podla mna sa ukludni uzivaj dovcu a ked sa vratis lekaren

anonym5325
27. dec 2018

ahojte baby,
posledne asi dva tyzdne hned po menzese mi je hodne divne. citila som vajecniky aj podbrusko. tento tyzden to uz ustupilo ale som nejake nesvoja. traviace nejake tazkosti mam ale to moze byt z HAK, neni to nic velke. mozem byt tehu? uzivam antikoncepciu a nevyskala som tabletu ani raz preto si nemyslim ze je to tehotenstvo ale...

Strana
z2