Som tehotná?
Hýbe sa mi bruško trošku a vydáva tiché zvuky a ma častokrát bolý! Poradte mi baby, podľa vás som tehotná? Minulý rok som sexovala 2x tento rok 2x čo myslíte , to stačí nato aby som bola tehotná? Zvyknem mať depresiu a bolý ma srdce a cítim keby dieťa kopalo. sú to príznaky tehotenstva?
@veronika_180 ak vieš písať na MK, predpokladám, že potom vieš aj čítať... kúp test a prečítaj na ňom návod... a možno to už aj dcéru učili v škole...
@veronika_180 tehotensky test si daj pod pazuchu a pockaj tak bez pohybu 5 minut 🙂
@veronika_180 strc si tam dole rozok a ked bude z neho odhryznute, tak si tehotna! 👍
@zuzanockamt je to čisté psycho ona je asi chorá a že mladá neskusena ved na fotke vyzerá minimálne cez 40r to si tu len roby z niekoho dobrý deň a čudujem sa že jej to žerú
@butterfly333 Kocky som na MK len kratko no z tych diskusii a otazok sa my rozum pozastavuje.To je uz viac ako choré. Z talym veci si robyt dobry den c
@vierka0508 Na tvojom prispevku som sa hodinu smiala. Super 😂😂😂😂😂
Prosím vás, toto čudo v terminovej skupine Julovky písalo, ci nám môže poradiť s tehotenstvom, ze vie všetko😂😂😂 takže neveriť ani pol slova...🙅😑
Toto je sranda čítať..niečo na uvolnenie,uz po prvej odpovedi vidiet ze sranduje ale niektoré ženy je to zeru normálne....😂😂😂😂😂😂
@veronika_180 tehotenstvo si uz zazila, teda vies co robit. A prosim ta, treba navstivit psychiatra, pomoze

@miriam439 mne to bolo jasne hned ... Psycho