Som tehotná a nemám chuť do jedla. Je to normálne?
chcela by som sa spitat..Ja som uz skoro 9 tyzdni tehotenstva a nemam chut do jedla.Cely den je mi zle a nemam chut ani len mysliet na jedlo,ked aj jem tak to je ovocie.Je to normalne 😒 Nie je to zle pre babätko?
ja uz nepamatam kedy som sa poriadne najedla 😅 bud mi vobec nechuti, alebo sa najem a do hodinky je to prec. Bábatká su v poriadku, ja som schudla takmer 8kg už,čo už.hlavne že sú bábetka ok-
Ahoj, proti nevolnostiam pomaha zazvor...male kusocky si mozes nakrajat do vody a po troskach pit. Dostanes kupit aj zazvorove lizatka v lekarni. U mna nevolnosti trvali asi 7 tyzdnov - bola som len na sladenych Rajec vodach, dzusoch a suchych rozkoch. Ale to prejde. Nic sa neboj. Niekde som citala, ze ak je maminke zle v prvych mesiacoch, je to v poriadku a znamema to, ze sa vsetko ubera ako ma 🙂 Ale to je individualne. Su maminky, ktorym vobec nie je zle a maju tiez bezproblemove tehotenstvo....Drzim palce.
mne tak isto nic nechuti,ale musim nieco do seba dostat,lebo potom ma boli este viac zaludok od hladu,staci ak zjem aspon kusok sucheho chleba a hned je mi lepsie... zaludok ma boli,no vdaka Bohu nevraciam... vsetko,ale doslova vsetko mi smrdi...vsade citam,ze je potrebne pit viac tekutin,lenze aj to do seba tlacim nasilu,cistu vodu pijem len horko-tazko,este tak zeleny caj a riedim si pomarancovy dzus... ked ma prilis boli zaludok,lebo stale mam pocit,akoby som tam mala kamen,tak si dam trosku cola-coly...
jem len zemiaky hlavne na pyre,ryzu a zeleninove polievky no a sladke... maso neprichadza do uvahy... beriem radsej vitaminy femibion 800.......... zjem sotva tretinu z toho,co predtym...
ja som praveze idem us do siedmeho mesiaca a nechuty mi teras jest moc je to normalne tak ja neviem co si myslite vi?
mne bolo velmi zle prve tehotenstvo stale som vracala az do pohybov vlastne az potom sa nieco vo mne zmenilo ...ale nakoniec sme pribrali 17 kg 😉 no a teraz pri druhom to je to iste len menej nastastie vracam a nechut do jedla mam furt len na silu do seba nieco dam a ovocie mi absolutne nerobi dobre po tych stavach furt je mi hrozne zle....takze tak dufam ze mi to coskoro prestane uz by som chcela aby to bolo.... 😒
ja som v 12 a tiez mi je ešte stale zle a chut nemam na nič stale sa musim premahat ale hadam to prejde 🙂 a premôz sa aspon na niečo predsa len babo potrebuje papať 🙂
Ja som v siedmom týždni,a tak isto nemám hlad,ked pomyslim na jedlo,už mi je zle.Chodím do roboty denne pracujem 9hodin,na linke,a nemôžem ani jest,banán a vodu si dám za celu tu pracovnu dobu.Po robote si dám aj nieco teple,aj keď nasilu.Ak to je v norme,teda som sa ukludnila.Keď to neubliži vyvoj dieťaťu,tak sa aj trošku tešim,že ešte aj schudnem,kým neprejdu tie mesiace,potom budem priberat.
Ja som v 9 tyzdni a tiez je mi velmi zle, nevraciam, ale mam take nieco ako "morsku nemoc" stale zaludok na vode. Ale su lepsie ale aj horsie dni, nic nam neostava len vydrzat 😒
Ja koncim 12 t. a uz je to vcelku ok, predtym ani citit sladke a cokoladu. chut bola na malo jedal, dali sa polievky, ovocie, ryza 😲
Uz je to fajn asi 2 tyzdne a zjem takmer vsetko 🙂 drzte sa, zvladneme ...
Ahoj Sandrita, presne viem jako sa cítíš. Ja som prve mesiace schudla cca 2 kg lebo som nemohla na jedlo ani pomysliet a uz som bezala... cca od 11.tyzdna som si zacala uvedmovat ze sa to zlepsuje. Například som uz sem tam mohla nejay druh peciva so syrom alebo keksik ci pohar granka. Rano este stále trpim nevolnostou nech som na nu skusala cokolvek. Niekedy kde som pocitovala hlad a zaroven nevolnost, dala som si pohar pepsi (nie colu - obsahuje viacej skodlivych latok pre plod) a potom som skusila zjest nieco nedrazdive, například piskoty alebo polomacane chlebíčky (také tie papierove poliate cokoladou). Drzim palce a vydrz, ono to cca po 11.-12. tyzdni zacne ustupovat.
Kde mi bolo najhorsie a objímala som zachod stále som si v duchu hovořila ze som silna a ze to zvladnem pre to moje male. Nech uz budem musiet pretrpiet cokolvek nech je hlavne male v poriadku a zdrave. 🙂
Dobry deň prajem som v 6tt je mi zle nie len z jedla ale aj vody..bojím sa je to normálne? Neublizim vývoju plodu? Bojím sa preto lebo tehotenskú knižku som nedostala kôli tomu že nemá ešte centimeter je to normálne? Ďakujem

Ahoj je to normálne .. nemaj žiadne obavy, len sa pokús viac tekutín piť a ked sa dá tak niečo daj do seba .. nemusíš vo veľkých dávkach, ani mne nebere .. po menej a viackrát .. pamätaj !!!! veľa ovocia, zeleniny..