Som tehu, ale na sone vidieť len gestačný vak
Caaute babule...
Dnes som bola u doki s tym ze som mala cca 8 tehu testov pozit. a meska mi M...
Podla kalkulacky som 7tt...ale na sone je len gestacny vak 11,8mm...doki mi len povedala ze podla sona som asi len v 4tt....Objednala ma AZ za 3 tyzdne vraj by uz malo byt srdiecko...
No dovtefy sa asi zblaaaznim od strachu...
Mate s tym niekdo skusenost???
Dakujeeeem za kazdu odpoved ;)
@martuska90 my jsme ještě nezačali. Čekám na kontrolu po první menstruaci, jakoby po šestinedělí. Měla jsem malé poranění na čípku při tom zákroku, krvácelo to, tak to nechci pokoušet. Navíc jsem skoro měsíc spinila... Nechci si zbytečně přivodit další problémy.
@martuska90 v nemocnici mi taky nařídili dodržet šestinedělí, kvůli riziku infekce. Ale tomu by se snad dalo trochu předejít kondomem.
@martuska90 no ja som tolko necakala,myslim si,ze kazda zena vie sama ako sa citi a ci je uz nato pripravena
Ahojte poradí mi niekto prosím...7.4.2015 mi bolí vkladane 2embrya včera 4.5 som bola prvý krát na sono dr.povedal tehotenstvo tam je ale plody vôbec.nevidí...mám dojst za 2 t....taký strach mi nahnal,vôbec nekrvacam,nespinim...a nič nevidí...moze byť že tam ozsj nič neni.ale tehotná som...poraďte prosím.
Ahojte dievcata,ja som tiez bola v takomto strachu ked sa nam konecne po roku podarilo otehotniet..tehotna som bola hcg hormon stupal ale na sone nic mebolo vidno..citila som sa velmi dobre az po tyzdni som zacala spinit tak sme ani nesli na dovolenku a bolo to mimomaternicove...zobrali mi lavy vajcovod..teraz je uz maj snazime sa ale zatial nic beriem inofolic a stvrtok ide na folikosku tak som zvedava
rearo neboj sa vsetko bude ok mysli len pozitivne,treba pockat este je skoro
Ahojte baby podelim sa tiez so skusenostou. Naposledy som videla fazulku na sone v 7tt a teraz v 11+3tt ked som mala prvy krat pocut konecne srdiecko ,tam uz nebola. Zmizla a ostal iba vačok. Tesila som sa pretoze konecne som vedela otehotniet prvy krat v 30iatke. Vravieva sa ze zeny vnimaju v tedy ze sa nieco deje a nieje v poriadku a ani nevedia ze ci s babom alebo su len precitlivene. Ale ja som citila vo vzduchu ze sa nieco zle deje zacala som byt sialena emocnu burku koniec sveta revala som silno do vankusa. Ja si myslim ze bud som tym revom ju ja zabila a roztrestila tym tlakom alebo uz odchadzala a vnimala som to a lucila s nou. Neviem je to strasne zvlastne emocne som bola jak fetak pri abstakoch bolo to cele zvlastne . Nastastie sa mi behom jedneho dna zmensil vacok z velkosti 11tt na asi 4tt. Rano u mojho privatneho slovenskeho doktora(ktory mi to oznamil) a na podvecer v nemocnici kde som si isla to pre istotu potvrdit(v rakusku). Asi mi to telo rychlo vstrebava. Coz je dobre. Zistovala som si moznosti aj v rakusku a ruzinove podavaju namiesto vyškrabu vačku aj tabletku. Je to setrnejsie a dobre o tom vediet. Mam iba silne hnacky co som mala aj pri uhniezdovani. Inak mi symptomy hned v ten den zmizli. Hlad, pocit na vode zaludka, grganie po napiti vody, cecky nic a hlavne som vedela svalmi zatiahnut brusko co som pocas tehotenstva vobec nemohla. Som zvedava ako mna to poznaci ale je super ze moj muz mi s tym pomaha ma rozveselit a planujeme jak ma zabavit aby som na to nemyslela. Ppozval ma na uzasnu pizzu dala som si vino, konecne aj cigaretku a splachli sme ten smutok zo seba si myslim do naozaj pekneho smeru. Moj muz je moj partak a najlepsi priatel a bolo pekne si to pripomenut ze to nasa laska ju zase prinesie naspet ked bude vsetko kludnejsie a nachystane. Sice je skoro rano na dalsi den od tej spravy ale dufam ze mi toto nastavenie aj ostane. Nakolko mat babo je pre mna zmysel zivota vrcholove dielo preroze tvoris buducnost ktora po tebe ostane zalezi na nas vo odovzdame detom a tym padom buducnosti. Dufam ze sa to nebude uz opakovat ako citam je velke percento zien co potom otehotnia a podari sa na druhy krat. Ale najvacsi boj je to prestat riesit a aj tie vycitky , sposobila som si to lebo som sa nervovala? Je to moja vina? Alebo som to len citila a lucila sa ? Nedozviem sa to ale aspon vieme uz na co si davat nabuduce pozor. Chcela som sa vyplakat a hodit za hlavu. A som rada ze muz mi v tom pomohol krasnym vecerom kedy bolo vsetko dovolene 🙂 konecne haha.pretoze sammpovedal mi a baby aj vy nezabudnite “ ty si dôlezita, ty musis ostat v poriadku aby prisla nasa_____. Nesmies mi v hlave odist. Pokial si ty a nasa laska tak mame vzdy nadej lebo vieme uz ze pasujeme kedze uz viem otehotniet konecne. A to nieje len tak. Sme kompatibilny a nabuduce to vyjde a budeme lepsie pripraveny” je to krasne a dufam zeny ze pochopite tie slova a pomozu vam. A hlavne preplacte to dajte von dovolte si vsetko spravte si krasny vecer s muzom, vymyslite si nove ciele co vas pozenu dopredu aby ste zabudli zatial. A stay strong!!!! Nekonci vsetko, len telo sa musi nastartovat poriadne baby kedze niesme jablone. Vela zenam sa vsetko upravilo po prvom odmietnuti. Takze vsetko zle je na nieco dobre. A mozeme byt radi ze to este nebol velky realny clovek. Tesila som sa ze akurat naša “figa” ide do velkosti “limetky” ze to najhorsie mame za sebou prvy trimester s ze uz bude iba rast a zachvilku kopat nozickou. Ale musim toto vyhodit zhlavy neh ma to nepohlti

@martuska90 vraj sa ma cakat najmenej tri tyzdne,ale ja ako som prestala krvacat a citila som sa tak,ze chcem,tak vtedy to bolo uplne hadam dva dni po krvacani,tak pomalicky postupne,nemusis sa nicoho bat...