Som v 10 týždni a pijem veľa vody
Je to v poriadku ked v 10tt pijem do dna 4L vody a 4L v noci? dakujem cakam 3 babo ale este sa mi to nestalo dakujem babenky 😉 ☹ 😒
ano ale este od 4tt som tam nebola mam ist az 25juna :( tak musim pockat 😉
oki dakujem :D
dakujem mamicky zajtra letim ku doktorke
@matta1 - tiez ma napada cukrovka, to je strasne moc vody. Hadam ti lekar rychlo pomoze.
teraz ma napadlo kym som zistila ze som tehotna tak tiez som vela pila tak jak teraz a potom som prestala tolko pit a teraz zase zajtra utekam ku doktorovi
@matta1 ja by som tiez necakala, tej vody pijes velmi velmi vela a to este ani nie su horucavy. Myslim, ze v extremnych horucavach by 4 litre za den boli OK, ty vsak pijes dvojnasobne mnozstvo.... urcite chod k lekarovi a mozno nielen ku gynekologovi, ale hadam aj k vseobecnej lekarke....ta ta nasmeruje dalej.
Drzim palce.
tiež by som pre každý prípad zavolala aspoň,za to nič nedáš a možno ti povie,aby si došla pre istotu aj na kontrolu, skontroluje aspoň teba aj bábo a budeš si na istom čo sa deje. radšej niekoľko krát ísť zbytočne ako.....
@simsalabim co som nedavno citala tak aj 3litre je vraj vela,samozrejme sa to netyka sportovcov a tazko fyzicky pracujucich.
udajne pitie velkeho mnozstva vody signalizuje cukrovku tak sa radsej popitaj. nie som si ista a necem ta strasit
@matta1 baby ti pisali, nic ine ma nenapada, len tehotenska cukrovka, treba ist rychlo k dokymu, cukor klesne, alebo stupne, a mas problem aj ty aj baby, snad ides, alebo uz si bola, ja by som volala aj na pohotovost, teda mi musme vzdy volat a oni povedia, ci mame prist, alebo nie pokial to nie je velmi akutne, ale mozno na slovensku, je to teraz inac neviem...

@matta1 fiiiha, to je fakt moc...najskor by som sa toto pytala gynekologa