icon

Som v 10 týždni a pijem veľa vody

matta1
6. jún 2012

Je to v poriadku ked v 10tt pijem do dna 4L vody a 4L v noci? dakujem cakam 3 babo ale este sa mi to nestalo dakujem babenky 😉 ☹ 😒

sympa1
6. jún 2012

@matta1 fiiiha, to je fakt moc...najskor by som sa toto pytala gynekologa

matta1
autor
6. jún 2012

ano ale este od 4tt som tam nebola mam ist az 25juna :( tak musim pockat 😉

mummy01
6. jún 2012

@matta1 existuje aj take nieco ako otrava vodou ☹ podla mna to OK nieje,ak si tak strasne smädna utekaj k lekarovy,mozes mat cukrovku....

matta1
autor
6. jún 2012

oki dakujem :D

blumka
6. jún 2012

@matta1 ja by som necakala do 25.juna..zavolaj lekarovi povedz co je vo veci..to je naozaj prilis vela vody, odplavis si z tela vsetky mineraly a vitaminy...a mozes mat cukrovku

sympa1
6. jún 2012

@matta1 cakat nemusis...mne vzdy dr vravel ze keby som mala akykolvek problem mozem prist...aj mimo poradne

traktor
6. jún 2012

@matta1 ak mas cislo zavolaj mu..ak nie, tak chod osobne..pijes prilis vela vody.. do 25teho je daleko, ries to hned, nech sa nieco nezanedba

matta1
autor
6. jún 2012

dakujem mamicky zajtra letim ku doktorke

mummy01
6. jún 2012

@matta1 ak skutocne vypijes 8l vody tak moze byt ohrozeny aj tvoj zivot....fakt ta nechcem strasit ale choid k lekarovi co najskor....

anjelicek26
6. jún 2012

@matta1 - tiez ma napada cukrovka, to je strasne moc vody. Hadam ti lekar rychlo pomoze.

matta1
autor
6. jún 2012

teraz ma napadlo kym som zistila ze som tehotna tak tiez som vela pila tak jak teraz a potom som prestala tolko pit a teraz zase zajtra utekam ku doktorovi

ivett1
6. jún 2012

@matta1 aj mne napadlo, že to môže byť cukrovka 😅 ...8 litrov je dosť...ja som tiež veľa pila, ale aj som mala tehotenskú cukrovku...

matta1
autor
6. jún 2012

@ivett1 a to je aka ?

habibi78
6. jún 2012

@matta1 to je taka ,ktora sa objavi v tehotenstve, pokial budes dodrziavat liecbu, po skonceni tehu by mala odist aj tehu cukrovka...ale urcite zajdi za gynekologom, nech nieco nezanedbas, ide aj o dieta.... 😉

ivett1
6. jún 2012

@matta1 mala som ju len počas tehotenstva🙂...

matta1
autor
6. jún 2012

@habibi78 jasne hned zajtra letim :D

habibi78
6. jún 2012

@matta1 super, drzim palce, daj vediet ako si dopadla 😉

simsalabim
6. jún 2012

@matta1 ja by som tiez necakala, tej vody pijes velmi velmi vela a to este ani nie su horucavy. Myslim, ze v extremnych horucavach by 4 litre za den boli OK, ty vsak pijes dvojnasobne mnozstvo.... urcite chod k lekarovi a mozno nielen ku gynekologovi, ale hadam aj k vseobecnej lekarke....ta ta nasmeruje dalej.
Drzim palce.

cicimon
6. jún 2012

@matta1 ak mas hocijaky problem, mozes ist dr hocikedy, fakt nemusis cakat do poradne

nikuska265
6. jún 2012

tiež by som pre každý prípad zavolala aspoň,za to nič nedáš a možno ti povie,aby si došla pre istotu aj na kontrolu, skontroluje aspoň teba aj bábo a budeš si na istom čo sa deje. radšej niekoľko krát ísť zbytočne ako.....

habibi78
6. jún 2012

@matta1 isla by som k lekarovi hned rano, aby ti mohol zobrat odbery, kebyze treba... 😉

mummy01
6. jún 2012

@simsalabim co som nedavno citala tak aj 3litre je vraj vela,samozrejme sa to netyka sportovcov a tazko fyzicky pracujucich.

zuzi0911
6. jún 2012

udajne pitie velkeho mnozstva vody signalizuje cukrovku tak sa radsej popitaj. nie som si ista a necem ta strasit

magali
6. jún 2012

@matta1 hned prve co ma napadlo je cukrovka a s tym sa neradno zahravat.. urcite nemusis cakat do 25-teho.. utekaj k doktorovi a budes vediet na com si. drzim palce, nech ti to dobre dopadne

mummy01
7. jún 2012

@matta1 tak ako si dopadla?

eri28
8. jún 2012

@matta1 baby ti pisali, nic ine ma nenapada, len tehotenska cukrovka, treba ist rychlo k dokymu, cukor klesne, alebo stupne, a mas problem aj ty aj baby, snad ides, alebo uz si bola, ja by som volala aj na pohotovost, teda mi musme vzdy volat a oni povedia, ci mame prist, alebo nie pokial to nie je velmi akutne, ale mozno na slovensku, je to teraz inac neviem...