icon

Som v 11. týždni a som strašne zúrivá

dievca_z_hor
17. okt 2022

Ahojte, som v 11tt a som strašne nahnevaná. Na všetkých 'štekám', zúrim, odvrkujem...neviem, ako sa toho zbaviť, po bábätku som túžila 7 rokov a keď sa zrazu náhodou podarilo (keď sme už vypĺňali papiere o adopciu), zrazu sa vôbec necítim tak úžasne a šťastne ako som si myslela, že sa budem cítiť. Skôr mám zo všetkého obavy a strach, že keď sa mi konečne splnil môj životný sen, niečo sa pokazí, alebo zle dopadne a z toho asi pramení celá tá nervozita a hnev. Mali ste niektorá podobné pocity? Potrebujem vedieť, že nie som sama...cítim sa tak previnilo!!

mamickalisticka
17. okt 2022

@dievca_z_hor hormooony, kludne sa na ne vyhovarajte... Je to tak, ale po prvom trimestri by sa to mohlo zmeniť.. začiatky sú ťažké, držím palce

hilda08
17. okt 2022

@dievca_z_hor mužovi to vysvetli, ze to su hormony, obavy atd. Nech to zbytocne nerieši, nech ti to nevyčíta, ze si to vyčítaš dost aj sama…od ostatných sa dištancuj ak sa da, tym to nevysvetlíš, budu ta mat za furiu (vlastná skúsenosť😀)…prejde to 🙂

Hlavne ziadny strach, aj keby sa daco zle stalo vacsinou je to neovplyvnitelne

majus2667
17. okt 2022

@dievca_z_hor joooooj ja som teraz 15tt a donedávna som bola na každého hnusná a to doslova.. Uvedomovala som si to a pritom som sa tak aj naďalej správala.. Chvalabohu to ale prešlo, uz som kludna😂 mala som teda aj rovnaké pocity ale všetko je tak, ako ma byt a co ma byt bude, to proste neovplyvnis... Nemysli na nič zle😊 držím palce aby to čím skôr prešlo 😀🍀

nika11103
17. okt 2022

Ja úprimne závidím ženám , ktoré hovoria , že si tehotenstvo užívali . Ja mám pred sebou posledné dva mesiace a neviem ako to prežijem . Týždeň po pozitívnom teste mi začalo bývať zle jak keby som mala strašnú opicu (točenie hlavy nevoľnosť napínanie ale vracať ne a ne ). Do toho vlci hlad že som už tetaz viac ako 15 kíl plus . Potom mi možno tak mesiac bolo ako tak obstojne v rámci tých horúčav keď som bola zabednena doma . A tetaz ? Nevladzem prejsť ani do obchodu, funim jak lokomotíva , dnes som v auparku skoro odpadla jak mi prišlo zle . Do Toho som už stihla ležať s vysokým tlakom na Kramároch a stále to neni ideálne . Nevyspala som sa normálne asi od júna , 35 krát za noc na wc , vracia sa vlci hlad aj nechutenstvo . A keď si predstavím že ešte dva mesiace …. Týmto mojim výlevom som len chcela povedať že , dievča , drž aa , bude horšie , ale zas a možno nie - možno to už bude len pekne . Každej by som to priala čo to nezažila . Aj sama sebe samozrejme . Držím palce moc

dievca_z_hor
autor
18. okt 2022

@mamickalisticka @hilda08 @majus226 @nika11103 dakujem vam vsetkym! Ja iba dufam ze to prejde, mam pocit, ze vobec nie som sama sebou... Hnev, strach, uzkost, no proste uplne opacne pocity, ktore by asi zena tuziaca po babatku mala mat, ked ho ma konecne v brusku. No ale co uz, ja iba dufam ze tie hormony sa coskoro ukludnia, resp. ze to mozno spravi prvy ultrazvuk, ked pochopim, ze je vsetko v poriadku! Zatial ani neverim, ze som tehotna...iba ma prve 2 tyzdne po vynechani menstruacie boleli prsia, po bolesti uz ani stopy, iba som v noci viac hladna a cikam 2x za noc. To je vsetko. 🤷🏻‍♀️

tatisna
18. okt 2022

@dievca_z_hor sú to hormóny. Tiež som to mala, mňa napr.vedela naštvať zelená farba, že je zelená...vtedy som si uvedomila že to sú buď hormóny alebo mi preskočilo 😁

katulka94
18. okt 2022

To prejde v 2 trimestri neboj 😂 ja som na začiatku bola tak zúrivá až som sa nespoznávala, normálne som mala chuť dobiť manžela za maličkosti proste vo mne taká zlosť až som sa triasla 😂 tak som kričala po malom keď nechcel obedovať až sa za seba hanbím 😂 a to pre predstavu bežne som ten najpokojnejsi a najtrpezlivejsi človek ale tie hormóny ma úplne ovládali a to som si myslela že pfff ja som aj tehotná úplne v pohode nič mi neni 😄 a prešla som do 2 trimestra všetko sa ukludnilo a zas som to ja ako predtým 🙏🏽😄

dievca_z_hor
autor
19. okt 2022

@tatisna @katulka94 tak to rada pocujem 😁 lebo ak takato zostanem este o moc dlhsie, bud niekoho prizabijem alebo ma poslu niekam prec, aby ma uz nikto nemusel pocuvat 😁 ja som si vobec nemyslela, ze to so mnou bude takto tocit! Dnes som okrem toho hnevu asi 4x musela prehltat slzy, ked som pozerala serial a jedna postava bola tehotna 🤦🏻‍♀️ mama uz na mna krici naspat, ze ak sa takto neprestanem spravat, budem mat take iste zurive dieta 😂