Som v 5 týždni a ráno som slabo krvácala. Mám ísť k doktorke?
Bola som v utorok, ale na ultrazvuku bolo vidieť len dutinku, kontrolný uzv mám mať o dva týždne, no ráno som pri stolici slabo krvácala. Mám z toho strach ešte som také nemala a to mám dve detičky. Tehotenské nevoľnosti mám 24 hodín, to poznám, Naozaj sa bojím, bábo chcem, no ani neviem, či tam naozaj je, aj keď bol test pozitívny. Poraďte, Ďakujem.
Sup k lekarovi a nie na MK 😉
ja by som išla k doktorovi, dá ti duphaston (na udržanie), nariadi kľudový režim. budeš oddychovať a o 2 týždne už bude akcia srdiečka ako vyšitá 😉 držím palčeky
ahoj aj svagrina slabo krvacala a bolo to v poriadku ale urcite navsitiv co najskor lekarku aby si si bola ista na 100%, drzim palce 😉
Určite dnes navštív lekára.
Choď k dr.nech sa na Teba pozrie, aby si vedela, že je všetko ok.
Aj mne sa to stalo pri malej v 4tt...skončila som na 4dni v nemocnici,tam ma napichali a potom som celé tehotenstvo prežila bez akéhokoľvek problému...tak hádam to bude ok...len treba ísť za lekárom
Ja som predtym mala slabu a nepravidelnu menstruaciu. Takze ked som v nejakom tom 4tt slabo krvacala, tak som si myslela, ze je to menstruacia a neriesila som to, az o nejake 2 tyzdne ked mi bolo nejak blbo som si spravila test a zistila som ze to teda menstruacia urcite nebola.. Kamoska tiez takto slabunko krvacala na zaciatku tehotenstva a vsetko bolo ok. Pre pokoj duse chod k lekarovi, ale nestresuj sa zbytocne.
Ja by som uz bola davno u lekara a nie tu na koniku, kde Ti nik nepovie presne ,co sa deje.
Neváhaj a bež k lekárovi, radšej tam choď aj stokrát akoby sa malo niečo stať.... Ja som v júli potratila v 5tt, a presne takto to začalo...
ihned k lekarovi,ja som takto o dietatko prošla druhe mi zachranili,môže to bit začinajuci potrat,alebo tvrda stolica podraždila konečník,alebo len slabost maternice(to sa da zachranit kludom na lôžku a liekmi) určite chod hned k lekarovi
jasné, že hneď, radšej nech sa na to pozrie lekár, hoci aj 1000x
Už aj cupitaj!!! Držím palčeky, nech je všetko v najlepšom poriadku! U mňa bohužiaľ nebolo. Určite to rieš hneď. Veľa šťastia!!!
Ja som tiez malicko krvacala, ale bola to zrejme taka ta zvyskova menstruacia. Citala som, ze to moze byt kvazi akoze ta dalsia menstruacia po otehotneni, nerozumiem tomu presne, ale aj tak treba ist k doktorovi, minimalne zavolat, ci sa tam mas zastavit... Urcite by som sa neplasila, Ja sa priznam, ze som vtedy nebola, nemala som pocit, ze sa nieco zle deje a ona mi nasledne na dalsej prehliadke povedala, ze je to normalne, ze drobne krvacanie moze nastat, aj ked je vsetko v poriadku.
A to krvacanie pri stolici - hemoroidy to nahodou nemohli byt? Alebo - znie to sice smiesne, ale ja som sa tak raz vyplasila, ked som zjedla cviklu a nasledne nasla "krvavu" stolicu...
ja som to mala nedávno v 6tt, hneď sme išli na pohotovosť (manželova iniciatíva, ja som chcela čakať) a nechali si ma tam týždeň, sledovali ma, dali mu duphaston, z ktorého mi bolo strašne zle tak som ho po týždni vysadila, po dohode s lekárom a po týždni ma pustili domov, teraz som v 35 tt a onedlho to bude za nami, chod na tú pohotovosť, radšej nech ťa skontrolujú .
Ja som bola dnes u doktora s menším krvácaním a miernym špinením. Dal lieky, videl len gestačný vak a inak nepovedal nič. Kedy už bude vidno aj srdiečko?
Ahoj baby aj ja som v 5 a 6 tt krvacala ale iba 2-3 kvapky a bolo to uz hnede, lekar mi nato povedal ze to preto lebo sa mi roztahuje maternica

nebola to krv z konecnika pri vyprazdnovani sa? Urcite je lepsie pre istotu radsej ist k lekarke.