icon

Som v 5 týždni, som unavená a spím. Ste na tom podobne?

iuc
6. apr 2012

Som v 5 tt a stale sa mi chce spat. Nic nerobim cele dni, len spim, spim a spim... a medzitym kazdu hodinu chodim na malu. Aj vy ste mali alebo mate tento problem?

Strana
z2
whiterosses
3. feb 2013

jooooj j asom tiež prvé mesiace len prespala 🙂 prišla som z roboty najedla som sa a spala som, potom som k večeru vstala .. najedla a zase som spala až do rána :D a posledné mesiace som spala do jednej a zas som zaspala okolo 6-6mej ráno :D ( ako spánok nič moc posledné mesiace )

janinah
3. feb 2013

vitaj v klube 😉

betuska22
3. feb 2013

joooj moja ja som pri prvom ele tehzu prespala, ale bolo to naq niečo dobre, adamko bol ako med neplakaval ked sa narodil a vlasne doteraz je dobručky ......pri malej som tolko nespavala nemala som čas a ta je horšia 😒

adulkamit
13. feb 2013

Júúúj, som na tom podobne, sme na začiatku 8, týždňa a ja by som spala na každom rohu. Na druhej strane sa vyspíme aspoň teraz, keď budeme mať bábätká, tak sa toho asi veľa nenaspíme 🙂
😉

oskvarka
13. feb 2013

je to uplne normalne ja som na malu moc nechodila aspon mi to tak neprislo ale spala som stale ked sa len dalo a to som chodila spat o osmej vecer niekedy aj skorej.. cez vykend som si vzdy pospala medzi uvarenim polievky a druheho aspon hodinku tak sme obedovali neskorej :d... a aj poobede si vzdy zdriemnem.. uz som v 14 tt a stale spim viac ako obycajne

icer
14. feb 2013

aj ja som to mala, nechápala som čo so mnou je, teda vedela som že som tehu, ale ten spánok, to bola katastrofa, prestpala som celú minulú sobotu a nedelu, nevedela som sa prebrať.... až mi to bolo smiešne, ale akosi to prešlo, stále som večer skôr unavená, ale už je to lepšie, dnes som 6+0 tt 🙂

extrem000
15. feb 2013

ja som v 8tt, no ale ten spánok mi pretrváva, ale to je asi tým, že musím vstávat o štvrt na sedem a prídem domov, porobím trošku si doma, čo potrebujem a zrazu sa ocitnem na gauči a zadriemkávam.....pri prvom som to vôbec nepoznala, bola som taká hyperaktívna stále čosik som musela robit a vôbec som nevedela oddychovat, ale pri tomto druhom? To sa porovnat nedá.

Strana
z2