Som v 6. týždni + 0 a vraj by už mala byť akcia srdiečka
Ahojte potrebovala by som poradiť.Dnes som bola u svojej gynekologicky prvý krát.Mala by som byť 6+0 tt a znepokojilo ma to keď mi povedala že sa jej plod zdá malý a v tomto tt by už malo biť srdiečko.Mam sa začat báť?Vďaka za odpoveď.Mam za sebou potrat preto sa stresujem už teraz..Prikladám aj fotku zo sona
@miskamicha ahoj.gynde dnes v ordinácii nefungovala elektrika tak musím čakať do zajtra
@elalala Myslíš,že má staršie sono?Ďakujem za povzbudenie 🙂 a tebe blahoželám k tehotenstvu nech ste zdraví obaja ♥️
@marina8586 ďakujem ti. Pridávam fotku môjho sona. Na začiatku ten obraz vyzeral presne tak isto ako tvoj, ale potom, keď začal trošku hľadať a pomalšie otáčať sondu, tak sa tak pekne zostril obraz a takto to vyzerá. Nie som znalec, nehovorím, že je to zaručene takto, ale mne to tak príde 🙂 ja som po zamlčanom potrate, tak som celkom v strese a lekár má ukľudňoval, že na srdiečko je skoro, to má čas sa prejaviť do 9tt. Takže máš čas aj ty 🙂
Ahojte.tak som dnes bola u dr.Dnes by som mala byť 7+1tt.srdiecko bolo,ale doktorka povedala,že slabšie s tým že je to normálne na začiatku tehotenstva.Len malinké má len 3,5mm čo sa mi zdá dosť málo.doktorka povedala,že má dobrú veľkosť,ale čo čítam na nete tak sa mi nezdá.tak uvidíme kontrola zase o týždeň.dakujem všetkým kočkám ktoré mi držali palce 😘
@marina8586 blahoželám! Ver svojej doktorke, ak ťa upokojuje, všetko je v poriadku. Užívaj si tehotenstvo 😊
Presne pre tieto stresy som sla k lekarovi az 8+4tt. Uz som videla aj rucicky a nozicky maliilinke.
@marina8586 24.10. idem, to by som mala byť 7tt+2, tak už by sme mali vidieť srdiečko 😊 dám vedieť, ďakujem
@marina8586 super, treba mysliet pozitivne a hlavne necitaj na internete a ver malinkej fazulke , vsetko bude dobre 🥰
Ahojte.tak píšem ako som dopadla.nedopadlo to dobre.8+1 som bola na kontrole drobcovi slabo bilo srdiečko a podrastlo iba na 5,4mm.teraz v stredu čo by malo byť 8+6 som bola na ďalšej kontrole a už nebilo srdiečko a plodik sa zmenšil na 4mm.tak čakám kedy začnem krvácať :( ďakujem všetkym ktorý mi držali palce.
@marina8586
Je mi to luto :( Cítim s Vami.
Tiež som si prešla niečim podobným, chápem že teraz je to pre Vás ťažke, ale Verím, že nabuduce to vyjde. A ze PánBoh a príroda vedela, prečo to tak urobila ako urobila.
Ono takýchto prípadov je veľa, len sa o tom nehovorí.
Prajem Vám zdravie, pekne zdravo papajte, hýbte sa, kyselinku listovú pravidelne a šup další pokus 🙂
Venujte čo najviac lásky sebe, a patnerovi, ono to príde 🙂
@marina8586 ahoj to mi je luto. 😢 Viem co prave prezivas,lebo ja si teraz prechadzam tym istym. Mne to zistili a oznamili minuly tyzden v piatok,ked som bola na sone (bola som vtedy 7+5). Tiez cakam na krvacanie a modlim sa aby uz prislo. Ak by si chcela pokecat a vyrozpravat sa tak kludne mozes aj sukromnu spravu napisat.
@marina8586 dakujem 😘 aj ty sa drz. Mne uz dnes po tyzdni cakania a iba spinenia pichli injekciu a ze do 3 dni by som mala zacat krvacat ale ze ak do tyzdna nic tak opat na kontrolu a potom uz budeme musiet zvazit ze kedy kyret. Tak uz sa len modlim nech konecne zacnem krvacat a nech to zvladnem bez nutnosti pohotovosti
@janulka1351 toho sa tiež najviac bojím.ale mne gynda povedala,že sa to môže spustiť aj o 3tyzdne.Ja keď som prvýkrát potratila tiež som spinila 4dni a potom sa to rozbehlo.neboj nič podľa mňa sa to spustí samé.a za pár dní budeš mať po 😘
@marina8586 Na pamiatku Ti zostáva aspoň fotka. Aj ja mám takú odloženú. Držte sa. Raz sa to podarí.
@marina8586 no kyretu sa priznam bojim ako cert kriza. Tak uz sa fakt len modlim nech sa uz vycistim a mam pokoj. Ja toto prezivam prvykrat. Ked mi doktorka v centre povedala ze ked zacnem krvacat tak bolesti mozem mat ako pri porode tak sa mi az vlasy zjezili ze az take,lebo ja som mala tazky porod. Ja som skusala aj horucu vonu,aj horucu sprchu aj v infra saune som bola a praveze spinenie ako by ustavalo a ziadny rozbeh. Tak som zvedava ci injekcia pomoze. Je to hrozne co si musime my zeny vytrpiet.
Dievcata nestrasim ale naozaj je to hnusne silna bolest. U mna to realne boli silne kontrakcie ku koncu asi kazdych 20 sekund. Trvalo to 3 hodky a nasledne prisla ulava, aj fyzicky ale to hlavne na dusi. Sama som nechapala ako je to mozne. Ja som nejak vnutorne citila, ze to nie je ok. Po par dnoch som vedela kludne kecat co sa stalo bez revu. No a po 3 mesiacoch oddychu na prvu supu sme splodili chlapceka 🙂
@dada13288 nestrasis,aspon viem co cakat,kedze u mna je to 1x. Doma uz synceka mame,len stresujuce je pre mna aj to ze na surodenca mame uz malo pokusov kedze cez IVF. Tesi ma ze syncek ti potom vysiel na prvu supu. Dufam,ze vsetko dobre dopadlo 😉 3 mesiace oddychu si musela mat alebo chcdla mat?

@krissstiina8 Ahoj.tak dnes gynde nefungovala elektrika tak nic.mam prísť zajtra ráno..