icon

Som v 6. týždni + 0 a vraj by už mala byť akcia srdiečka

marina8586
6. okt 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť.Dnes som bola u svojej gynekologicky prvý krát.Mala by som byť 6+0 tt a znepokojilo ma to keď mi povedala že sa jej plod zdá malý a v tomto tt by už malo biť srdiečko.Mam sa začat báť?Vďaka za odpoveď.Mam za sebou potrat preto sa stresujem už teraz..Prikladám aj fotku zo sona

Som v 6. týždni + 0 a vraj by už mala byť akcia srdiečka
Strana
z3
lamonita
6. okt 2022

Presne pre toto niektorí doktori berú baby na 1.prehliadku neskor... aby si boli 100percent istí tým, čo vidia. Ja som tiež išla okolo 6tt a akciu nepotvrdil. Bilo až na ďalšej kontrole. Neboj😉🌷

petamich
6. okt 2022

6-8tyzden sa hovori, kedze mohla byt posunuta ovulacia a pod., drobec ma este cas 🙂

pribinak
6. okt 2022

Môj doktor skôr ako v 8tt neobjednáva a presne preto lebo v 6tt nie je dokopy noc vidieť počuť a je z toho pre budúcu mamu len stres

veronikaszabova
6. okt 2022

@marina8586 presne kvoli tymto stresom sa nema chodit tak skoro ku gynekologovi.

kayyaa
6. okt 2022

@marina8586 ak mas pravidelny cyklus a ovulacia bola na 14.den, tak ano, 6+0 by uz mala byt pritomna akcia srdiecka...ale mnoho zien ma ovulaciu neskor, staci, ze si ju mala o par dni neskor, a tym padom je na akciu este skoro😊 drzim palce, aby nabuduce uz srdiecko bilo ako zvon😊

marina8586
autor
6. okt 2022

@petamich nemyslím si,že bola posunutá ovu keďže ovu cítim dosť vyrazne aj som mala pozitívny ovulacny test plus 10DPO slabo pozitívny tehotenský test :(

petamich
6. okt 2022

@veronikaszabova ma za sebou potrat, vtedy kazdy sudny lekar objednava skor 🤷‍♀️ a skontroluje minimalne ci to je v maternici, pripadne aj ci HCG stupa, predpise progesteron (nie vzdy ale vacsinou)

petamich
6. okt 2022

@marina8586 aj ked nebola, si 6+0 este stale mas kopu casu do 8 tyzdna, je bezne, ze jeden den akcia nebola a druhy uz bola

marina8586
autor
6. okt 2022

@petamich ďakujem ;* budem dúfať.kontrola až o týždeň

marina8586
autor
6. okt 2022

@kayyaa ďakujem budem dúfať

elalala
6. okt 2022

Ahoj, ja takúto skusenost nemám, neviem ti teda poradiť, lebo my sme sa k akcii srdiečka ani nedostali, tiež som potratila. Teraz som znova tehotná, dnes som 5+4tt a lekár ma objednal na budúcu stredu. Tiež mám strach z toho, čo mi povie, aj zakaždým na záchod chodím so strachom. Takže len toľko, že ťa viem pochopiť, nie si v tom sama a silno Ti držím prsty💙

adulka25
6. okt 2022

@marina8586 aspoň bol plodík, ja som bola včera 6+6tt a bol len prázdny gestačný vak 😢 vzali mi krv na hcg a zajtra idem znova na porovnanie.

zuzi0911
6. okt 2022

Máš ešte cas teda drobcek ..do 8 -9tt..A navyše sk nebolo dnes ,zajtra už môže...

lucinka5051
6. okt 2022

@marina8586 hlavne nerob unahlene zavery a nestresuj sa..bude tak ako ma byt.. treba dufat ze to bude ok..to ze este nie je neznamena ze o tyzden tiez nebude... drzim palce aby to bolo ok 🙂

marina8586
autor
6. okt 2022

@kayyaa ďakujem,ale nemyslím si,že ovu bola posunutá:(

sumalee
6. okt 2022

V 6tom týždni mi doktor povedal ze bábätko sa nevyvija,že je len prázdny gestacny vak.. objednal ma až o 3 týždne a už malo 3cm 🙂...takže neboj sa bude to v poriadku,je to skoro este 🙂

marina8586
autor
6. okt 2022

@elalala ahoj.to s tým zachodom to veľmi dobre poznám.kazde utretie kontrola či sa tam neobjaví krv.Dakujem ti za podporu aj ja tebe silno držím palce nech všetko dobre dopadne 😘

marina8586
autor
6. okt 2022

@adulka25 držím palce nech sa malinké čoskoro ukáže 😘

marina8586
autor
6. okt 2022

@sumalee ďakujem bodaj by si mala pravdu 🙂

nikaeli
6. okt 2022

@marina8586 držím ti prsty 💗 ja mám za sebou mimomaternicové, potom spontánny potrat a až potom sa narodil drobec - píšem to preto, že nesúhlasím s tým, že sa k dr. chodí neskôr - mne po mimomaternicovom dr. povedal, že mám prísť hneď, ako budem mať pozitívny test a som mu za to vďačná.. minimálne ma vždy skontroloval a uistil, že drobec je na správnom mieste, aj keď jeden potom odišiel 😢 ale druhý už chodí do škôlky a jeho srdiečko sme zachytili až v 8tt, pretože som mala ovulku niekedy okolo 22.dňa cyklu. Špinila som a krvácala polovicu tehotenstva. Musíš veriť 😉

marina8586
autor
6. okt 2022

@nikaeli ďakujem verím,že to dobre dopadne ♥️

sonka_miro
6. okt 2022

@marina8586 v oboch tehotemstvach srdiecko v 6 tyzdni nebolo, az v 8tt. Bude dobre 😊

marina8586
autor
6. okt 2022

@sonka_miro Ďakujem len doktorka ma zneistila,že už by tam srdiečko malo byť že je to už začiatok 7tyzdna.

sonka_miro
6. okt 2022

@marina8586 verim tiez som.2x potratila, viem aky je ten strach, ja som sa bala az kym som nedrzala to male klbko v naruci. Ale treba sa nastavit a mysliet len pozitvnr. Babatko vsetko citi z nas. Silno drzim palce.

dada13288
6. okt 2022

Po potrate sa neda neist skoro :( moj gyndos sa nehneval ked som sa mu 5+4 tt natrepala hned na usg :D samozrejme, ze tam nic nebolo. Ale nasledne na 7+1 tt bolo 🙂 druhe tehotenstvo som si povedala, ze nebudem skoro chodit ale zacala som krvacat. 6+3 tt rano ziadna akcia, vecer na pohotovosti uz bilo ako zvon 🙂 krvacala zom polku tehotenstva ale stalo to za to 🙂

nika23t
6. okt 2022

@marina8586 bola som prvýkrát v 6 tt, neviem presne, či nie až 7 tt... Srdiečko ešte nevidel, teraz moje srdiečko ma už 9 mesiacov a spinka vedľa mňa v postielke ♥️ Až v 8 tt potvrdil akciu srdca. Neboj nič, ešte je skoro. Snaž sa ostať pokojná a mysli pozitívne. Silno držím palce 🍀

miskamicha
6. okt 2022

@marina8586 dr musi mat kvalitne sono...ja som mala akciu srdiecka 5+4... na pohotovosti 6+1 nevideli ani plod😝 dcerka ma uz 10 mesiacov

krissstiina8
13. okt 2022

No čo ako si pochodila u lekára?

elalala
13. okt 2022

Ja som 5tt+5 včera som bola na kontrole a videl žltkový váčok a malinký plod a ešte nebola akcia srdiečka. Objednal ma o 10 dní to budem 7tt+2 a vraj by malo byť, ale aj vtedy ešte bude mať čas, do 9tt by sa malo ukázať😊 ale ako pozerám na tú fotku, je nejaká rozmazaná, môj Dr má iné sono, na jeho je ten obraz akoby ostrejší...podľa mňa ešte nemáš vôbec dôvod na stres 😊

miskamicha
13. okt 2022

@marina8586 tak ako?????? Dnes je 13.

Strana
z3