Som v 6. týždni + 0 a vraj by už mala byť akcia srdiečka
Ahojte potrebovala by som poradiť.Dnes som bola u svojej gynekologicky prvý krát.Mala by som byť 6+0 tt a znepokojilo ma to keď mi povedala že sa jej plod zdá malý a v tomto tt by už malo biť srdiečko.Mam sa začat báť?Vďaka za odpoveď.Mam za sebou potrat preto sa stresujem už teraz..Prikladám aj fotku zo sona

@dada13288 noo tu podlozku dobre ze spominas,lebo fakt moze byt potrebna,len musim pozhanat vacsie bo doma mam len jednu a to je taka mala co sa dava na prebalovanie pod deticky. Netusim ale kde tu vacsiu zohnat. Mne vravela doktorka ze ak sa vycistim sama tak ze vklad embrya mozeme planovat hned na dalsi cyklus ale skor sa s muzom priklaname k tomu doplnit si hematologicke vysetrenie a az potom ist na vklad ked budu vysledky. Som rada ze sa tesis uz z dvoch deticiek. My velmi tuzime po surodencovi pre synceka,len tych pokusov cez umele oplodnenie mame zial dost malo.
@janulka1351 napisem ti 3 pripady. Zena mala uz 11 rocne dieta a chcela dalsie. Postupili umele lebo, ze vraj prirodzene sa neda. Po troch neuspesnych vkladov zrazu po mesiaci otehotnela prirodzene a po porode po pol roku znova a po dalsom porode po mesiaci ale to si uz bola dat prec. Zena mala 19 a potom 33 a 35 ked rodila.
Dalsia mala syna, lekari nechapali ako je to mozne lebo mala anovulacny cyklus. Prirodzene sa nedarilo 5 rokov. Serie ivf a hormonov neuspesne. A zrazu prirodzene sa podarilo a po porode znova po 3 mesiacoch otehotnela. Zena mala 22 a nasledne 27 a 28 ked porodila.
Svagrina tiez nevedela otehotniet lebo neprebiehala ovulacia. Ona ani na vklad nebola lebo uz bola tehotna, tak bola nadopovana liekmi.
A este jeden pripad. Zena po 43 si zmyslela, ze chce dieta po 24 rokoch. Serie vkladov neuspesne a zrazu to slo prirodzene.
Nezufaj a drzim palce 🙂
@dada13288 ano viem ze su taketo zeny. Poznam aj osobne jeden pripad. Len do umeleho sme isli skrz muza. A vysli mu vsetky 3 diagnozy,aj malo,aj pomale a aj zly tvar. A najma ten zly tvar - a najviac defekt hlavicky...je to vec co nevedia vyliecit ani napravit takze preto taky smutok lebo viem ze tam sanca moc nie je. Takze ostava len verit ze to este vynde cez umele.

@janulka1351 chcela, lebo som potrebovala vediet ako nabehne menzes a ovulacia + aby sa zregenerovala vystelka. Trafili sme sa hned, narodil sa syncek a po roku a pol dcerka. Inak celkom mi pomohol ibalgin, i ked na tie zaverecne ,,kontrakcie,, nepomoze. Pozor ja som krvacala velmi ale hned to preslo ked bol zaver. Cize podlozku si daj pod seba ak nahodou. Ak sa ti daco nebude tak pohotovost samozrejme.