Som v 6 týždni a cítim sa chorá
Kocky,som v zahranici,k lekarovi sa dostanem az o mesiac a nemam sa s kym poradit,je to moje prve tehu a neviem,co je celkom normalne a co nie.Uz par dni sa citim chora.Stipu ma oci,mam pocit teploty ale teplotu nemam,bolia ma svaly akoby po svalovke,a to som nateraz zrusila posilku,vyhodil sa mi herpes na pere ako vzdy pri chorobe,boli ma zaludok.Prosim Vas,mali ste podobne problemy?Ja niekde citam,ze je to normalne,niekde,ze nie.Vdaka
@dadulienka ja sa chystam na SVK tak sa strasne tesim na slniecko
@dadulienka na genetické testy vraj nemusím, keď už 1 dieťa mám zdravé
@dadulienka
@reni1512 nuz kocky tak ja som chora opat.....
@trish31 No a zas aj herpes?....Jaj ....tak dost skoro....ja som bola viac krát....momentálne mám tiež kútik a už idem rodiť o 3 dni....ale tak hádam to rýchlo prejde....
A čo je u Vás chrípková sezóna?....
@dadulienka nie herpes nie..ale oci ma stipu,telo ma boli,nadcha,hrdlo.....No chripkova sezona.Tak ti poviem.Minus 15 kazdy den skoro.Vyjdem z tepla z domu do zimy,hned sa trasem a to som naobliekana.Odkedy som prisla do Kanady tak som chora.Uz som ozaj zufala z toho.O dva tyzdne letim na SVK,uz sa fakt tesim na normalne pocasie.....Len neviem ci je to normalne,ale tak pises ze aj ty si bola viac chora....A pritom ja cely rok chodim na testy krvne a vsetko mam OK
@trish31 No však bud rada že krvne testy maš ok, aspon je predpoklad, ze tvoje telo sa vie z chorobami lahko vysporiadať....U nas bolo teraz tiež desne počko...najlepšie s mega bruchom cestovať ked začne z relativne už tepla, úradovať snehová metelica...ale tak má sa zase otepliť...no ale to tiež nie je nič moc, ked je to naraz, všetky deti ochorenju zas....:(....No dufam, že tomu mojmu sa to vyhne, nech sme v zdravi ked dojdem s porodnice....
Hej bola som skoro každy mesiac chorá...neboj...ako sa hovorí ešte horšie aj bude , ked ti bude brucho rásť... 😉
Pekne sa lieč...nech si skoro fit...
@dadulienka dakujem ze som sa mohla postazovat 😉

@nefertiti7 No mne nápodobne pri všetkých tých veciach čo píšeš...🙂 ale ked už ste viac krát prišli o bábo...tak by som asi skor genetické a imunologické riešila...kamoške takto velmi pomohli, prišli 3x o babo...tak riešili a nakoniec zistili, že ma ľudovo povedané ,,silnú imunitu" a vždy bábo vypudí jej telo....tak potom brala pri dalšom tehu lieky ( boli niekde v Prahe na imunologii) si zaplatili...ale stálo to zato, práve majú malé bábo....