Som v 6. týždni a napína ma
V poslednych dnoch ma napina z ovocia, zeleniny, orechov a z jedal ktore mi doteraz chutili...naopak strasne mam chut na šunku 😎 . Ale rozmyslam, ci tym ze do seba nenapcham ovocie ani zeleninu (napina ma z toho) ci neuškodim nejak, kedze by sme prave to mali tiez jest! Mam sa nutit aby som babatku neuskodila, alebo je to normalne a casom sa to zmeni? som v 6.tt
dakujem.
Mám doma super knižku od liečitelky Agátky sedliačkovej.Na vracanie pomaha po jedle zjesť jablčko alebo pomaranč.Rano sa nepostaviť z postele pokým si nedate niečo do úst.A nechť do jedla vyrieši mala lyžička konaku v pohári vody alebo štamprlik šampanskeho....
@maja367 pekna kombinacia🙂hrozno chutilo aj mne a strasne vela som jedla tresku,udenaca,vajicka a slaninu s cibulou a horcicou,inak zoadne zvlastne chute,ze by ma lakali parky s dzemom alebo take nieco🙂juj ja som uz 13mesiacov maminka,ale velmi rada spominam na tehotenstvo a rada poradim ak viem
@maja367 neboj ani sa nenazdas a budes mat po porode.ja som si tiez myslela ze kolko este budeme cakat a ani som sa nenazdala a boli sme rodicia.pri umyvani zubov byvalo aj mne niekedy zle,tak ja som vzdy ked som si umyvala zuby rozmyslala co budem robit a potom to bolo lepsie🙂inak som mala uplne super tehotenstvo,ani raz som nevracala.

Podla mna je to normalne,v tvojom tele sa nieco deje,a tvoj organizmus je trosku zmeteny.Papaj zatial to,co ti chuti a casom vyskusaj znova ovocie,zeleninu a tak,ale nie naraz,postupne.Plodu by si ublizit nemala,nakolko si berie z tvojho jedalnicka len to co potrebuje.ak by to pretrvavalo aj dalej,porad sa s lekarom.mne byvalo zle z bananov a pred tehotenstvom som ich mala velmi rada a teraz och uz nemusim a na druhej strane som nezasala niva syr a teraz si ho davam vsade kde sa hodi.