icon

Som v 6. týždni a napína ma

permanentka
28. jan 2016

V poslednych dnoch ma napina z ovocia, zeleniny, orechov a z jedal ktore mi doteraz chutili...naopak strasne mam chut na šunku 😎 . Ale rozmyslam, ci tym ze do seba nenapcham ovocie ani zeleninu (napina ma z toho) ci neuškodim nejak, kedze by sme prave to mali tiez jest! Mam sa nutit aby som babatku neuskodila, alebo je to normalne a casom sa to zmeni? som v 6.tt
dakujem.

Strana
z2
dia714
28. jan 2016

Podla mna je to normalne,v tvojom tele sa nieco deje,a tvoj organizmus je trosku zmeteny.Papaj zatial to,co ti chuti a casom vyskusaj znova ovocie,zeleninu a tak,ale nie naraz,postupne.Plodu by si ublizit nemala,nakolko si berie z tvojho jedalnicka len to co potrebuje.ak by to pretrvavalo aj dalej,porad sa s lekarom.mne byvalo zle z bananov a pred tehotenstvom som ich mala velmi rada a teraz och uz nemusim a na druhej strane som nezasala niva syr a teraz si ho davam vsade kde sa hodi.

adrianka22
28. jan 2016

Mám doma super knižku od liečitelky Agátky sedliačkovej.Na vracanie pomaha po jedle zjesť jablčko alebo pomaranč.Rano sa nepostaviť z postele pokým si nedate niečo do úst.A nechť do jedla vyrieši mala lyžička konaku v pohári vody alebo štamprlik šampanskeho....

maja367
28. jan 2016

@dia714 ja mam to iste teraz ... neviiem prist na chut bananom ... 😒 nevadi ..

dia714
28. jan 2016

@maja367 to vazne?to je sranda,nikdy by som si nemyslela ze mi prestanu chutit banany😀ale zato syrova pizza ode u mna na dracku😉a pred tehotenstvom bola u mna niva fuuuuj🙂

maja367
28. jan 2016

@dia714 tak mne banany, jogurty, syry, kapusta prestali chutit .. vobec ani pomarance. Dnes som mala akurat francuzsku polievku a hrozno vela hrozna .. Tak som zvedava ako to pojde dalej V ktorom si tyzdni ?

dia714
28. jan 2016

@maja367 pekna kombinacia🙂hrozno chutilo aj mne a strasne vela som jedla tresku,udenaca,vajicka a slaninu s cibulou a horcicou,inak zoadne zvlastne chute,ze by ma lakali parky s dzemom alebo take nieco🙂juj ja som uz 13mesiacov maminka,ale velmi rada spominam na tehotenstvo a rada poradim ak viem

maja367
28. jan 2016

@dia714 Pekne teda tak ja sa este nacakam .. hadam rychlo ubehne ... Ja tresku udenace ani nahodou .. bleeee. Mne vacsinou je zle ked si umyvam zuby .. vtedy aj to ide von. Nechapem a mam uz traumu ist umyt zuby... 😒

dia714
28. jan 2016

@maja367 neboj ani sa nenazdas a budes mat po porode.ja som si tiez myslela ze kolko este budeme cakat a ani som sa nenazdala a boli sme rodicia.pri umyvani zubov byvalo aj mne niekedy zle,tak ja som vzdy ked som si umyvala zuby rozmyslala co budem robit a potom to bolo lepsie🙂inak som mala uplne super tehotenstvo,ani raz som nevracala.

Strana
z2