icon

Som v 6. týždni a nemám nevoľnosti. Je to ok?

jankaexp
26. júl 2015

Ahojte 🙂 som v 6 tt ,,ale nic necitim akoby som ani nebola tehotna,,je to v poriadku?

Strana
z2
mandelina
26. júl 2015

Ahoj, ja som bola tri krát tehotná a ani raz som nemala nevoľnosti 😉

13091991
26. júl 2015

Bud len rada ja som vracala kam som chodila! Nikomu to neprajem a uz nikdy by som si to nechcela zopakovat! :D

rica1
26. júl 2015

@jankaexp ja som cele tehotenstvo ani nevedela ze som tehotna, a bala som sa ale je to uplne normalne, uzivaj si to 🙂

jankaexp
autor
26. júl 2015

Sem tam,,,ma bolelo brusko ako ked mam dostat,,,a to je vsetko,,,,pri prvom som trpela od zaciatku az do konca.... teraz nic,,,,

siska53
26. júl 2015

@jankaexp pri malom som ledva zacala tusit ze som tehu... Doprial mi len dva dni,co ma natahovalo,to uz asi preto, aby som si konecne kupila test a nediagnostikovala ako pricinu meskania menzesu cystu,predcasny prechod a pod.,ale si uvedomila,ze budem.mama.
Takze mne pri prvom dietati vlastne toez nic nebolo a nemala som tie klasicke nevolnosti.. Tych som si zas uplne od zaciatku az do konca tretieho mesiaca uzila pri druhom dietatku...

Nie pri kazdom tehotenstve musia byt nevolnosti.

jankaexp
autor
26. júl 2015

@rica1 ani v brusku si zo zaciatku nic necitila?

melalex
26. júl 2015

Nevolnosti mozu este prist,mne zacali v 8.tyzdni a trvali do 12 tyzdna

alaguema
26. júl 2015

@jankaexp prečo by to nemalo byť v poriadku? Ja som nemala nevoľnosti nikdy ani pri jednom z dvoch tehotenstiev. Teš sa tomu a užívaj si to naplno. Niekde som čítala, že nevoľnosti sú prejavom podvedomého strachu z tehotenstva, alebo podvedomého odmietania, aj keď vedome žena po bábu túžila. Všetko je teda v najlepšom poriadku 🙂

sednaja
26. júl 2015

@jankaexp bud rada.... ja tiez ani neviem ako mi tehotenstva ubehli.....každe je ine, uzivaj si to svoje-bez komplikacii

leonor125312
26. júl 2015

Bud rada,ja som do 5 mesiaca vracala do umyvadla ked som sa pozrela na zub.pastu 🙂 🙂 a rano v posteli detto....zle zle zle ale prezili sme

peneloppe
26. júl 2015

@jankaexp

Mne zacali nevolnosti okolo 7-8 tt takze este to moze prist. Alebo aj nemusi. 🙂 Mozes mat uplne pohodove tehotenstvo bez nevolnosti.

labajka
26. júl 2015

ja som na konci 7tt a tiež nič, ani počas prvého tehu mi nič nebolo, len mi lentilka rástla.............užívajme si to 🙂

sofokles999
26. júl 2015

Ahoj je neboj to ešte len začne alebo nezacne u každej je iné tehotenstvo ja som mala nevoľnosť cele tehotenstvo , mozes byt len starena ze ešte nezacali. Uzivaj si tehulkovanie

jankaexp
autor
26. júl 2015

dakujem babulky 🙂

zgamd
26. júl 2015

To si z tých šťastnejších ja som začala vracať v 6tt už mi zacal 13tt a ešte to stále neprestalo

bonaqa2013
26. júl 2015

je to OK. ja som pri prvom tehu prevracala, aj som z nevolnosti odpadla. A pri 2,3,a 4 nič, žiadne nevolnosti. Dokonca som prišla k lekárke pri 3 tehu že nemám menzes - ale mi nič nie je, ani prsia sa nezvačšili. A bola som v 15tt. Prvý je syn - ostatné baby.

kuceravasue12
26. júl 2015

ahoj tak to je ešte skoro, u mňa prišla zmena len na prsiach inak tiež nič, keď bola tehotná sestra ani raz nevracala, už som si začala hovoriť že super asi sme rovnaké, a v 8tt to prišlo...začala som vracať a nie a nie prestať do 16tt som zvracala aj 10x denne bola som aj v nemocnici, lebo som dostala žlčnikovu koliku, asi 4kg som schudla no des...ale potom už bolo dobre 😉

bielavila
26. júl 2015

@13091991 tak tak bud rada, viem co je to grcat este skoro tesne pred porodom 🙂

rica1
27. júl 2015

@jankaexp ja som necitial absolutne nic, preto som na zaciatku minula asi neviem kolko testov , testovala som kazdy den, ci ciarka nemizne ze ako to ze mi nic neni, potom samozrejme na konovi hladala ze ziadna nevolnost v tehotenstve,docitala som sa same kraviny ze to neni dobre ked neni vobec nič, a tak , to som sa začala bat ešte viac a nakoniec som porodila krásnu dcerku a cele tehotenstvo som ani nevedela ze som tehotna keby mi brucho nerastlo, jedla som vsetko co som chcela, robila som vsetko bez obmedzeni, no a kolegyna je tehotna zachvilu rodi a tiez absolutne ani raz jej nebolo zle

maruska.s
27. júl 2015

@jankaexp ja mam dve deti a tiez som nemala nevolnosti...

dellitta123
30. júl 2015

tieto príspevky sa tak dobre čítajú 🙂 Ja som tiež v 6tt, nebola som ešte u lekárky, lebo všetci dovolenkujú a tiež okrem bolestivých bradaviek a častého močenia a dvoch čiarok na teste ani neviem, že som v tom. Len mám obavy, že prečo mi nič nieje, som po MA v januári, tak už špekulujem či je všetko ok. Ale snáď sa v pondelok už konečne dostanem k doktorke. 🙂

fantaghiro21
30. júl 2015

😀Pockaj este par tyzdnov.Ja.som si tie mylne myslela do 5tt ze ma nevolnosti obišli a ako just prisli a grcala som hadam kazdych 5 minut cely den!!!este aj v noci mi bilo zle.Bola som "offline" do 12tt.Lekar mi dal lieky (v 11tt)proti zvracaniu.Tie trochu zabrali .aspon ten tyzden som si ulavila.

dellitta123
30. júl 2015

no pekne, uvidime, hlavne nech je vsetko ok s nevolnostami alebo bez nich 😀

fantaghiro21
30. júl 2015

@dellitta123 za tu lasku a obetu to stoji😇

tomasko27
30. júl 2015

@dellitta123 Ahoj mne dnes nedosla ms,bolieva ta aj brucho?mna aj hej aj prsia

sidma
30. júl 2015

počas tehotenstva som nemala žiadne nevolnosti....

andreaal
30. júl 2015

Je to uplne normalne

kristinkahugo
30. júl 2015

😄😄😄buď rada. Ja som s 7 tt potratila. A pri druhom tehotenstve som bola rada ze Grciam az do pôrodu lebo som vedela ze to je ok

luciaros
31. júl 2015
mufka1
31. júl 2015

Ahoj no ja som 1x nevedela vooobec ze som tehotna sem tam kopanec 🙂 vobec zle a take veci 2x ked som smalou bola no to ny od 3 tyzdna ostavalo stale zle na vracanie to som nevedela ze som tehu 🙂 zistila som to az v 5 tyzdny testom 🙂 no bolo mi zle do 3 mes. Potom sa to trosku zlepsilo 🙂 kazde tehu je ine urcite ked je zena tehotna nemusi byt zle 🙂 bud rada 🙂

Strana
z2