Som v 8. týždni a necítim žiadne príznaky tehotenstva
Ahojte, som v 8+2 a necítim na sebe nijaké zmeny, nie je mi vôbec zle, jem rovnako ako predtým, nemám nijaké chute, myslíte, že to v poriadku? Vôbec sa necítim tehotná.Ďalší termín mám u gynekologičky až o týždeň.
Buď rada, ja doteraz nerada spomínam na prvý trimester.. Skoro celý som ho prevracala... Takže si užívaj, že nemáš tie prejavy
@mirkaajanko V pohode...ja som uz takmer v 17tom a nebyt toho, ze pomaly nezapnem gombik na rifliach, ani neverim, ze som tehotna 😀
Ani mne nič neni doteraz...keby ma babo nekopka tak neverím že som tehotná..a to som 24 tt...okrem bolesti prs
@jankamarek135 tak to je super, ine ti len zavidiet mozu, a od ktoreho tyzdna citis pohyby, kopkanie?
@1veverica ja som na pnke uz pretoze som mala s tlakom problemy skakalo mi to hore dole a raz som sa strepala vecer na chodniku jak mi zle prislo tak ma uz radsej vypisala a okrem toho mam tazku pracu s vyparmi olovenymi a nevedeli by ma preradit na nieco lahsie.Triple testy uz mame za sebou vsetko je OK.
@sabibi51 mna sa tiez dr. pytala ci nechcem radsej doma ostat, vzhladom na vek, ale tak ja mam lahku pracu v kancli, tak ja radsej kym mozem chodim do robotky, doma by som sa viac narobila, ako sa poznam kedze byvame na dedine, tak zahradka by mi nedala, a teraz robim iba sem tam, to je super ulava ked su testy dobre no nie? mne sa velmi ulavilo 🙂
@jankamarek135 joj tak to mam este dva tyzdne ☹ ja by som uz tak chcela citit ze kopka, to by bola taka vacsia istota ze je vsetko ok, teraz vzdy iba na sono cakam 🙂
@mirkaajanko ja som zajtra 9tt tiez sa necitim byt tehotna sem tam ma napne ale nevraciam, hlava ma boli kazdy den, smadna som, mozno este bolesti brucha ale zeby som sa nejak extra tehotne citila nemozem povedat
@sabibi51 a ty si normalna? Pises,ze si nemala ziadne tehotenske priznaky a v dalsej vete ich menujes 🤣🤣🤣🤣

@sabibi51 ahojik, ako tak pozeram tak sme na tom nejako podobne, cakame v rovnaky termin. Ako sa ty citis? zvladas horucavy?