Som v 8. týždni a necítim žiadne príznaky tehotenstva
Ahojte, som v 8+2 a necítim na sebe nijaké zmeny, nie je mi vôbec zle, jem rovnako ako predtým, nemám nijaké chute, myslíte, že to v poriadku? Vôbec sa necítim tehotná.Ďalší termín mám u gynekologičky až o týždeň.
Šťastná to žena bez ranných nevoľností...🙂
Ahojte, ja som nemala tiez takmer ziadne priznaky. Bolievalo ma podbrusko, ale len obcas, zle mi nebyvalo a prsia ma boleli skor od toho, ako som si ich mackala a skusala, ci bolia, ako od tehotenstva. Kazdu poradnu som absolvovala s obavou a netrpezlivo som cakala na prve pohyby.
Teraz mam 13 mesacneho betara doma, vsetko dopadlo dobre.
@mirro takym zenam zavidim 🙂
@mimi_92 Ahojky...ja som sem dávala ten príspevok, lebo som sa strašne bála a dnes som bola na kontrole a všetko je ok, dokonca sa malé už pohybuje a som 9+6 🙂 a stále mi nič nie je.... žiadne vracanie nič....vôbec sa necítim tehotná 🙂
@mirkaajanko ved ono to raz pride, 🙂 mozno aj necakane, ja som pri prvom aj v 7.mesiaci vracala, nehovorim ze kazdy den, skor pri dakych specialitkach napr. zubnu pastu som nemohla rano ani citit. Alebo raz som si pricuchla k ciernemu caju s jazminom (sypany v sacku). Alebo ze leco s paprikou a vajcom na ranajky... Hned slo von
@mirkaajanko super tak sa tesim s tebou..ja idem az o tyzden v utorok uz sa nevien dockat..🙂
@mimi_92 Tiež som sa nevedela dočkať, viem, čo prežívaš, už sa teším zase o 2 týždne 🙂 Poriadne si to uži, je to krásne, keď uvidíš, ako hýba rúčkami a nožičkami... 🙂
@janifer No dúfam, že nie 🙂 Keď viem, že je malé v poriadku, tak mi to takto vyhovuje...nestraš ma 🙂
Ahojte babenky chcem sa spytat na vas nazor co si myslite som v 5tt v pondelok som bola u gynekologa a potvrdil mi ze som tehotna dokonca bolo vidiet aj vacok srdiecko nebilo este ze je skoro ale chcem sa spytat ze ma prestali boliet prsia (bradavky) jak k eby som ani nehotna nebola neviem co si mam mysliet o tyzden nam kontrolu
@editus21 Neboj nic,to aj mna....na zaciatku som viac aj jedla,bolelo ma v podbrusku,chcelo sa mi spat a vsetko je prec. Tiez stale neverim,ze som tehotna ;)
@editus21 nic sa neboj aj ja som to tak mala bala som sa ze co to ma znamenat ale vsetko je v poriadku tak sa neboj uzivaj si 🙂
@mirkaajanko ako sme to tu riesili ze co z toho nakonec bude ziadne priznaky nic a nakonec je vsetko v poriadku 🙂
@mirkaajanko ahoj, ani ja nemam nejake priznaky, ci zmeny na tele, takze si myslim ze je vsetko ok, kedze mi to aj lekarka na sone potvrdila 🙂 Bud rada ze netravis na wc cely den 🙂
Ja som 7t +3 a tiez nevraciam iba ma sem tam napne som v kuse smadna chodim castejsie na toaletu ale inak nic.
ahoj, mne keby sa nezväčšovalo bruško ani by som nevedela, že som tehotná 🙂 a to som sa bála, že mi budú vadiť pachy lebo som pracovala v chovateľskom centre a predsa piliny, granule a o zvieratkách ani nevravím a nič 🙂 potom neskôr som mávala také hmm "záchvaty" bolestivosti pŕs ale aj to prešlo 🙂 takže teš sa 🙂
@mimi_92
@michaelarabincakova92
Baby, v ktorom tt ste boli na uplne prvej kontrole u gyn.??
mne zacali ranne nevolnosti az v tretom mesiaci a trvali cca do 5 mes.kazde tehu je ine
@mirkaajanko moja bud rada ze ti je tak super poznam zeny ktore vacsinu dna nerobili nic ine iba objimali hajzlovu misu.... ja osobne som si zacala uvedomovat ze som tehu asi mesiac pred porodom nie ze by mi bolo zle ale skor tie reci co mal kazdy okolo toho... pekne tehulkovanie prajem uzivaj si to velmi rychlo to ubehne 🙂
@mirkaajanko bud rada ze ti nie je zle a uzivaj si tehotenstvo. 😉 ja som ani s jednym nevracala pri prvom by som ani nevedela ze som tehu keby mi ms nemeskala a brusko nerastlo pri druhom ma trosku napinalo a mala som hrozne nizky tlak a odpadavala ale inak mi nic nebolo. drzkajte sa a neboj 😊
@michaelarabincakova92 🙂 mne tiez nebyva zle, takze bud fakt rada ze to tak v pohode zvladas. blizi sa leto, predpokladam ze to uz bude horsie, zvladat horucavy 🙂
Ahojte, viem, ze nemam stresovat ale ja mam taky zvlastny pocit, ze dieta prestalo rast. Na buduci tyzden idem zjavne do 8 tyzdna ale uz mi robili dva krat sono a lekarovi sa nezda, ze plod je velmi maly, srdiecko zatial nebilo a moj vnutorny pocit je zvlastny. Prve tehu bolo uplne ine hrozne krce som na zaciatku mala dokonca som spinila, co som sa hrozne bala a teraz okrem toho ze som si presla uz herpesom v nose, nejakou crevnou virozou a mam stale hnusnu chut v ustach a cele telo mam z vnutra ako v plamenoch a zvysenu teplotu uz tyzden mam podozrenie, ze babo uz nerastie. Aj ked viem, ze este tyzden do kontroly mi zostava neviem sa zbavit toho divneho pocitu ze ci babo este vobec zije. Viem, ze treba mysliet pozitivne a ze treba cakat, ved nic ine mi ani nezostava ale ta, ktora preziva to, co ja to pochopi.
@babula108 ja som tiez takto rozmyslala a stresovala ale zatial vzdy bolo vsetko v poriadku dokonca som tiez mala herpes nedavno na tvari na lici a o 2 tyzdne nato ked mi to zmizlo mi zas vysiel druhy na perach a tiez som myslela se nieco nebude v poriadku ale nastastie bolo.takze treba myslet pozitivne ja som doteraz necitim tehotna takze ta chapem som si tym presla tiez. Nestresuj sa je to uplne zbytocne k nicomu to nevedie skor si to uzivaj a mysli pozitivne.
@babula108 moja zlata, nezavidim ti, ja som tiez mala take pocity, ze ci je vsetko ok, vzdy az sono potvrdilo ze je to dobre. Verim ti, a tu teplotu, ja som to moc necitila ale moj ked mi daval pusu tak mi stale hovoril, bozinku tak ty si aka horuca, az nezvyk na teba. Ked sa citis velmi zle chod k lekarovi, on ta urcite zoberie aj skor, necakaj do buduceho tyzdna

ahojte baby som 8tt a tiez ziadne priznaky okrem bolavych prs. Na zaciatku ma bolelo podbrusko ako pri MS ale teraz nic. Liecim sa na crohnovu chorobu a sokonca som teraz aj prechladnuta. je to nase prve mimi a tiez sa velmi obavam ci je vsetko v poriadku. Na kontrolu idem az 19.04. tak mam obavy 😐