icon

Som v 8. týždni a plod nie je vidieť. Poradíte?

veronika2281
11. sep 2015

Prosím O názor som v 8tt a dnes keď som bola na vyšetrení doktor nevidel plod.Máte S tým niektorá skúsenosti?O týždeň mám ísť na kontrolu.

paxinka
11. sep 2015

Mne videl lekar na konci 8tt, nenaznacil ti mimomaternicove tehu?

sonador
11. sep 2015

ano,mne sa to stalo :( je to tzv. anembryomola (bezplodové tehotenstvo-ň. Ale nechcem strašit,ešte nič nemusí byt stratené.

elenajezova
11. sep 2015

Aj mne sa to stalo, musela som podstupit umele prerusenie tehotenstva.

cmulinko
11. sep 2015

Ano zial mam. Zo 4 samovolnych potratov som mala 2x anembryomolu ktore potom tiez skoncili samovolnym potratom.

eviq
11. sep 2015

V 8tt už by ho mal vidieť, iba ze by si mala posunutu ovulaciu.

steinarka
11. sep 2015

veronika2281 a ten ôsmy tyzden si si vyratala na zaklade coho?? na zaklade menstruacie?? vies presne kedy bola ovulacia?? lebo ak nevies kedy bola ovulacia, tak je mozne, ze sa ti posunula a v ôsmom tyzdni este nie si.. ak by si realne (teda podla ovulacie) bola uz v ôsmom tyzdni, na sone musi byt nieco vidno, inak sa nejedna o zdrave tehotenstvo.. kazdopadne pokial nevies kedy bola ovulacia, tak nepanikar.. drzim palce 😉

vydrnik
11. sep 2015

Ak je to spravne vyratane plod by mal videt.Mne potvrdili tehu v 4_5 tyzdni a plod uz bol videt sice malinka fazulka ale bolo vidno

mimikas
11. sep 2015

Pri prvom tehu v 8tt este nic nebolo vidiet a dnes mam skoro 4 rocneho syna 🙂, pri druhom to bolo tiez tak ale druhe skoncilo zamlcanym potratom miminko sa pretalo vyvijat, ale pevne verim ze u teba to bude ten prvy pripad tak ako to bolo aj u mna 🙂

danna85
11. sep 2015

Moze byt, ze si otehotnela neskor, pokial nevies presne, kedy si mala ovulaciu a tak je to este v poriadku. Inac by v 8. tt uz malo byt nieco vidiet a dokonca aj akcia srdiecka. Drzim palce, nech je to len posunuta ovulacia.

sibalka21
12. sep 2015

V 8tt uz musi byt vidiet aj srdiecko. Bud pojdes na kyret s tym ze je to bezplodove tehotenstvo alebo sa ti posunula ovulacia a niesi este v 8tt.

wrose
25. okt 2017

@veronika2281 prosím ta ako si dopadla?

veronika2281
autor
25. okt 2017

@wrose bohužiaľ som musela ísť na čistenie. .plod tam nebol 😐ako písala vyššie sonador tak som to mala aj ja 😓 pýtaš sa..?

wrose
25. okt 2017

@veronika2281 ach to mi je ľúto... Som 7+3tt a nic nie je vidno iba vacok mám ísť o 2 týždne na kontrolu asi sa dovtedy zblaznim

lucinocka
25. okt 2017

@wrose ja som bola v 7+1 s tym ze ked sa v ten den neuvidi plod len vak, idem rano na kiret...ale bol plod nakoniec aj srdce...viem ako sa citis, ja som si vsetky nechty pohryzla, kym som cakala 2 tyzdne na kontrolu

veronika2281
autor
30. okt 2017

@wrose verím ako tI je .. držím silno palčeky aby si od doktora odchádzala s úsmevom 😀

paxinka
7. nov 2017

@wrose ahoj bola si dnes, alebo ides zajtra, drzim palceky.

wrose
8. nov 2017

@paxinka bola som už skôr, lebo som bola v nemocnici a všetko je zatiaľ v poriadku bábätko sedí presne na daný týždeň... Doktorka sa musela vtedy pozerať zo zlého uhla ze nic nevidela a ani sa nesnazila pohľadať