icon

Strach z potratu

nika4495
19. sep 2018

Ahojte, už som tu písala, že sa mi objavilo slabé krvácanie asi v 7tt, bola som vtedy u lekára povedal, že je to v poriadku a nasadil mi pre istotu Duphaston 2x1tbl to bolo minulú stredu. Teraz by som mala byť v 8tt a stále mávam občas taký hnedastý výtok nie nejako veľa a skôr vždy na večer ale bojím sa, či som nemohla potratiť. Ja sa totiž vôbec už necítim ako tehotná nemám žiadne príznaky akurát ma trochu bolia prsia, ale ani to nie moc. Pred asi 2 týždňami mi bolo hrozne že som takmer ani z postele nevstala nevracala som síce ani vtedy, ale teraz už nemám príznaky žiadne. Občas ma pichne v podbruší a niekedy aj zospodu mám také pichnutie alebo taký tlak ale väčšinou to hneď prejde. Ten výtok sa niekedy objaví a niekedy je pokoj. No aj tak mám obavy na poradňu idem o 2 týždne a hrozne sa bojím čo mi povie doktor mám však strach z najhoršieho. Skôr tam už nepôjdem keďže okrem tých tabletiek by aj tak v takom skorom štádiu nemal asi čo robiť...Neviem či mi môže aj práca škodiť robím dvanástky denné a nočné. Mali ste niektorá niečo podobné, lebo ja som už zúfala myslím už len na to, že čo ak už ani tehotná nie som lebo som čítala aj o tých zamlčaných potratoch kedy žena ani nemusí krvácať len zmizne akcia srdca :( Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
julinka88
3. okt 2018

@nika4495 ahoj ja som teraz 6tt nase 4 babo neplanovane nemam absolutne ziadne priznaky tehotenstva ani dokymu sa nechystam lebo mam strach
Ale ja nemam ziadny vytok iba klasi ky jemne zlty bez zapachu
Zato jem a jem vsetko mozne
Makam na linke ale iba cez vikend 10 ny poobedna nocna takze stojim na nohach
Nechavam tomh volny priebeh
Planujem ist dokymu az v 10 mesiaci a verim zebude vsetko o. K.
Ale tiez mam stdach furt tu citam kadečo
Ale.... Co sa ma stať stane sa
Ver v dobre aj ja verim aj ked dnes napr mam malinke bolesti v podbrušku
Mam za sebou jeden potrat nebilo nam srdiečko
Po prvom synovi
Tak verim ze budeme v poriadku 😉

Strana
z2