icon

Tehotenské chute

matulat
27. dec 2021

Ahojte idem sa spytat ci je tu mamicka ktorej chutia iba kysle chute. Pomaranc mandarinka . Popripade ak uz v minulosti porodila ake pohlavie dietatka ma pri kyslych chutiach. dakujem krasne

im709vf
27. dec 2021

@matulat ja som pri synovi nusela mat po každom jedle 2 mandarínky vychladené v chladničke 😄❤

cyberk
27. dec 2021

Mamina pri kyslych chutiach cakala mojho brata :D tak sa aj vravi ale tak to su povery 🤗 hlavne nech je zdrave 🙏😇

blumie
27. dec 2021

@matulat mne teraz chuti hlavne kysle, ale som len na zaciaku. V profile mas syna a dceru, co ti chutilo v predchadzajucich tehotenstvach? 🙂

marianna_peskova
27. dec 2021

Ja jem v tomto druhom tehotenstve každý deň aj päť pomarančov. A čakám chlapca. V prvom tehotenstve som mala podobné chute a tiež som čakala chlapca.

lilly2303
27. dec 2021

@matulat ja som v prvom tehotenstve od začiatku až do konca musela mať raz do týždňa kapustnicu a halušky s kyslou kapustou, každý deň som vyjedala zavárané uhorky a narodilo sa nám dievčatko

michaela789
27. dec 2021

Pri oboch deťoch som fičala na kyslom - citrónáda, pomaranče, džúsy, rakytnik, uhorkový nálev a, kráľovná všetkého, moja milovaná jucha..... Obe deti sú chlapci.

marticka85po
27. dec 2021

Momentalne som v 9.mesiaci a po kazdom jedle musim mat pomarancovy dzus a kazdy den aspon 4-5mandarinok. A pritom mimo tehotenstva dzusy neznasam. 😄 Cakam dievcatko

nikapuggioni
27. dec 2021

Ja som mapa opačne chute. By som normálne vraždila za sladké. 😅🙈 čakala som dievčatko ❤

adrbat
27. dec 2021

@matulat Ja som teraz závislá na mandarínkach 😍 každý deň 6-7 ks. Od kedy sa začali predávať ich jem. Čakáme chlapca 🙂 .

kiki68
27. dec 2021

@matulat ja som musela jest kila pomarancov a mam chlapceka. Inak miluje pomarance

mischell333
27. dec 2021

@matulat pri synovi aj dcére som si robila test moc a sóda pri oboch my to vyšlo 🙂
Pri synovi my chutilo meso slanina údené syry klobásy zabíjačka guláš Pastety
A pri dcére koláče syry mandarínky džúsy vyvary
Meso my smrdelo a ma natahovalo z mäsa už keď som mala v ruke len....

matulat
autor
27. dec 2021

@blumie Pri dcere pomarance v lete a pri synovi vianocka , a teraz rano musim mat pomaranc potom mliecne na maso saneviem ani pozriet

barbie24
3. jan 2022

Jaj mam dve deti synov 14 ročného a 10 ročného, chcem babu no pri synovi som vracala. Bývalo mi hrozne zle pri tomto tehotenstve vôbec nič len chute skôr polievky a zeleninu , a mäso vôbec sladké kyslé, no a bude chlapec tak to citim rada by som bola hrozne za dievčatko ale neverím tomu ale nech to jen zdrave hlavne

barbie24
3. jan 2022

@matulat presne aj aj mäso ani vidieť ani mäsové výrobky len polievky by som jedla a sladké a kyslé by som sa utopila v tom uplne rozdielne tehotenstvo ako pri synoch no dufam ze baba ale vychádza mi všade chlapec aj podla čínskeho horoskopu ale nech to je zdrave hlavne