icon

Tehotenstvo alebo mimomatrenicové?

danicabbb
3. júl 2018

Ahojte maminky som momentálne 4tt tehotenstva podľa dr zatiaľ vidieť gestačný vak o dva týždne kontrola. Krv mi zobraná nebola no ja mám strach je to moje prvé tak sa chcem opýtať či je normálne pichanie vaječníkov a bolesť podbruška. Dosť mám strach z mimomaternicového tehotenstva. Keď videl vak bude aj plod? Či môže byť aj niekde inde umiestnený. Moc sa bojím. Vaječníky by už nemali pichať bolieť, že? Testy sú silné dokonca testovacia čiarka silnejšia. TESTYĎakujem za každú odpoveď moc moc

Strana
z3
danicabbb
autor
4. júl 2018

@hennyinnsbruck máš pravdu viem že musim myslieť pozitívne

lolita555
4. júl 2018

@danicabbb vies ako mna boli brucho spodok to su brutal bolesti vazne som v 16 tyzdni.proste sa mi to tam vsetko roztahuje.pozri ja viem ze je to tazke ale nenarobis s tym nic bud bude a doktor uz nabuduce urcite zbada alebo nie a skusis opat 🙂

danicabbb
autor
4. júl 2018

@lolita555 oki ďakujem nič iné mi neostáva len čakať testy ale slabnu

lolita555
4. júl 2018

@danicabbb test mas krasny naozaj sa neboj bude dobre .inak mne hned doktorka nasadila duphaston to je na udrzanie ale na predpis lebo ja som mala problem celkovo otehotniet.ak nemas tak kup aspon kyselinu listovu a jednu denne uzivaj

danicabbb
autor
4. júl 2018

@lolita555
@lolita555 dúfam mala som silnejšie ale tak možno iný test a tiež beriem dophaston akyselinu ďakujem si zlatá
♥️

nela6
4. júl 2018

@danicabbb jasne, ze áno 🙂 cas je len strašný nepriateľ v tomto pripade;)

danicabbb
autor
4. júl 2018

@nela6 to tedaaa musím čakať do 16steho dúfam sa nezblaznim

Strana
z3