Tehu v 40-tke ?
Je tu niekto tehu v 40 tke?
neboj nie si sama, je nás dosť , a nič sa neboj ja som mala po 40 najlahší pôrod, kojenie, hojenie aj všetko najlahšie a ver že ta to dieta omladí,
Ja som bola na izbe v porodnici s prvorodickou. Povedala mi, ze na 42 rokov a nevyzerala na to vobec 🙂 s malou jej to islo uplne v pohode.
Ja mam 38, neviem či sa to rata 😂 a som v 7 mesiaci.
Ale doma k tomu aj 9 mesacnu energeticku strelu.
Pohoda, ani neviem ze som tehu ja to vobec necitim.
Skor by dom to nezvladala v 25, vsetkeho by som sa bala.
@lily14 to prejde...
je to vec pohľadu...ja som mala deti v rôznom veku....aj veľmi mladá , aj v strednom a aj v staršom....Jednoznačne vyhráva u mňa tehot. v mladom veku....
ale samozrejme všetko má svoje pre a proti...
@lily14 ja mam 40 a v marci porodim prve babo. 😊
@lily14 neboj bude lepšie , mna sa pytaju že kedy bude 4 a ja sa nich divam že ako nech neblbnu že ako začinam mať fakt vela rokov😂
neboj to prejde že ti je zle, to by ti bolo zle aj v 19, ked som čakala posledné tak tam bola 22 a sestrička mi hovorí že neskutočne to má baba tažké, že je u nich každy tyžden, infuzky kadečo, mna ked vidí po dvoch brat schody tak kruti hlavou
všetko je v hlave
Cakam druhe a mam 40. Myslim ze to dam 😂
inak uprimne na poslednom rodičku najmladšieho 3 ročného, bolo zo 5-7 mamičiek do 30 a ten zvyšok drvivo 35 a viac, 40 normálka , normálne som bola prekvapená, žiadny 40+ exot mama
u druhých detí neviem lebo tam nikdy nie je celá trieda ,, je tam stála skupina rodičov 40+ asi tak
Mam 41. Mesacnu babiku, 13 mesacneho lumpika a 13rocnu slecnu. Vsetko sa da
Ja budem mat v pondelok 44 r.a som.cca v 4-5tt

Je skupina Tehotenstvo po 35-ke, tam je aj dosť mamičiek po 40-ke. A myslím že je aj skupina Mamičky po 40-tke.