icon

Test a pohlavie dieťatka

tshirt
28. feb 2021

Ahojte, mamicky. Chcem si overit moju teoriu 🙂 aku silnu ste mali druhu ciarku priblizne v case vynechania menstruacie? S kamoskami a segrou nam zatial vychadza, ze slaba dievca, silna chlapec. Blbost? Alebo to tak naozaj moze byt? 😂 Dajte vediet

maximilie
28. feb 2021

@tshirt no u mňa to sedi. Mne síce test ukázal uz 9dpo ale čiarka bola aj oveľa neskôr slabá
Take koľajnice ako tu niektoré baby dávajú, to ani nahodou

aknamorka22
28. feb 2021

@tshirt ja som mala dlho predlho slabú a bol chlapec 🙂 neviem presne kedy som vtedy mala ovulaciu ale testovala som každý druhý deň týždeň po vynechaní MS a čiarka bola ale slabá 🙂

sense
28. feb 2021

2 dní po vynechanie ducha že som si myslela ze tu čiarku tam vidím lebo chcem a dievča... Ale nič som nesledoval tak ani neviem kedy bola ovulácia

090255
28. feb 2021

To čo je za blbosť? Ako nič v zlom ale čiarka sa ukazuje podľa toho koľko ti meska teda čím dlhšie tým viac máš v tele HCG čiže je potom silnejšia čiarka... Keď spravíš skoro je slabá keď neskôr je silná...

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
kiki68
28. feb 2021

No silnu a chlapec

katkamatka7
28. feb 2021

@tshirt Ja som mala slabulinku a mám chlapčeka

ysseba
28. feb 2021

2x slabá a 2x chlapec. Blbosť 😝

belllinka
28. feb 2021

A 3 čiarky adidas 🙂

1katus1
28. feb 2021

Pri oboch silná čiarka a máme dievča aj chlapca

tshirt
autor
28. feb 2021

Och, len som sa chcela pobavit a niektore to tu zosmiesnujete. Ak nemate co k teme povedat, zdrzte sa, prosim. Ostatnym dakujem.

katkamatka7
28. feb 2021

@tshirt Môže ísť o dobrý postreh. Určite hormóny sú u chlapcov koncentrovanejsie ako u dievčat. A naopak. Staré babské recepty na určenie pohlavia napríklad pomocou sódy bikarbóny si našli svojich priaznivcov a aj isté odôvodnenia. ,,Niečo na tom bude". Veľké vedecké objavy sú nám niekedy ukryté priamo pred očami a nemyslím tým nič ironicky.

zuzkacik4
28. feb 2021

Uz niekolko dni pred MS som mala u oboch viditelnych duchov, takze v case meskania MS som uz mala kolajnice alo svet... a pohlavie rozdielne, raz dievca, raz chalan...

lubiss
28. feb 2021

slaba a chlapec - tvoja teoria a kde si k nej prisla? :D :D fakt toto su uplne sprostosti niektore sa na to vedia upnut potom pride 20 tyzden a cele vycumene ze jakto :D :D

tshirt
autor
28. feb 2021

@lubiss @lubiss ale vies co, sestre prave potvrdili pohlavie a kamoske tiez a bavili sme sa, ake sme mali testy a ako silneli. Vsetkym nam pri vsetkych detoch vyslo, ze ked bol test slaby a pomaly silnel, mali sme dievcatka a naopak chlapcov. Tak si len overujem tuto teoriu mojej sestry 🙈😄 viem, ze je to asi blbost, ale prislo mi to celkom vtipne

miiariia
28. feb 2021

@tshirt Aj ja som mala slabulinku a to som si robila led mi meskala 2 den ms

pallovas
1. mar 2021

U mňa týždeň pred vynechaním MS riadne dve silné čiarky a mali sme dievča
A teraz v deň očakávanej MS ledva čiarku vidno, čiže skôr duch ale ešte nevieme čo budeme mať

tima89
3. mar 2021

Menzes meškal jeden deň a silne dve čiarky, mame dievčatko.