Užívali ste kyselinu listovú počas tehu?
dobry vecer chcela by som sa spitat ci niekto bral vitaminy femibion su to dobre lieky alebo nie

mne boli odporucene,ale bolo mi z nich velmi zle (zavrate,nutkanie na vracanie a pod),tak som ich po 4 dnoch vysadila a viac nebrala.. brala som cistu kyselinu listovu prve 3 mesiace a potom nic.. iba zdrava strava a vela zelenej zeleniny a ku koncu tehu som bola oslobodena aj od uzivania zeleza,co sa vraj dava,lebo ku koncu zvyknu mat tehule nizsi hemoglobin 😉 zdrava strava zaklad vsetkeho a nie kadejake doplnky.. obzvlast teraz je leto,vsetko cerstve,treba to vyuzit
Kyselina listová je základ v prvom trimestri...Femibion je predražená blbost, staci obyčajná čista listovka
Ja som ich tiež užívala a bez problémov. Ale zasa každé tehotenstvo aj telo je iné. Treba vyskúšať, mne nebolo nič 🙂
Mne z akychkolvek tabliet bolo zle. Nakoniec ma lekar ukludnil, ze najlepsia je aj tak kysleina listova ktora je prirodzena v strave. Prestala som ju po par dnoch uzivat a aj napriek tomu mam sikovne dieta😉
Nie nebrala som a mam velmi zdrave dieta 🙂
Brala som Femibion pocas celého tehotenstva aj pocas dojcenia, nemala som ziadne problemy, nebyvalo mi z nich zle (skusala sa aj ine, ale bolo mi z nich zle od zaludka). Nemala som ani velke dieta, ako niektore baby pisu...
Ja som zacala uzivat kys.listovu cistu a bolo mi z nej zle tak som prestala...a zatial je vsetko v poriadku
zijem v zahranici a uzivala som cele tehotenstvo predpisoval mi to lekar...
Ja som brala kyselinu listovú hneď od začiatku tehotenstva až do konca..
Ano ale obycajnu listovku, nie predrazeny femibion
Ja som brala obycajnu kyseliny listovu par mesiacov pred otehotnenin. Nie som zastanca vyzivovych doplnkov ale kedze som dostala od lekara vzorku multivitaminov pre tehotne raz za cas som si dala a postupne som uzivala kazdy den. Naozaj som citila rozdiel. Cele tehu som pracovala a sportovala a myslim ze aj multi pre tehu pomohli. Vyskusala som vyrobky od roznych vyrobcov. A nemala som velke dieta, take akurat 😉
Ja som užívala Femibion jednotku pred otehotnením aj počas tehu, potom som prešla na Femibion 2. Je to kvalitný produkt, len škoda, že je taký drahý.
mesiac pred otehotnenim som zacala uzivat a beriem aj teraz 🙂 po 1. trimestri budem pokracovat s dvojkou,
Ano,aj pred aj pocas tehotenstva
Duphaston a kyselinu listovu
Ja som brala pri prvej všelijaké tieto somariny a mala mala veľké problémy z bruškom neviem ale pripisovala som to týmto liekom možno to je somarina. A pri druhej som jedla len kyselinu listovú a druha nemala také problémy neviem teda a teraz čakáme tretie a tiež jem len kyselinu listovú zdajú sa mi tie lieky zbytočne drahé a neviem nič som nezbadala že by bolo niečo horšie akurát tá prvá býva stale chorá riešime to antibiotikami. Ale neber si z tohto príklad len to su len moje domnienky !!!!
ahoj, ja som brala obycajnu 🙂
nieee
uz nase maminy brali kys.listovu ktoru predpisoval gynekolog ,skuste sa ich opytat.Ta moja ho isto brala.Dla mojho nazoru,clovek nemusi utracat sialene peniaze za reklamou podporovane lieky,mozno staci obycajne acidum folicum .Je to jedna z mala veci co mozes pre svoje baby spravit tak preco nie?Mozno sa staci pozriet na neake ine ,lacnejsie preparaty,ono v tehu ani ten vitamin na viac pride i vhod.Nemusi to byt akurat femibion.Pozri sa napr na Jamieson Prenatal.Cenovo je rozhodne naj.Ja som pri malej brala Calibrum a absolutna spokojnost

Mne ich odporucala moja lekarka, brala som ich pocas oboch tehotenstiev.
Maju tu vyhodu, ze kyselina listova je tam v dvoch formach, lebo niektori ludia nedokazu vstrebat kyselinu listovu v cistej podobe. Oni to volaju metafolin.
Akurat su dost drahe, zvlast tie druhe, kde sa beru dve tablety denne, z toho jedna su mastne omega kyseliny.