V 5. týždni nevidno plod
Ahojte ženy
som v 5 týždni tehotenstva mám to potvrdené z krvi ale na vnútromaternicovom sone nič nieje vidno ani vak máte s tým skusenost?
ja ked pozeral gynekolog zo spodu nic nevidel az cez brucho vedel najst plod
Napr môj gynekológ ani nevolá na sono skôr ako v 8tt len veľmi výnimočne. Lebo zväčša ešte nič nie je vidno, potom sú budúce mamky nervózne a panikária
@michaelapeller mne do 10tyz bolo vydno len gestacny vak posielali ma na kyret ale som to odmietla a v 11tyz som potratila takže príroda sa stým vysporiadala sama
@clare650 HCG by malo kazde 2-3 dni zdvojnasobit svoju predchadzajucu hodnotu - aky bol casovy rozostup medzi prvym a druhym vysetrenim boli to 2-3 dni? ak ano moze to naznacovat neprosperujuce tehotenstvo ak nie tak este nie je nic stratene 🙂 a moze sa zajtra zdvojnasobit, plod vraj zvykne byt vidiet pri hodnote nad 1000, cize moze byt este len skoro 🤞🏻🤞🏻
Ja som mala v tomto obdobi uplne zhodou nahod preventivku, len v to rano som si robila test a vysiel pozitivny, tak som to povedala dr., ktora ma dokladne pozrela a povedala, ze zatial nic nevidno, ale ze mozno sa nieco naozaj chysta, pretoze je ta maternica nejaka prekrvena ci co... 🙂 Cize to asi moze byt normalne v takomto skorom stadiu 🙂
@clare650 ahoj, ja som v 6 tt mala len gestacny vak ale plod nebolo vidno v 7 tt bolo už aj srdiečko, neviem nie som odborník ale v 5 tt by malo vidno gestacny vak, zavolaj lekarke a opýtaj sa jej na to, to čo mi viac nesedí ak si v 5 tt tak je veľmi nízke HCG aspoň ja som mala v 4 tt okolo 1 000 a o 5 dni tuším už 3 tis, tak to by skor bolo biochemické, ale nie som lekár len porovnanie s mojim tehu, držím palce nech to dobre dopadne

@clare650 ja som si stým prešla ale mne bolo vidno vak ale blod nie