V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
@denulka85 tazko povedat, ja som napriklas kedsom cakala syna nemala ziadne tehu stavy, jednoduvho nebyt toho ze mi meskala ms ani som nevedela ze som tehotna. Tak som to tak brala aj pridruhom tehu a jestli som mala ejake tusenie, tak bohuzial nemala, tesila som sa na sono ze uvidim babo a dostanem fotto ☹ ale tak toto neni tvoj pripad wu teba bude vsetko v poriadku a donosis krasne babatenko 😉
@denulka85 Ahoj ja keď som zisťila ,že som tehotná,mne bolo zle od začiatku,bolelo ma brucho a neprechádzalo to. Najprv bolo všetko ok, plod rástol a potom som začala trolilinku krvácať a brucho bolelo stále viac. Pri ďaľšom vyšetrení sa to nepozdávalo doktorovi,že nevidí srdiečko biť a o 4 dni sa to potvrdilo,že sa plod prestal vyvíjať,a tie bolesti brucha boli stále horšie a krvácanie neprestávalo. Ale keď máš len malé bolesti,to sa pripravuje maternica a plod sa zahniezďuje,to je ok. Pri prvom tehotenstve som mala len malinké bolesti a mám krásnu 3,5 ročnú dcérku. Takže hore hlavu a mysli na krásne veci. 🙂
@cicuska2323 takujem ti velmi pekne strasne sa bojim zajtrajska lebo dr. 5+6tt nevidi nic len gestacny vak tak my zobral krv na hcg a bolo 22 994 a nic nevidel hrozne
@denulka85 môj doktor hovori,že na začiatku nemusí byť nič vidieť a všetko môže byť v poriadku. Ja som od začiatku cítila,že niečo nieje v poriadku. A pri malej to bolo úplne iné.
@cicuska2323 dakujem som zvedava na zajtrajsi den 🙂
@denulka85 to je dobre znamenie, znie to banalne, ale tu nechut na kávu som mala aj ja, inak by som ani nevedela. A u doktora som bola až v 6.tyzdni. Bude všetko v poriadku.
@tretiastvrta dakujem velmi pekne ale aj tak sa bojim zajtrajsieho utz, ci sa uz ukaze v 5+6nieco viac ako gestacny vacok
@denulka85 ja som bola na utz podla PM 5+1 a podla UTZ 5+5 a bol vidiet len 9,2mm gestacny vak. a lekar vravel, ze je to uplne v poriadku. dokonca mi predtym vravel, ze tam nemusi byt este vobec nic vidiet. na dalsom utz som bola teraz v pondelok a uz tam bol mrnuch aj s bijucim srdieckom.
@denulka85 urcite este nechod na cistenie. nech sa lekar nikam nenahli. hcg mas vysoke.
toto nie je moja foto, ale takto nejak to vyzeralo u mna v tom 5+5tt (podla utz) http://www.ob-ultrasound.net/images/5-5weeks.jpg
jajajajaaaaaj, no ale sak povedat ti mozu cokolvek, ty ich vysadit nemusis 😉 Navyse ak ti spravia uzv a bude tam babo, urcite ti lieky nevysadia 😉

@saallen ano to mi hovoril dr, ale myslela som si keby bolo najhorsie tak to by clovek asi citil