icon

V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi

zuveru
6. mar 2013

Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem

denulka85
20. mar 2013

@saallen ano to mi hovoril dr, ale myslela som si keby bolo najhorsie tak to by clovek asi citil

saallen
20. mar 2013

@denulka85 tazko povedat, ja som napriklas kedsom cakala syna nemala ziadne tehu stavy, jednoduvho nebyt toho ze mi meskala ms ani som nevedela ze som tehotna. Tak som to tak brala aj pridruhom tehu a jestli som mala ejake tusenie, tak bohuzial nemala, tesila som sa na sono ze uvidim babo a dostanem fotto ☹ ale tak toto neni tvoj pripad wu teba bude vsetko v poriadku a donosis krasne babatenko 😉

denulka85
20. mar 2013

@saallen ani mna nic neboli ani prsia nic bojim sa zajtrajska mysli na mna urcite sa ozvem jedine co mam je nechut na kavu,,,

saallen
20. mar 2013

@denulka85 urcite budem 😉 a ako hovorim to ze nemas prizaky ako ine baby neznamena ze je to zle, pri synovi mi naozaj nic nebolo.

cicuska2323
20. mar 2013

@denulka85 Ahoj ja keď som zisťila ,že som tehotná,mne bolo zle od začiatku,bolelo ma brucho a neprechádzalo to. Najprv bolo všetko ok, plod rástol a potom som začala trolilinku krvácať a brucho bolelo stále viac. Pri ďaľšom vyšetrení sa to nepozdávalo doktorovi,že nevidí srdiečko biť a o 4 dni sa to potvrdilo,že sa plod prestal vyvíjať,a tie bolesti brucha boli stále horšie a krvácanie neprestávalo. Ale keď máš len malé bolesti,to sa pripravuje maternica a plod sa zahniezďuje,to je ok. Pri prvom tehotenstve som mala len malinké bolesti a mám krásnu 3,5 ročnú dcérku. Takže hore hlavu a mysli na krásne veci. 🙂

denulka85
20. mar 2013

@saallen dakujem ti za podporu urcite sa ozvem 🙂

denulka85
20. mar 2013

@cicuska2323 takujem ti velmi pekne strasne sa bojim zajtrajska lebo dr. 5+6tt nevidi nic len gestacny vak tak my zobral krv na hcg a bolo 22 994 a nic nevidel hrozne

saallen
20. mar 2013

@denulka85 za malo 🙂

cicuska2323
20. mar 2013

@denulka85 môj doktor hovori,že na začiatku nemusí byť nič vidieť a všetko môže byť v poriadku. Ja som od začiatku cítila,že niečo nieje v poriadku. A pri malej to bolo úplne iné.

krpcok
20. mar 2013

@zuveru ahoj aj ja som mala ten istý problém a dnes mám krásnu ročnú dcérku 🙂

denulka85
20. mar 2013

@cicuska2323 dakujem som zvedava na zajtrajsi den 🙂

tretiastvrta
20. mar 2013

@denulka85 to je dobre znamenie, znie to banalne, ale tu nechut na kávu som mala aj ja, inak by som ani nevedela. A u doktora som bola až v 6.tyzdni. Bude všetko v poriadku.

denulka85
20. mar 2013

@tretiastvrta dakujem velmi pekne ale aj tak sa bojim zajtrajsieho utz, ci sa uz ukaze v 5+6nieco viac ako gestacny vacok

ooo
20. mar 2013

@denulka85 ja som bola na utz podla PM 5+1 a podla UTZ 5+5 a bol vidiet len 9,2mm gestacny vak. a lekar vravel, ze je to uplne v poriadku. dokonca mi predtym vravel, ze tam nemusi byt este vobec nic vidiet. na dalsom utz som bola teraz v pondelok a uz tam bol mrnuch aj s bijucim srdieckom.

denulka85
20. mar 2013

@ooo ja som bola v pondelok a povedal ze asi to nedopadne dobre tak mi zobral krv a hcg je vysoke 22 994 a zas idem zajtra na utz on mi hovoril ze asi to pojde na citenie ale vela bab mi hovorilo ze nemam sa dat cistit a v pondelok som bola 5+5tt

ooo
20. mar 2013

@denulka85 urcite este nechod na cistenie. nech sa lekar nikam nenahli. hcg mas vysoke.
toto nie je moja foto, ale takto nejak to vyzeralo u mna v tom 5+5tt (podla utz) http://www.ob-ultrasound.net/images/5-5weeks.jpg

cecil36
20. mar 2013

@denulka85 tymto stresovanim si moc nepomahas 😉 Kazdopadne, ako som ti uz pisala, este naozaj nemusl podla tt nic vidiet + podla mna tvoj dr. ma starsi uzv. Nabehni co Car, tam by mali mat tie naj pristroje. kedy si mala tych 900 a potom tych 22000? Aky rozdiel dni?

denulka85
20. mar 2013

@ooo taku fotku mam aj ja 🙂 dakujem za podporu urcite nejdem na cistenie 🤐

denulka85
20. mar 2013

@cecil36 moja do car nejdem ani som im nevolala v pondelok ako som mala, tam musis it podla tabuliek len vtedy& si dobra... moj gyndo povedat ze im este nemam volat lebo mi daju hned vysadit lieky tak kaslem teraz na car

cecil36
20. mar 2013

@denulka85 a este nieco v 5tt bol nas krpec velky 0,48 cm a bolo vidiet iba malilinecku dutinku, o plodiku ani chyru ani slychu. A to ma moj gyndos fakt kvalitny uzv. 😉

cecil36
20. mar 2013

@denulka85 a to chodis do akeho CAR, tam kde som bola ja nic taketo sa nerobi...

denulka85
20. mar 2013

@cecil36 pekne asi vsetci gyndosovia by si mali kupit nove utz 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denulka85
20. mar 2013

@cecil36 iscare ba dr.lattakova

cecil36
20. mar 2013

jajajajaaaaaj, no ale sak povedat ti mozu cokolvek, ty ich vysadit nemusis 😉 Navyse ak ti spravia uzv a bude tam babo, urcite ti lieky nevysadia 😉

ivanya
20. mar 2013

@denulka85 nechapem, co si mysli, ze za tie tri dni uvidi... fakt asi caka rucicky, nozicky. Ty sa hlavne nestresuj, pokial stale nebude nic vidiet, trvaj na zmerani HCG.

denulka85
20. mar 2013

@ivanya urcite bude trvat na hcg nedam sa len tak cistit ja uz neviem comu mam verit a hlavne co chce odomna zajtra som moc moc zvedava

ivanya
20. mar 2013

@denulka85 presne tak 🙂 ja som bojovala dva tyzdne v nemocnici a vycistit som sa dala, az ked vysledky ukazovali na 100 % ze ide o neprosperujuce tehu. som zvedava, co ti zajtra povedia, drz sa a nenechaj sa len tak odbit 😎

denulka85
20. mar 2013

@ivanya dakujem urcite sa nedam nic sa mi take nemoze stat ked pockaju tiez aspon dva tt vsak?

denulka85
21. mar 2013

@ivanya
@cecil36
@ooo
@krpcok
@saallen baby dnesna kontrola zas nic nevidel zas tvrdil ze asi sa to prestalo vyvijat zobral mi hcg a zajtra mam vysledky

cecil36
21. mar 2013

@denulka85 uz ti baby a aj ja poradili, vyskusaj ineho dr. a iny uzv 😉 Takto sa budes trapit donekonecna. Pripadne zbehni na gynekologicku pohotovost, nech sa pozru oni 😉