V ktorom týždni tehotenstva sa momentálne nachádzam?
Ahojte, chcem sa spýtať, zo zvedavosti ma zaujíma v ktorom TT asi som ☺️ 5.3 idem na prvé sono, MS bola naposledy 17.1.2023, ale ovulácia až na 19DC co bolo 14.2, sa mi to veľmi posunulo tento mesiac... Ráta sa to aj tak od poslednej MS napriek posunuté ovulácii?
@lillyd ďakujem ☺️ lebo idem 5.3 k Dr a si myslím ze tam ešte nič neuvidí, ale tak ktovie... Pri prvom synovi som šla 1x neskôr, teraz mi príde skoro, ale ved uvidím ☺️☺️
@luciferka93 v 7-8tt už musí vidiet.. mne v 5+3tt krásne videl už aj akciu ❤️
@lillyd no podľa ms by som mala byt niak 6-7tt a podla ovulácie 4+2, tak som zvedavá co povie Dr ☺️☺️ dúfam ze teda už bude vidieť aspoň vak 😍
@luciferka93 ja som bola tento týždeň som 5+4 a plod nebolo vidieť len gestacny vak.
@mamicka7895 presne to si aj myslím, ze bude vidieť iba to, a kedy ideš najbližšie? ☺️
@luciferka93 21.3 to uz budem v 8tt
@mamicka7895 tak držím palčeky, ja som zvedavá 5.3 ☺️
@luciferka93 držím palce aj ja ☺️
Ja som mala ovulaciu na 23dc a prvýkrát som bola u doktora podľa menstruacie 10+0 , babatko bolo 8+4 takže tam bol presne ten rozdiel, keďže standardne sa predpokladá ovulácia 14dc, takže to budeš mať posunuté o nejakých 5 dní cca.
@7kikuska7 asi aj viac ako 5 dní ci? Lebo ovulku som mala až na 29DC 🫣
@luciferka93 hore v príspevku máš 19 , tak potom áno
@7kikuska7 ježiš áno, preklep 🫣
@luciferka93 podľa ovulácie sa to nepočíta
@lillyd ale potom by nesedelo napr veľkosť dieťaťa, to co zvyknú na Sone merať atď ci?
@luciferka93 hneď to doktorke spomeň ak by aj nebolo vidno,nech vie, ja som preto išla radšej až neskor na prvé vysetrenie keďže som vedela
@luciferka93 Ovuláciu máš potvrdenú čím?
@7kikuska7 jasne ja som aj sestrička vravela ale aj tak ma skoro objednala tak uvidíme teda, ďakujem ☺️
@zuzanockamt ovulacny test 😉
@luciferka93 nie každé dieta je ukážkové tabuľkové. Ja som mala presne odsledovanu ovu a bola o 2 tyzden väčšia a vydržali sme v 39tt robili sekciu ale hrozil mi predčasný pôrod už veľmi dlho. V nemocnici mi povedali ze mi sekciu nespravia skôr ako tt podľa kramov a vôbec ich nezaujímalo ze je o 2 týždne väčšia
@lillyd to je pravda, na istejšie to budem mat podľa toho, čo povie zrejme lekárka ☺️ Ďakujem za tvoju skúsenosť, 😉
@luciferka93 pozerám, že si tiež z TN ku ktorej gyn chodíš?
@7kikuska7 áno, kubalovej chodím ☺️
@luciferka93 ja chodím Žacikovej , ako včera dopadlo sono ?
@7kikuska7 tiež som k nej chcela ale už neberie 😔 nevidela nič, mam to podľa posunuté ovulácie, ale vzali krv, výsledky vraj super, takže idem stredu budúci týždeň, tak by už mala vidieť ☺️🙏 testy sú tmavé, digi ukážu je 4-5tt tak ešte som bola skoro
@luciferka93 tak držím palce 🙂ja mam teraz v piatok prvotrimestralny tak som zvedavá 🙂lebo na prvom sone podľa MS 10+0 a ultra 8+4 a na druhom 12+0 a podla ultra 11+1 , pritom to malo byt 10+4😀
@7kikuska7 tak super, najhoršie obdobie máš za sebou, v dobrom závidím ☺️☺️ mne takto skákali termíne pri prvom synovi 😄

@luciferka93 áno pokial doktor nerozhodne inak nna základe veľkosti plodu na sone..