V ktorom týždni tehotenstva vidieť pohlavie?
V ktorom tyzdni tehotenstva ste videli pohlavie babätka?Dakujem
@snehuuulienka kus drahy ne? :D
@dezire1000 našla som ho, je to GENDERMAKER.......v jednej lekárni stojí 13 eur+ 2,80 doprava......len teraz ide o to ,či je spolahlivy
mne povedal gyndos uz v 13tt, ze to vyzera na babu, ale ze to potvrdi definitivne v 20tt, ked to uz bude jasnejsie vidiet.... v 17tt mi to potvrdili na TRISOMY testoch a v tom 20tt on nezavisle od toho ( vysledky trisomy nevidel) povedal ze dievca 🙂 ze vidi kavove zrno 🙂
@dezire1000 až teraz pozerám,že si hodila link.... eeeeee ten si neprosím ani ja😵
@dezire1000 ten môj je od 6 tt
@snehuuulienka Tieto testy su tiez len marketingovy tah. Je to tiez len 50 na 50.😉
@evittam musím popozerať viac na nete čo na to zienky,teraz nemám na to čas....určite ho nekúpim len tak bez odporúčaní,sľubujú 98 či 99% záruku spoľahlivosti....hmmmm
@snehuuulienka citala som recenzie a ze neni spolahlivy.Ten co som dala link ma dobre hodnotka ze je spolahlivy
ja som v 16tt vedela na 100percent co to bude,jak u dcery tak syna
@sisiinkaaa1 chlapec?
@snehuuulienka Vyhodene peniaze. Papier znesie😉. A co sa budes po pôrode stazovat ak bude výsledok iny😉.
O synovy sme vedeli tusim az v 20tt alebo este neskor, a o dcere uz v 12tt 🙂
Ahojte ja som 27 tyzdny a nievedia mi povedat co budem mat.
Niektori ti vedia povedat uz v 12-13t na tych platenych ultrazvukoch... mojej svagrine tak povedali a ja som bola v tom istom prenatalnom centre a som sa pytala na pohlavie a mi lekar tvrdil, ze mi moze povedat az v 16tom tyzdni ked su uz vyvinute pohlavne organy... nakoniec som sa dozvedela pohlavie az v 30tom, lebo v 20 kopalo nohami... ale netreba na to vzdy spoliehat lebo sa zvykne narodit aj nieco ine nez ti cele tehotenstvo tvrdia 🙂
Sestre na 3D povedali v 12tt, co to bude, nasa doktorka nam hned vypisala papier na 3D automaticky, ja idem 21ho tak som zvedavá trosku, ale je mi jedno, co to bude 🙂
Ja som vcera bola na 4 d a cakame dievcatko.😉
@snehuuulienka áno 🙂 pri dievčatku som sa to dozvedela až v 29tt
Mne vcera na 3D povedal chlapec a veru bolo vidieť poriadne, ze je to chlapec 😀

@dezire1000 práve som sa jej na to pýtala v IP😁