V novembri mi operovali chrbticu a dnes som zistila, že som tehotná
Ahojte.
30.11.2020 mi operovali chrbticu (menili platnicku a davali titanove sroby)
S priatelom sme sa pekne rozlucili (28-29.11) kedze sme vedeli ze po operacii budeme mat celibat. Sme spolu len 3 mesiace a zrazu dnes takyto test..
Mam dcerku z predchadzajuceho manzelstva pomocou IUI takze som ostala z tohto tehotenstva v soku.
Ved som bola v narkoze,dostavala silne lieky....
Myslim ze nebudem schopna donosit dieta vzhladom na chrbticu ktora sa ma hojit rok...stale ale rozmyslam

Ide o to ze obaja teraz dieta ani nechceme.sme spolu kratko.. este stale sa len spoznavame... Byvame v mojom jednoizbaku spolu s mojou dcerkou.nie sme ani na tom tak dobre aby sme si to financnw mohli dovolit.. sme rozhodnuti pre interupciu... Lwn ja sa bojim ci to na mne nezanecha psychicke problemy
nechápem o čom máme diskutovať,ty si rozhodnutá....
sorry co vlastne chces od nás počuť? ked uz si rozhodnutá. . ste spolu 3 m, už spolu spíte aj byvate, chovate sa ako manželia...a kvôli vasej nezodpovednosti zabijete novy život...to dietatko v čase interupcie bude mat už rúčky nôžky...
zodpovednost!! nie voci plodu, ale voci pocitom vas oboch...nech nelutujete to rozhodnutie, vela stastia.
Ako tu je takmer jasny postup, neveim aky zazrak by museli ortopedi a gynekolog urobit aby sa ti nezhorsil stav, ked mas v podstate rehabilitovat a davat sa do poriadku... nechapem trosku na co to tu teraz chces este riesit a rozprudit debatu, hlavne ked naozaj tu je taka protiinterupcna nalada v spolocnosti. AK mate na to dovod, ste rozhodnuti, nebudete sa v tom vyrypovat kazdy mesiac, tak nebudete mat ziadne nasledky psychicke ani vztahove...

Konzultovala by som to s operaterom a gynekologickou, ake su rizika atd