Vidieť pohlavie na 3D/4D už v 12. týždni?
Ahojte. Chcem sa Vás kočky spýtať, ktoré ste absolvovali 3D/4D už od nejakého 11tt-12tt, či Vám lekár vedel povedať aj pohlavie.... A či to potom bolo naozaj tak 🙂 Moc ďakujem za Vaše odpovede.
podla mna nie..je to este skoro,.... aj ja som bola v 16tom, ukazal sa chlapcek a chlapcek sa aj narodil 😉
mne povedali, pohlavie uz v 12 tyzdni pri merani NT 😉
odhad ti povedat moze, je to jedno ci 3d alebo 2d zvuk, bude to stale len odhad, na 100 pro by to riskol len malokto 😉
nam v 12. tyzdni tvrdil na 3D ze chlapec. A mame dievcatko 🙂 V 21. tyzdni to uz vedeli na 100% 😉
Tak skoro sa to neda jednoznacne potvrdit, je to vynimocne aj v 16tt,gyndos to skor odhadne.My sme ho tiez absolvovali,ale nedalo sa to este povedat na 100%
Ja som vedela v 12. tyzdni pohlavie aj prveho a teraz uz aj druheho dietata...prve vyslo na 100% a druhe uvidime v marci🙂)
Nie. V 12tt sa začínajú pohlavné orgány formovať do jednoznačnej podoby...v 13tt by to mohlo byť teoreticky možné.
tak skoro este nieje vidiet rozoznat pohlavie ani na 3D, mne dr. povedal ze tie pohlavne genitalie vyzeraju skoro rovnako aj u chlapca, aj u dievcatka vtedy. Az okolo 20tt je tam uz na 100% vidno co to bude 🙂
4D som neabsolvovala v 12tt,no viem,že pohlavie sa už dá určiť,ak je dobrý utz,dobrý dr.a dobre otočené bábo.Chce to len kus šťastia. 🙂
ja si myslim,ze to este nebude mozne
Moja doktorka ma 3d v ambulancii a od 5tt som bola pod dozorom takhoto ultrazvuku. A keď som sa jej v 16tt pýtala, či už vidno pohlavie, tak mi povedala, že aj keby tam bol pipík, tak má asi 2mm a vidieť ho nebude... bolo vidno až v 20tt.
bola som v 11 TT na 3D ultrazvuk, vtedy ti pohlavie este povedat nevedia 🙂 takze ta este chvilu budu drzat v napati 🙂
mozne to samozrejme je, ale sanca je velmi mala, nam pri prvom povedala dr pohlavie uz v 13tt a teraz pri druhom sa vyjadrovali tak neurcito az do 17tt, vtedy uz povedali pohlavie na 80% a v 21tt uz na 99% , ale predpoklad bol od 13tt a zatial to vyzera, ze spravny 😉 , vela zavisi od kvality pristroja, odbornosti lekara a od polohy babatka 🙂
urcite nie....do 16.tt my tvrdil doky ,ze cakame 4 dievcatko bol to 3D usg, avsak v 18.tt to bol jasnyyy chlapcek 😉 🙂 🙂 ...takze v 12.tt urcite nie...chlapcom zviknu semenniky klesnut niekedy az okolo 18-20.tt dovtedy su to dievcatka ako bol nas pripad.
mne povedal moj lekar co ma klasicky utz v 9tt+6, ze to vyzera na chlapceka, potom som bolav 12tt+5 na prenatalnej diagnostike na morfologickom utz a lekar sa vyjadril, ze to bude chlapcek, no neviem comu mam verit, ale musim si pockat, na utz idem v 16tt a potom na morfologicky 3d utz v 20tt, som nedockava, mohlo by sa zmenit na dievcatko 🙂
moja dr vravela že pohlavie na cca 100 % je vidieť v 25tt na 3D , nám to vyšlo 🙂
@viviem no v 10tt je uplna kravina, aby doktor povedal pohlavie! to je skor smiesne a podla mna neprofesionalne... 🙄
Ja som bola tiež na 3D v 13tt. Vraj je nemožné, aby to bolo vidieť. Najskôr až v 16tt, ale to Ti nepovedia na 100%. Ak niekto píše, že vedia už v 12tt, tak je to blbosť, pretože pohlavné orgány vystupujú navonok až v 15tt. Najskôr hovoria lekári v 20tt.
Velmi skoro od zaciatku gravidity vedia urcit pohlavie plodu z perifernej krvi matky (detekuju Y chromozom v krvi matky - ak najdu, bude to chlapec, ak nie tak dievca). Nam urcili pohlavie uz v 13tt. Prevdepodobne by vedeli aj skor. Neviem, kde vsade to robia, nam to urobili v genetickej ambulancii Zeleznicnej polikliniky v BA.
ahojte mamicky tak mne v 12tt na 3D povedali,ze to vyzera na chlapceka ale isto sa to urcite neda tak skoro povedatbol to len odhad doktor povedal aby sme to nebrali vazne.V 16tt mi doktorka na klasickom sone povedala,ze to bude dievcatko ale tiez to nebolo uplne iste.V 20tt na 3D doktor povedal ze to bude na 100 percent dievcatko a,ze to v tomto tyzdni uz krasne vidno. Tak drzim palce,aby vam vyslo pohlavie ake si prajete a hlavne aby bolo malicke zdrave. Ja som si priala velmi dievcatko a aj som od zaciatku tusila,ze to bude dievcatko,strasna chut na sladke,male brusko,chut na kavu,zla plet...
My sme boli na 3D na začiatku 14 tt (13+0) a ukazovala nám doktorka, že "toto je pohlavie". Ale že sa ešte nedá povedať aké ☹ Že je to ešte veľmi skoro a vyzerajú rovnako..až okolo 16 tt by to malo byť jednoznačné..
No mne pri druhej dcerke povefala cca v 12tt ze vyzera ze to bude dievcatko lebo ze dievcatko ma svoje typicke vonkajsie znaky len pri tom treba dlhsie pobudnut a ak aj bolo mame babu ako hrom som zvedava teraz to bude b 14tt tak uvidime co povedia
Ahojte 🙂
Dnes som bola na usg v Šaci .Mily lekár Dr.Dosedla,urobil mi usg,pov.mi že pohlavie mi povie v 20tt.Mam doma synčeka a veĺmi túžim po dievčatku ,tak som si kúpila test na určenie pohlavia výšlo mi dievča....to všetko som mu pov.A on mi pov.ze jemu sa zda ze to bude chlapec,dufam velmi ze si len utahuje so mna.... ☹
Mne povedal uz v 12-13 tt a bolo presne tak ako povedal 🙂
@anjelicek26 prosim ta a tu co vidis? Mna dnes sklamal doktor, ze vybezok vidi, ale nechce povedat este pohlavie.

Nam povedali pohlavie na 4D v 16tt a tak aj bolo-chlapec 😉
A teraz pri druhom pohlavie este stale nevieme,ale neboli sme este na 3D/4D