Žiaden vačok v 4tt 😞
Ahojte žienky idem sa opýtať a poradiť . V piatok a v sobotu som mala kŕče v podbrušku. Mala som akurát dostať menštruáciu. No mňa nikdy nič nebolí keď mám dostať . Niečo mi nedalo a urobila som si v sobotu na obed test. Druhá čiarka bola slabulinka tak mi to nedalo a kúpila hneď digitálny test ten ukázal 1-2 čo znamená 3-4tyzden .
V pondelok teda dnes som išla ku dr hlavne či je niečo vidieť a cítiť je všetko v poriadku . No dr nevidel nič len že vaječníky sú žlté . Že môže byť mimomaternicové alebo také že vak sa aj urobí ale nič tam nebude.Vzal mi krv a v stredu mám prísť znova. Bojíme sa lebo dva krát som už potratila a potom sa stal zázrak a mám už 4rocneho syna .A teraz sa nám náhodne pošťastilo a sme šťastný len ja sa bojím že o to prídeme .Však je to ešte skoro a vacok sa môže objaviť aj neskvor ? Ďakujem pekne
Najlepsie je nesnazit sa a vtedy to pride drzkam palce daj vediet ako si dopadla ☺
Krasneho mas synceka ☺😀😀
@adulienka11 ďakujem pekne ❤ áno ani teraz som na to nemyslela po dlhej dobe a šup podarilo sa len nech to dobre dopadne 🙂
@lolinka2701 ahoj..ako si dopadla?
@sagaa ahoj dobre 🍀❤ vacok už je a v ňom aj mini bodka 🙂 mimomaternicové to nie je a som presne 5+2 len mám extra režim musím len ležať ani upratať ani variť do obchodu nie no vôbec nič tak ma asi vystrie .a o dva týždne na sono
@lolinka2701 moc ti drzkam palceky ☺
@adulienka11 dakujeme veľmi pekne ❤🍀
@lolinka2701 mňa to čaká zajtra ráno..v 5 týždni mi bol vidieť iba vacok a v 6 tiež iba vacok.zatra začínam 7tt tak uvidím či sa tam niečo objaví.velmi sa bojím 😮
@lolinka2701 a gratulujem... pekne oddychuj.. vychutnávaj si že nemusíš nič robiť 😉
@sagaa určite áno veľmi držím palceky všetko bude v poriadku 🍀 napíš mi 🙂
@sagaa ďakujem no vychutnávam ale ja som taká že nedokážem nič nerobiť tak to je niekedy na prášky no kvôli našej bodke musím vydržať 🙂
@lolinka2701 takže nedopadla som dobre 😪 mám dlhý a úzky gestacny vak a dokonca prázdny.poslal ma na kyretaz
@sagaa ja som mala to iste ma poslali na kyret ale sa mi to samo vycistilo
@adulienka11 takže pokiaľ nemám problémy môžem počkať?
@sagaa ježiši Mária :( to má veľmi veľmi mrzí 😭 je to hrozné :( veľa síl prajem 🍀❤
@lolinka2701 je to ťažké predýchať..no kým si spravím všetky anesteziologicke vyšetrenia, tak mám ešte nejakú nádej dúfať.. Hlavne ma trápi že mi nezobrali vôbec krv aby zistili či mi klesá HCG.Ja stále verím že sa mýlia a že vacok sa zväčší a niečo sa tam objaví..😥😥
@sagaa ja ti verím už som tiež prešla takým :(
Jooj no to áno to mohli vziať krv veru . Len možno to oni už poznajú také tak preto vedia . Ja netuším či môže byť vacok taký aj na dĺžku . Jooj bože bodaj by sa to zmenilo 🍀🍀🍀❤
Ja som tiez cakala ale zbytocne ale som rada ze sa to samo vycistilo mohla som sa snazit o babo dalej po kyrete by si nemala cakat dieta aspon pol roka
V 6 tyzdni by tam uz malo bit nieco😯

Môj poklad 🙂