Zmena cyklu po vysadení HAK

majuska1515
19. nov 2019

Ahojte baby, skoro rok som brala HAK, po vysadeni som dostala krvacanie z vysadenia potom pekne o mesiac na 29ty den normalnu dlhu uz aj silnu s bolestami 7 dnovu menstruaciu, a tento mesiac som uz 33 den cyklu a menzes nikde, tri dni dozadu bolesti vajecnikov na nevydrzanie bolave prsia, sla som do nemocnice, hcg z krvi nula, testy negativne. Je toto po antikoncepcii normalne ??? Dokonca mi v nemocnici kazali opakovat hcg ci tie bolesti neboli uzniezdovanie ale nejako mi to nesedi pretoze sex som mala naposledy pred skoro mesiacom a to by uz z krvi urcite vyslo hcg pozitivne. Narobilo niekomu z vas antikoncepcia takuto sarapatu s telom???

klejkaez
19. nov 2019

@majuska1515 samozrejme, povedala by som, že je to úplne bežné reakcia po vysadení antikoncepcie... niekomu nepríde ani polroka, rok.
čaj z alchemilky skús piť ❄⛄

domip
19. nov 2019

@majuska1515 je to úplne v pohode a normálne 🙂 neboj nič, veru môže to aj pol roka trvať kým sa to zrovna...a ten čajík z alchemilky aj mne celkom dosť pomohol ;)

majuska1515
autor
19. nov 2019

@domip lenze mne povedali ze by to nemalo byt ked uz tu prvu menstruaciu som mala normalnu, tak by to vraj malo byt v pohode uz treti mesiac po vysadeni, a trvali na tom opakovat hcg, ale ked som mala sex 31. Oktobra. (Boli to plodne dni) tak si myslim ze tri dni dozadu by uz hcg bolo pozitivne och...ked mne nikdy nemeskala menstruacia naposledy ked som cakala prve babo 😏

modrykoniicek
19. nov 2019

Mne neprišla cez 7 dňovú pauzu.Lekár mi kázal vysadiť a MS prišla až po 2 mesiacoch a 2 vyvolávačkách 🙂 a fakt netuším aký bude ďalší cyklus.Celé 2 mesiace som cítila asi cca 3 dni bolesti ako na MS.Vždy som si pomyslela aaaa už ide a nič.Neprišla.prvá vyvolávačka mi ani nezabrala.
Ja som síce nevysadila z vlastnej vôle ale MS mi počas pauzy neprišla pretože mám kombinovanú, vysokohormonálnu HAK a môže sa stať, že mi MS jednoducho nepríde.Neviem síce načo som ju musela vtedy vysadiť ale ok.Už to neurobím.

Po úplnom vysadený HAK je všeobecne známe, že telo sa môže spamätávať aj pol roka aj dlhšie kým nabehne na normálny cyklus.

klejkaez
19. nov 2019

@majuska1515 ja tak isto prvá menštruácia prišla.... väčšinou i príde... ďalšie nie.
mne viac doktorov povedalo, že je to ok.
antikoncepcia je chemický bordel.... nečudujme sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre