21. týždeň tehotenstva a stále negatívny test
Mal niekto stále negatívny test aj napriek prebiehajúcemu tehotenstvu?
Pre Boha, načo si niekto robí test keď už je v 21 t?? Ale áno zase len nejaký troll..lebo toto normálna žena nerobí
To vážne? Nevedela som pochopiť testovanie pred MS. Ale testovať sa v 21tt🤦♀️
Akoze stale negativne testy? Od zaciatku tehotenstva si ani raz nemala pozitivny test?
Hladina hcg po case prudko klesa, takze neskor ho uz testy nezachytia, ale akosi neverim, ze ak si skutocne tehotna, tak ti ani raz nevysiel pozitivny test. Potom ho asi nerobis spravne.
11. týždeň, omylom som napísala 21.
A od kedy a ako casto testujes? A akym testom? Tehotenskym?
@martinkatinka od augusta, klasickým namáčacím testom z lekárne 10tkovym
A stale mas test negativny, ano? U lekara si bola, hcg v krvi ok, ultrazvuk ok, nespomenula si, ze mas stale negativne testy?
@nafka0483 u lekára som nebola, stále čakám ci príde menštruácia a robím testy
V 11.tyzdni, ci ti pride menstruacia?

Preco si potom myslis, ze si tehotna a si v 11. tyzdni? Len preto ze ti meska menstruacia?
Nerozumiem pri takmer 2 mesacnom meskani menstruacie a stale negativnych testoch by som uz davno bola u lekara. Pravdepodobne vobec tehotna nie si a menstruacia ti meska z uplne ineho dovodu.
Takze nie, nenajdes asi nikoho kto bol realne v 11tom tyzdni a nemal pozitivny test, taky pripad asi ani neexistuje.
Z toho vyplyva, ze len ty si myslis, alebo velmi chces aby si bola tehotna a preto ai aj otazku formulovala takym sposobm a my sme vychadzali z toho, ze teda tehotenstvo mas potvrdene lekarom.
Takze smer lekar, mozes mat cystu, hormonalny vykyv, alebo ktovie aky iny problem.
@nafka0483 pýtala som sa ci má niekto takú skúsenosť. Mám bolesti v podbrušku, pálenie záhy, hladná som furt, nafúknuté brucho - ledva zapnem rifle, bolestivé bradavky, ale krckovy hlien mam ako pri ovulacii. Som z toho zmätená.
To ale znamená ze nie si v 11 tom týždni..
Nema nikto skusenost, neda sa mat negativne testy a byt v 11tom tyzdni.
Vsetky priznaky, ktore pises su priznakmi aj uplne inych zdravotnych problemov, nie je tam jedina vec, ktora by naznacovala ze si tehotna.
Asi si sa len vyžrala...skus diétu 😁
A okrem toho tiez nedava ziadny zmysel, ze si myslis, ze tehotna si, ale k lekarovi nejdes, lebo cakas menstruaciu.
Určite chod k lekárovi....a povedz mu odkedy ti mešká ms. Vôbec to nemusí byť tehotenstvom, aj keď si myslíš, že máš príznaky, môže to byť niečo iné. Nepoznám nikoho, komu by TT neukázal tehotenstvo, najneskôr 14 dní po ovulke tam musí byť čiarka. V každom prípade v 11tt tam čiarka rozhodne je.
A prečo si nešla už k lekárovi keď ti toľko mešká. Ak mávaš pravidelný cyklus. Meškanie ms nemusí znamenať hneď tehotenstvo
Ja som bola tehotná 4x. Keď som si robila test pár dní po tom, čo mi meškala menštruácia, bol VŽDY pozitívny. Raz som strašne verila, že som tehotná, lebo som mala všetky príznaky, ktoré popisuješ, ale testy boli negatívne. Zhruba v mnou predpokladanom 9 týždni som šla k lekárovi, ktorý mi našiel krásnu cystu, kvôli ktorej mi tá menštruácia meškala. Takže v tvojom prípade by som prestala blúzniť o tehotenstve a 11.týždni a šla k lekárovi, nech sa pozrie, čo sa s tebou deje.
Ďakujem všetkým za odpovede. Zajtra sa objednám, nech už viem na com som.
No a ako teda vies, ze si tehotna? Bola si u lekara a on ti spravil HCG z krvi a ultrazvuk?
drzim palce, nech doki zisti, co sa deje.
@vavrenka ďakujem
Ak mas tieto priznaky a beh test, tak nebudes tehotna a uz vobec nie v 11tt . Ak uz vynechala 2x menstruacia, tak problem bude niekde inde ( cysta, myom, porucha cyklu). Cize smer gynekolog a nie tu robit testy a sledovat priznaky. Rovnake priznaky ako popisujes mala moja 7,5 cm cysta na vajecniku.

Načo robíš testy keď si v 21. týždni? 😂