icon

Aké meno pre chlapčeka?

nikaroxy
7. júl 2018

Ahojte,sme v 2trim a dozvedeli sme sa,že čakáme chlap čeka. Nemala som velmi vybrané chlapčenské mená..Ale vieme jedno,meno nebude typicky slovenské,lebo sa nám nehodí k priezvisku.Prešla som snád všetky kalendáre a stále niesme pevne rozhodnutí...poradte aké nezvyčajné mená ste si vybrali vy☺️Viem,že nechcem Tobiasa,Liama,Lucasa,Tea,Lea ani Deana a Marca.Majú ich totiž už moje kamarátky,alebo rodina😉

ria_s
7. júl 2018

My mame Emilka, spociatku sa mi vobec to meno nepáčilo, ked ho muž vybral, ale casom .... a ked som porodila, som si ine ani predstavit nevedela 🙂 teraz mu hovorime Emko

zuzanaweli
7. júl 2018

My cakame tiez chlapca a meno mame vybrane, este z prveho tehu a kedze bolo dievcatko, tak teraz nebolo o com...bude Oliver....niekomu sa paci, niekomu nie..vzdy je to vec vkusu...mne sa napr. pacilo aj meno Hugo ale nam by sa nehodilo k priezvisku.
Inak mozes skusit aj stranku http://www.vyznam-baby-mena.com/ - je ich tam snad milion a zroznych krajin

babi81
8. júl 2018

@nikaroxy noah, rene, kim, andre, mauro

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@eliska13 to sú presne mená + k tym čo už zi nevyberiem😊Je to mega naročné,nakolko máme aj rodinu velkú,ale aj vela známich a príbuznych...

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@babi81 Kim je podla mna ženské meno...

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@pribinak Tie sa mi ale že naozaj nepáčia😞

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@iizzaa123 to je zatial prvé čo mám vybrané🙏🏼❤️

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@pribinak tak tieto isto nie😂

l1991
8. júl 2018

@nikaroxy my mame 2 chlapcov starsi je Roman(podla manzela) a mladsi je Tadeáš.

Prva som meno Roman nechcela, no cim viac sme,, brusku,, tak vraveli tak sa mi viac pacilo a teraz si neviem predstavit, ze by sa inak volal.
Druhy mal byt prva Matteo potom Tobias a nakonirc zo dna na den ma napadlo Tadeáš nikto v okoli take meno nema a nezda sa mi z pomedzi tych nejmodernejsich. 🙂

nikaroxy
autor
8. júl 2018

@bashawelle Partner si zatial robí z toho srandu a volá cho Chorche,Niko,alebo Chosé😂😂😂👊🏼Ide ma z neho porazit..takže ked neorichádza s ničím objektívnym je to na mne...🙏🏼Zatial viem či určite nie..A asi dám na prvy dojem,ktory mám od začiatku😉

maty112
8. júl 2018

René kryštof bartolomej otakar hugo felix

katkasofi
8. júl 2018

@nikaroxy moj je Simone...A viem že bol prvý na slovensku. Kým som si ho vydupala na matrike, malý mal 6 tyzdnov....nechceli ho totizto zapísať do rodného listu

dzina007
8. júl 2018

My mame Kristiana a Adriana. 🙂
Tazko bolo vybrat meno ktore uz niekto nema v rodine alebo z blizsich znamych alebo nepozname nejakeho cloveka chlapa ktoreho nechceme aby nam dieta najeko moc pripominalo... 😀

alchemilkazltozelena
8. júl 2018

@nikaroxy nas je Daniel a paci sa mi aj René

maminuska
8. júl 2018

Andrej , Fedor

katka9985
8. júl 2018

My máme Alana, Mareka a Alexa,ale páčili sa mi aj Noel, Eliáš a Mathias

dadulala
8. júl 2018

My mame Timona, volame ho rozne Timo, Timi,Timuš, Timuško, Timino .Ked sa narodil bol s tym menom siroko daleko jediny, teraz uz to pocut trosko viac

katarina161
8. júl 2018

Mne sa paci Massimo

macka9
8. júl 2018

Roderik , Lionel ,kamaratka ma dvoch synov Moris a Tristan

nikca101
8. júl 2018

mne sa veľmi páči meno Christopher ale u nás to nehrozí keďže ak to bude syn tak sa musí volať po manželovi Dušan čo je podľa mňa strašné meno ale nechcem riskovať rozvod ak by som dala iné meno 😝 :D :D

sofinka156
8. júl 2018

My čakáme chlapčeka a bude to Tadeáško...ale páčia sa mi aj Artur, Tobiáš a Hugo

ivanapetrasova
9. júl 2018

@nikca101 nemyslím to v zlom ale ja nepochopím toto dávanie mien po otcovi. A potom je v rodine 7 karolov 😀 ale tak u vás je aspoň to meno fajn. Dušan je v pohode ☺️

marci77
9. júl 2018

Martin 🙂

nikca101
9. júl 2018

@ivanapetrasova ja to takisto nechápem mne sa to vôbec nepáči ale ako som už písala ak nebude meno po otcovi tak riskujem rozvod :D taký príklad z našej rodiny pre mňa úplne nepochopiteľný: manželov bratranec má za ženu Katarínu a tak dali svojej dcére meno Katarína ale aj druhý jeho bratranec si zhodou náhod zobral za ženu Katarínu a tiež dali svojej dcére meno Katarína..takže máme v rodine 4 Kataríny v rovnakým priezviskom! ako pre mňa to je už je trochu nahlavu ale tak ich vec no :D :D

chrissie_kf
9. júl 2018

@nikca101 ja som u manzela tuto tradiciu zrusila 🙂 a nerozvadza sa so mnou nik, i ked sa u nich to meno dedilo generacie. cakam druheho syna a zasa aom si preboxovala, ze sa bude volat inak ☺️ Ja som povedala ze nedam svojmu dietatu meno, s ktorym som neni stotoznena🙂 zatial sa nik nestZoval a ani sa mi nevidi urazeny 🙂

maminuska
10. júl 2018

@nikca101 my máme 5 Stanislavov s rovnakým priezviskom .

janamexico
10. júl 2018

My sme cakali dvojky chlapcekovia keby yo nesopadlo tak ako to dopadlo volali by sa maximilian a emilian mame doma alexka a karolinku ale tiez sa mi paci alexej zakarias christopher alebo kristian damian dominik davidko

evakalna
15. júl 2018

Zalán, Aurel, Zoltán, Silvester

beadgirl
15. júl 2018

zoberte kalendár a chodte meno po mene.. nevyberajte konkrétne, ale vyberte meno, ktoré sa vám neprieči... ked skončíte, budete mať zoznam na jednu stranu ... z toho zoznamu vyberte vzájomnou dohodou nejaké tri mená... tri je optimum ... a tie si nechajte uležať v hlave... meno ktoré budete najviac preferovať, to dajte. ak si každý vyberie iné z tých troch a nebudete sa vedieť dohodnúť, dáte to tretie 😁

beadgirl
15. júl 2018

nám to trvalo jeden večer 😁