Aké meno pre chlapčeka?
Ahojte,sme v 2trim a dozvedeli sme sa,že čakáme chlap čeka. Nemala som velmi vybrané chlapčenské mená..Ale vieme jedno,meno nebude typicky slovenské,lebo sa nám nehodí k priezvisku.Prešla som snád všetky kalendáre a stále niesme pevne rozhodnutí...poradte aké nezvyčajné mená ste si vybrali vy☺️Viem,že nechcem Tobiasa,Liama,Lucasa,Tea,Lea ani Deana a Marca.Majú ich totiž už moje kamarátky,alebo rodina😉
My cakame tiez chlapca a meno mame vybrane, este z prveho tehu a kedze bolo dievcatko, tak teraz nebolo o com...bude Oliver....niekomu sa paci, niekomu nie..vzdy je to vec vkusu...mne sa napr. pacilo aj meno Hugo ale nam by sa nehodilo k priezvisku.
Inak mozes skusit aj stranku http://www.vyznam-baby-mena.com/ - je ich tam snad milion a zroznych krajin
@nikaroxy my mame 2 chlapcov starsi je Roman(podla manzela) a mladsi je Tadeáš.
Prva som meno Roman nechcela, no cim viac sme,, brusku,, tak vraveli tak sa mi viac pacilo a teraz si neviem predstavit, ze by sa inak volal.
Druhy mal byt prva Matteo potom Tobias a nakonirc zo dna na den ma napadlo Tadeáš nikto v okoli take meno nema a nezda sa mi z pomedzi tych nejmodernejsich. 🙂
@bashawelle Partner si zatial robí z toho srandu a volá cho Chorche,Niko,alebo Chosé😂😂😂👊🏼Ide ma z neho porazit..takže ked neorichádza s ničím objektívnym je to na mne...🙏🏼Zatial viem či určite nie..A asi dám na prvy dojem,ktory mám od začiatku😉
René kryštof bartolomej otakar hugo felix
My mame Kristiana a Adriana. 🙂
Tazko bolo vybrat meno ktore uz niekto nema v rodine alebo z blizsich znamych alebo nepozname nejakeho cloveka chlapa ktoreho nechceme aby nam dieta najeko moc pripominalo... 😀
@nikaroxy nas je Daniel a paci sa mi aj René
Andrej , Fedor
My máme Alana, Mareka a Alexa,ale páčili sa mi aj Noel, Eliáš a Mathias
My mame Timona, volame ho rozne Timo, Timi,Timuš, Timuško, Timino .Ked sa narodil bol s tym menom siroko daleko jediny, teraz uz to pocut trosko viac
Mne sa paci Massimo
Roderik , Lionel ,kamaratka ma dvoch synov Moris a Tristan
mne sa veľmi páči meno Christopher ale u nás to nehrozí keďže ak to bude syn tak sa musí volať po manželovi Dušan čo je podľa mňa strašné meno ale nechcem riskovať rozvod ak by som dala iné meno 😝 :D :D
My čakáme chlapčeka a bude to Tadeáško...ale páčia sa mi aj Artur, Tobiáš a Hugo
@nikca101 nemyslím to v zlom ale ja nepochopím toto dávanie mien po otcovi. A potom je v rodine 7 karolov 😀 ale tak u vás je aspoň to meno fajn. Dušan je v pohode ☺️
Martin 🙂
@ivanapetrasova ja to takisto nechápem mne sa to vôbec nepáči ale ako som už písala ak nebude meno po otcovi tak riskujem rozvod :D taký príklad z našej rodiny pre mňa úplne nepochopiteľný: manželov bratranec má za ženu Katarínu a tak dali svojej dcére meno Katarína ale aj druhý jeho bratranec si zhodou náhod zobral za ženu Katarínu a tiež dali svojej dcére meno Katarína..takže máme v rodine 4 Kataríny v rovnakým priezviskom! ako pre mňa to je už je trochu nahlavu ale tak ich vec no :D :D
@nikca101 ja som u manzela tuto tradiciu zrusila 🙂 a nerozvadza sa so mnou nik, i ked sa u nich to meno dedilo generacie. cakam druheho syna a zasa aom si preboxovala, ze sa bude volat inak ☺️ Ja som povedala ze nedam svojmu dietatu meno, s ktorym som neni stotoznena🙂 zatial sa nik nestZoval a ani sa mi nevidi urazeny 🙂
My sme cakali dvojky chlapcekovia keby yo nesopadlo tak ako to dopadlo volali by sa maximilian a emilian mame doma alexka a karolinku ale tiez sa mi paci alexej zakarias christopher alebo kristian damian dominik davidko
Zalán, Aurel, Zoltán, Silvester
zoberte kalendár a chodte meno po mene.. nevyberajte konkrétne, ale vyberte meno, ktoré sa vám neprieči... ked skončíte, budete mať zoznam na jednu stranu ... z toho zoznamu vyberte vzájomnou dohodou nejaké tri mená... tri je optimum ... a tie si nechajte uležať v hlave... meno ktoré budete najviac preferovať, to dajte. ak si každý vyberie iné z tých troch a nebudete sa vedieť dohodnúť, dáte to tretie 😁
nám to trvalo jeden večer 😁

My mame Emilka, spociatku sa mi vobec to meno nepáčilo, ked ho muž vybral, ale casom .... a ked som porodila, som si ine ani predstavit nevedela 🙂 teraz mu hovorime Emko