icon

Ako rozlíšiť pohlavie na ultrazvuku v 14. týždni?

raczova1997
Včera o 07:22

Včera som bola u svojho gynekológa a som 14tyzdni tehotenstva a dal mi ultrazvukovu fotku ale neviem určiť či to má medzi nožickami či to je 💙💕

Ako rozlíšiť pohlavie na ultrazvuku v 14. týždni?
anonym_d67f34
Včera o 07:23

A my to odkiaľ máme vedieť?

andulka220989
Včera o 07:27

Toto je ešte skoro na určenie pohlavia a ak ti to nepovedal gyn tak ani on nevedel.

sisa_s
Včera o 07:33

V 14tt babo nema pipik, ale urogenitalny vybezok, pohlavie sa da odhadnut na zaklade uhlu, z 2d snimky, toto moze byt skreslujuce

anjelicek26
Včera o 07:34

Ten falicky vybezok maju v tomto veku chlapci a aj dievcatka rovnaky...
"vidis" pohlavie len na 2D - podla pozicie chrbtica k vybezku - viac ako 30% odchylka dohora od chrbtice - chlapec... paralelne s chrbticou - dievcatko... tuto s 3d to moze byt oboje...

anonym_a04e88
Včera o 07:57
@anjelicek26

Ten falicky vybezok maju v tomto veku chlapci a aj dievcatka rovnaky...
"vidis" pohlavie len na 2D - podla pozicie chrbtica k vybezku - viac ako 30% odchylka dohora od chrbtice - chlapec... paralelne s chrbticou - dievcatko... tuto s 3d to moze byt oboje...

@anjelicek26 mne dr vysvetloval ze ten vybezok maju chalani "sikmo" dievcata viac kolmo. Neviem teda no... toto je sice zdanlive ze chlapec ale... moze to byt cokolvek. Ak by to malo byt pohlavie tak by to azda lekar videl lepsie nez len z tejto fotky.

anonym_830c1e
Včera o 12:11

Z tejto konkretnej fotky to urcit nejde.
Hoc vek uz ma na urcenie ok, ale to len v pripade, ze je aktualne dieta v dobrej polohe, takze to pekne vidiet.

anonym_71cd5b
Včera o 12:27

A ako z tejto polohy mame urcit? 😂 navyse v 14tt z 2D sona sa neda jedine 3D/4D ak je v dobrej polohe.