Ako rozoznám prvé pohyby bábätka?
Ahojte som v 18tt a neviem či som už cítila nejaký pohyb bábätka, dá sa to nejako rozoznať?
mne to pripadalo ako keby som mala motyliky v brusku 😀 take zblnky a tak 😀 to urcite zistis
pokial si este vela nepribrala tak to mozes zistit takym jemnym zblnkanim, motylikmi, proste take jemnucke steklenie. silnejsie dievcence to ale vraj tak skoro necitia ( to mi pivedal dr. ked som v 18 tyzdni tvrdila ze to uz citim) podla neho som mala velmi silnu dutinu brusnu ( ako to onnazval) na taketo skore urcenie pohybov 😒 tak okolo 22 tyzdna to uz budes vediet 100 % rozoznat
Ja som tiež dlho necítila pohyby bábätka, až okolo 23- 24 tt., takže sa neplaš..je to fakt také žblnkotanie, bublinky vypustené.. 🙂 Všetko super prajem.
Ahoj, ja som cítila pohyby prvý krát presne v 18tt a to som bola prvorodička 🙂 Je to akoby také jemné chvenie, slabučký dotyk... Spoznáš to 🙂
ahoj, na jednej strane bruška už pár dní (nie každý deň) pociťujem také jemnučké akoby doslova motíliky :ň je to veľmi príjemné 🙂 🙂 a už som si istá, že to je maličké 🙂 🙂
U mna som si bola ista 17+5tt bolo to take ako ked sa mi v crevach hybe vzduach take fakt bublinky ako by sa hybali alebo praskali. Len na jednej strane potom aj na druhej. Take to bolo ako by som tam mala rybku co z vnutra naraza do brucha. Citila som aj ako sa mala presuva zo strany na stranu urobila sa taka hrcka ktora po chvili zmizla. Vacsinou sa mala ozyvala vecer ked som v klude lezala. Teraz sa ozve kedykolvek 😀
Ahoj,no pri prvom si nepamätám ale pri tejto mojej nezbednici som vedela presne,bolo to 17tt+1 a žiadne bublinky,ona ma rovno začala kopkat 😀 a vyvádza statočne doteraz 🙂 ale už to aj bolí,už má riadnu silu 🙂 to zbadas,najviac sa hybala zo začiatku ked som ležala na chrbte,to sa nedalo nespozorovat 🙂
Uz aj ja citim,ale je to velmi jemnunke kopkanie na spodu bruska mozno aj teba uz kopka len sa na to treba prilis sustredit. 😉Je to super pocit 🙂
Bude to znieť asi vtipne, ale ja som to zozačiatku cítila akoby som mala vetry a a tak mi to bublinkovalo vnútri...Zozačiatku som si vždy ľahla na chrbát, chytila si bruško a vtedy som to cítila najviac 🙂 Krásny pocit 🙂 To je asi to jediné,čo mi na tehotenstve chýba..
ja ked som bola cca v 18tt tak som cítila, také malinké pohyby .. také ako bublinky, alebo ako to mám nazvať ..a ptoom v 20tt už začali byť kopance poriadne ..zistíš to, ja som mala ruku na brušku ja som sa veľa rozprávala s mimi a poviem vám každá maličkosť čo som cítila bolo to najkrajšie ♥
ja som zacitila len teraz v nedelu po prvy krat kopkanie a je to take zvlastne....ale uplne prve som citila skratka ako keby som mala tik v brusku.....ako ked mavam samovolny pohyb svalov.....napr tik na oku, alebo tak podobne...take jemnucke.....
ahojte, ja som od 18 tt uz citila ze je to babatko, tiez to bolo ako tik, ked ti trha svalom, teraz som v 21 tyzdni a uz aj ked pozerame s manzelom na brusku pekne vidime kopanceky 🙂 je to naozaj nadhera 🙂

je to taký pocit ako keby bublinky, tak som to cítila ja 😀