icon

Ako si vybrať tehotenské oblečenie?

mirka1478
22. mar 2020

Ahojte.baby poradte ako si vybrat oblecenie.velkost treba vybrat asi taku aku som nosila predtym.mate skusenost s bonprixom?

c_est_la_vie
22. mar 2020

@mirka1478 zavisi asi ako kde. Ja som si napr leginy po dome a do prirody vybrala v lidli ( po dome staci 🙂 ) a sadli mi ihned, v cisle ake nosim pred tehotenstvom.

V HMku som si kupila 2 elegantnejsie nohavice do prace v rovnakom cisle a zatial su mi volne ( ale este len koncim 1 trimester ako prvorodicka). Vacsina veci je naschval sita volnejsie a s pridavkom elastanu, tak pokial si zavratne nepribrala chod do povodnej velkosti 🙂

michaella24
22. mar 2020

Ahoj, ja mám síce veci len H&M, ale tričká som si brala radšej o číslo väčšie (moja pôvodná veľkosť bola XXS a XS), čiže teraz siaham po S, keďže menšia už nebudem 😀 Rifle odporúčam skúšať, tiež som chcela objednať len o číslo väčšie, no pri skúšaní som zistila, že potrebujem M, síce som natiahla aj S, no keďže rátam, že čo to ešte priberiem, tak nebudem s bruchom nadskakovať, aby som na seba natiahla menšie číslo, čiže radšej mám rezervu. Legíny mám S. Trošku som pribrala už na začiatku tehotenstva, tým, že som veľa len ležala, tak som sa vyplnila na zadku a stehnách. Dôležité je sa cítiť pohodlne, nech nič netlačí ♥️ Teším sa, keď bude teplejšie a budú stačiť len šaty.

lenkakravcova
22. mar 2020

@mirka1478 Záleží od toho koľko priberies. Ja bežné nosím xs - s, momentálne v 1trimestri s,, minule tehotenstvo som dosť pribrala a nosila som v závere L (a miesto podprsenky A-B, Dcko). Čiže radšej kupovať postupne co ti chybne. 🙂

kiki68
22. mar 2020

Ja odporucam hm a potom je pekne seraphine napriklad. Ale v tomto momentevje to tak na hm fashion za par eur, nakolko to neni kde nosit.

evkao
22. mar 2020

@mirka1478 z bonprixu mi sedi tehotenska velkost taka, ako som nosila pred tehotenstvom 🙂

mirka1478
autor
22. mar 2020

Nenavidim leginy ale asi sa im nevyhnem🙄