Ako zvládnuť glukózový test v tehotenstve?
Ahojte uz sa blizi 20 tt cize tento hnusny test. Pamatam si, ze som to musela vypit 1 alebo 2 h pred odberom. A potom sa mi neslo najest a zle mi bolo snad cely den 😏 Mali ste to rovnako? Nejake rady? 😳
Ved dnes uz mas v lekarni na predaj tie zbrndy ochutene. Chuti to ako lacny dzus. Nic hrozne. Mne to velmi chutilo, malo to prichut pomaranca
@adabise683 tak to skusim dakujem 🙏
@kiki68 mne vbc ja som to nedavala asi neznesiem tak strasne sladke 🙈
Tak potom to bude tazke, mne to chutilo musim povedat. Inak z cokolady mi bolo zle cele tehu
@kiki68 v prvom vbc som jedla len sladke 🙈 teraz mi nejde akoby na chut nic 😏
Ja nerozumiem, prečo to všetky opisovali ako nejakú katastrofu. Ja som mala tú malinovú príchuť a deň predtým som si ho aj hodila do chladničky. Normálne mi chutil, vychutnala som si ho do poslednej kvapky 😄 Čakanie mi ubehlo tiež čítala som si knižku, alebo som bola na mobile 😊 Zamňa najhoršie boli vpichy keď brali krv, vôbec to nie je nič hrozné - ja neviem ako chcú potom tie ženy rodiť, keď toto je prenich také strašné?
@mrsbntm ak ma zena celodenne nevolnosti a neudrzi poriadne ani vodu nieje to med lizat😅 ja osobne nemozem zniest absolutne nic sladke hned to zo mna ide von. Tiez som pocula ze napoj z lekarne je znesitelnejsi ale ja dostanem namiesany od sestricky tak uvidime ci to nepojde hned von.
@mrsbntm fakt? stastna zena 😁
@sasquatch693 ja sa Xonveu bojim vysadit 😁😂
Ja som bola pred par dnami a mala som dve slabe kontrakcie decko sa mi krutilo jak tornado, mala som pocit ze mam teplotu, spala som od horucavy len 3,5h a potom som uz hned chcela ist von sa schladit tak som sla peso. Ta glukoza nebola ani taka hnusna. Potom sa mi decko totalne prestalo hybat vecer asi na den. No akoze odbery pohoda, akurat ze som myslela ze od unavy proste neviem bola som strasne vycerpana. Este spm mala aj bolesti za lonovou kosti, pozdlz boku brucha aj hore nad nim. Vsetko akoze priznaky umierajuceho dietata a na pohotovosti mi povedali ze 25 tyzden nemusim nic citit aj ked predtym bolo. Aj ked som sa docitala ze teda mozem a citim to uz asi dva mesiace. Tak ako horor plus ja mam cely zivot cukrovkove priznaky a cukor v poriadku takze viem co ma caka. Zbytocne vyhadzovanie na oci ze musim trpiet bez pomoci. Super vysledok. To som stastna ze toto je ich norma.
Nie, teraz to uz chuti rozne ako lacny dzus tie nove mixy z lekarne a labakov. Mne to chutilo strasne, ja by som si dala este jedno 🙈🙈🙈

Dá sa to zvládnuť, mala som kúpený tiež ten malinový z lekárne a čakala som, že to bude extrémne sladké a vôbec nebolo. Na 1x som to vypila a potom mi bolo trošku zle ale pila som veľa čistej vody a myslela na niečo iné. A to som prvý trimester do takého 16 TT až vracala každý deň niekoľkokrát.