icon

Anketa - pohlavie bábätka

22. júl 2022

Baby, ospravedlňujem sa za anonym, ale nechcem už vyzerať trápne, keďže niekoľko diskusií som už založila. Ale k veci, napadlo mi, založiť takú, povedzme anketu? Ide o to, že by som chcela zistiť, ako je to s pohlaviami tento rok. Vraj každý rok je "plodnejší" na iné pohlavie a viem, že minulý rok moje kamarátky zostali tehotné a boli v počte 4.
Trom z nich sa narodil tento rok chlapec, jedna porodila dievčatko. Aj podľa ich slov v pôrodnici bolo viac chlapcov, čiže ženy, ktoré zostali tehotné v roku 2021 mali viac "šťastie" na chlapcov. A nedávno na poradni som stretla iné tehotné, ktoré zostali tiež tehotné minulý rok, a teraz čakajú - 3 chlapci : 1 dievčatko (rozprávali sa medzi sebou), čiže rok 2021 boli chlapčenské spermie asi ozaj priebojnejšie 😁 Ale to len hypoteticky 😁
Čo poviete tie, ktoré ste počali tento rok? Mám ďalšie dve tehotné známe, ktoré zostali tehotné tento rok a zatiaľ to je 1:1. 😁
PS: Áno, aj teplo mi udiera na hlavu, ale hlavne ide o zvedavosť, či je na tom niečo pravdy 😁

Strana
z2
autor
27. júl 2022

Ja až v januári takže ešte ďaleko... 🙈 Som nedočkavá, už nech sa to narodí ❤️ chlapec by bol taký vytúžený, ale mne je to jedno, hlavne nech je to zdravé ❤️ o pár dní dám vedieť čo a ako 😅

atack
27. júl 2022

Ahojte strašne by ma zaujímalo...mám 3 deti najstaršiu mám dcéru,potom chlapčeka a posledné mám dievča.. najmladšia má 3 roky a strašne by ma zaujímalo že čo by som mohla čakať teraz keďže je to po 3 rokoch ... Ďakujem 🙂

tdominika
29. júl 2022

Rok 2011 syn,rok 2015 dalsi syn a rok 2022 v novembri mi amnio potvrdila dalsieho syna 🙈😂 chlap ma 41 a ja 31 ...a to som si myslela,ze sa podari vytuzene dievcatko 🤷

autor
30. júl 2022

No ja som bola na sone, 17.tt, doktorka dosť mladučká, pýtala som sa na pohlavie, jaksi to nevedela nájsť, dosť zmätene pracovala so sonom, ale že nezdalo sa jej, že by tam videla niečo trčať a predbežne vraj holka 😅 ale že za mesiac to bude lepšie vidieť, lebo že ešte to je teraz maličké... 😅❤️ Takže som na tom rovnako ako pred tým, nič neviem 🤷😅

Strana
z2