Čakáte štvrtého chlapca? Možnosť zmeny pohlavia na ultrazvuku
Som 13+2 tt a dnes na 3d sone mi lekarka povedala ze cakam uz 4tehu chlapca, znova chlapca. Je este nejaka sanca ze sa ti zmeni?? Ja tomu velku sancu nedaval ale tak s malou dusickou dufam.
@zmrzlinka2021 1.5 roka,uz sme to vzdali ked to vyslo.
@anjelicek26 teším sa s tebou. Aj si brala nejaké doplnky?
@zmrzlinka2021 otehotnela som az ked uz som vsetko zasa vysadila, tak neviem ci nieco rozumneho poradim.. Ale tri mesiace pred otehotnenim som mala laparku a prefuk vajcovodov. To urcite tiez pomohlo. Pretocili vajcovod nazad,uvolnili zrasty. Asi. Tazko povedat,ale som za ten zazrak strasne vdacna
A tak hadam ste do 4.dietata nesli s tym,ze to bude len dievca? Museli ste ratat aj s touto moznostou. Ja mam chlapca a dievca a na rovinu poviem,ze dalsieho chlapca by som nezvladla. Tak sme do 3.ani nesli.
@marticka92 Dá sa to prežívať všelijako. Ty by si možno chcela dievčatko, ale zase to najmenšie dievčatko s tromi staršími chlapcami... No nie je to vždy ľahké pre dievčatá. Možno keď je dievča najstaršie, tak sa vyžíva v staraní sa o menších bračekov, hlavná pomocníčka maminky, a do života je pripravená. Ja by som asi nechcela mať 3 starších bratov. Stále hrať futbal, nebrali by ma medzi seba. Takto budú partia. 🙂
@marticka92 ja mám troch chlapcov. Ešte keď som nebola ani mama a ani tehotná, pisala som kamoške : ja by som chcela iba dievčatá, chlapcov asi ani nie 😂 karma? Ktovie.. každopádne neviem si predstaviť byť mama dievčat. Sú až príliš komplikované. Stačí, že som doma ja tá drama queen. Chlapci su jednoduchší. Budeš kráľovná domu. Budú ťa nosiť na rukách. Viem, asi aké to musí byť náročné sa s tým zmieriť, že sa to nepodarilo ani raz.. mne dr povedal, že dvojičky budu baby. Su z nich chalani, ale nedala by som ich za nič. Ale trošku to sklamanie bolo a aj je, keď vidím všade tie krásne dievčenské šiatky, topánočky, ako by sme si robili babské dni.. ale keď mi chalani trošku odrastú plánujem si na diaľku adoptovať africké dievčatko.
Tiež nechápem tie komenty, že buď vďačná za zdravé dieta… akože wtf ešte nikto nevie či je a bude zdrave(to nemyslím naozaj v zlom dúfam že ma chapes) ja som tiež mala veľmi veľmi vytúžené dievcatko, dokonca aj manžel. Aj sme sa k brušku prihovárali a boli sme si istí že ke to dievcatko. No teraz už vieme, že je to chlapček. Trvalo mi asi tak týždeň kým som sa s tým vysporiadala. Takze úplne ta chapem a zvlášť ak už naozaj troch chalanov máš. Daj si čas nejako sa s tým vysporiadať, ono isto nejaký dôvod prečo to tak je existuje🙏 drzkajte sa obaja🙂
@marticka92 ahoooj, urcite ti nechcem davat falosne nadeje, ale mne doktor na 4D ultrazvuku tvrdil do 20 tt, ze je to chlapec...ked mi volali ohladom vysledkov z amniocentezy a len tak dodatocne som sa spytala, ci je to teda ten chlapcek, opak bol pravdou...pisem len moju skusenost a veru, tiez som tam videla sama pipika v 13 tt...ktovie co to bolo 😀
@marticka92 chápem ta. Mame doma dvojičky chlapcov a teraz koncom decembra sa nám narodí ďalší chlapec.. no poviem pravdu aj som si poplakala na začiatku. A najhoršie sú reakcie okolia... skoooda, no smola, keby to už bolo to dievčatko. To ma najviac ubijalo. Už ich kašlem všetkých. V januári som potratila takže tento chlapček bude tiež taky malí zázrak 😊
Moja dokonca dve známe mali každá 4 chlapcov. A teraz majú piate dievčatko.
@beky223 ďakujem😊
@nayeli11 ďakujem
@bibka37 ja uz bohuzial dalsie dieta neplanujem, toto bola moja posledna sanca, zial nevysla nevadi nejako sa stym zmierim.
@marticka92 je úplne normalne byt sklamana, nechápem preco sa stale tabuizuje tema pohlavia a ocakava sa, ze budes hned automaticky šťastná za akekolvek pohlavie. ALE to neznamena, ze si nevdacna za novy zivot, len tvoj sen bol iny. treba si posmutit a vyrovnat sa stym, na tom nie je nic zle. nakoniec bude posledny chlapček tvoj najväčší maznak, chce to len cas❤️
@marticka92 ak chces mat istotu odporucam Babygen test na urcenie pohlavia,robi sa z krvi
@marticka92 ja to chápem, tiež som chcela dievčatko a je to chlapec. V dobrom závidím kamoškam čo majú dievčatká, tie sa tak pekne hrajú uplne zlaté sú a chlapcov každý čo má tak to sú malé tanky prisaham len behajú, rozoberajú niečo, biju sa, vreštia 😣
@lorraine90 ja mám napríklad v okolí a rodine viac kľudnejších chlapcov, ako dievčat, takže je to určite individuálne 🙂
Moja sestra povedala, že obaja jej chlapci sú popri malej anjelikovia a že v dobrom spomína na časy, keď sa chlapci hrali, pretože malá je diablik a nestihajú jej ani 4 dospelí.
To isté kamarátky, majú chlapcov, ktorí sedia a kreslia si, vyrábajú, tvoria keramiku a podobne a dievčatá sú ako naspeedované😁
Veľmi individuálne a nedá sa to zovšeobecniť a kvôli tomu byť sklamaná, že chlapec bude “tank” a dievčatko pokojná princeznička😅
@ivkav5 no tak okolo mňa to sú chodiace reklamy na antikoncepciu :D
A tí čo majú po 2 tak nonstop sa tie deti sácajú, kopú do seba, do chrbtov si štuchajú, potkýnajú jeden druhého, len futbal existuje alebo hokej alebo ešte horšie - bicie a iné nástroje. A hlavne oni nerozprávajú oni proste všetko kričia, vrieskajú po sebe, poprípade pľujú na zem, kým sú rodičia v dohľadne tak sa ukážkovo správajú a keď sa otočia tak po sebe pália pištoľami za vlasy sa škubú, obrus sťahujú zo stola. Fakt nočná mora.
@lorraine90 no evidentne to bude aj o niečom inom, ako o deťoch…možno o okolí v akom deti sú, výchove a prístupe k deťom🙈🤷♀️ ja mám v okolí fakt takých chlapčekov, že keby som si vyberala pohlavie bábätka podľa toho, tak chcem jednoznačne chlapca 😅 je to sranda no…hlavne netreba zúfať a byť sklamaná z akéhokoľvek pohlavia 🙂
Všetky do toho ideme hádam s tým, že to je 50 na 50…buď dievča alebo chlapec…Neviem si predstaviť byť sklamaná z pohlavia dieťatka…aj keby mam 5 detí jedného pohlavia, tak hádam nejdem do 6.teho len kvôli tomu, že to tentokrát môže byť iné…
@lorraine90 mam doma 3och viem o com hovorite
@ivkav5 to je vas postoj ale keby ste boli na mojom a manzelovom mieste a t som.jedno zo 7mich deti a kazdy z mojich surodencov ma bud lar alebo lrevladaju dievcata, tak by sme inak rozpravali a verim tomu ze by ste sa citili ako ja ako neschopna zena, led este ja vase kamaratky maju dievcata len vy nie. Asi tolko.k tomu. Ani verte ze som do to sla s thm ze tentokrat sa to podari.
@marticka92 ale museli ste predsa vedieť, že je šanca 50 na 50 nie? 🤷♀️ neurazte sa prosím, nemyslím to v zlom, ale v prípade, že sa žena cíti neschopná preto, že má chlapcov a nie dcéru, tak by mala vyhľadať odborníka a riešiť to s ním..
Ja by som teda prijala pokojne aj 4 deti (chcem 4 deti) rovnakého pohlavia 🙂 som na to pripravená, milujem a ďakujem za ten dar, ktorý nám ten hore dal, pretože žiaľ niektorí ľudia nemôžu mať žiadne bábätko…
@marticka92 uff vy asi musite nieco robit s psychikou v prvom rade; tak ako vam pisu vyssie :(
Myslim,ze autorka potrebuje len cas to spracovat,asi to je tou velkou tuzbou a prislo sklamanie,resp. zatial neprijatie,pretoze stale ma nadej,ze to bude inak
@marticka92 Ako to dopadlo, potvrdil sa chlapec? My máme doma troch chlapcov, štvrté bolo dievčatko, prednedávnom som sa dozvedela na ultrazvuku v 16tt ze piaty bude znova chlapec....takze ta uplne chapem. Aj ja som to pár dni spracovávala. Videla som tu raz dobrý komentár, že je dobré sa zamyslieť, odkiaľ vychádza táto naša túžba po dievčati (niekto iný zase po chlapcovi). Z rodiny, poznámok, predstáv okolia?
@misa11111 ja mám 3 chlapcov a aj celkom super to je
@danielakra anonuz som v 30tt a bude to chlapec

@anjelicek26 prosím ťa, koľko vám trvalo splodiť synčeka po Tom potrate? Myslím aktívneho snaženia